- 1 Aralık 2021
- 12.148
- 40.825
- 34
BendeYapamıyorummmmmmmm
Çok iyi anlıyorumSanki az şey yiyormuşum gibi şimdi bir de gofrik. Ben evdeki Alman çikolatalarına dadanıyorum. Onların dolapta usul usul bekliyor olmaları sinirimi bozuyor anlıyor musun
Keske yapsaydım,hic umduğum gibi olmadi zaten beybiKurudu buralar kurudu
Hemsom, kendi kendine mi konuşuyorsun?Keske yapsaydım,hic umduğum gibi olmadi zaten beybi
Beraber diyet yapalımGöstermiyorsun yüzden. Ben de öyleyim. 77 kilo olmuşum, kimse inanmıyor ajdjdj.
Bunlar hep bahaneKilo verememizin sebebi güzel lezzetli mükemmel yemekler yapmamızve yememiz
Yapamıyorum ki ya sorun orada. Ben yemek yemeyi seviyorum.Beraber diyet yapalım
Ben biraz veriyorum sonra eşim geliyor 3 kilo alıyorumYapamıyorum ki ya sorun orada. Ben yemek yemeyi seviyorum.
Kaç kilosun kesin kuş kadarsındırBen biraz veriyorum sonra eşim geliyor 3 kilo alıyorumO gidiyor yine veriyorum
Bu sefer Karslıyım sanki
Sana yakınımKaç kilosun kesin kuş kadarsındır
Aaaaa gerçekten, resmen kendi kendime konusuyom deli gibiHemsom, kendi kendine mi konuşuyorsun?
Hava kara bulutlu,yine yağmur yağıyor hemşom, normalAaaaa gerçekten, resmen kendi kendime konusuyom deli gibifarkında bile değilim hemsosuu
Boşuna o kadar heves ettim
Sular seller bide üstüneHava kara bulutlu,yine yağmur yağıyor hemşom, normal
Yaptın mıBoşuna o kadar heves ettimkeşke ilk gün yapsaydım nevos,zaten istediğim gibi olmadı