- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoklugumda temizlik işleri sanami kaldı guzuuum bu topik hiç temiz kalmıyor
İstediğim gibi gitmedi, o kadar heves etmiştim hemsosu ama kısmetBence de ,bir an önce yap
Evet periskom hrp aklima sen geliyorsun,diyorum perişkom olsa iki süpürge atarYoklugumda temizlik işleri sanami kaldı guzuuum bu topik hiç temiz kalmıyor
Cevabı Bulursanız bana da yazınGünaydın. Bu kiloları nasıl vereceğuk?
Diyet bölümüne gelsene sende elhan reis başkan orada bende oradayımGünaydın. Bu kiloları nasıl vereceğuk?
Sus sen en fazla 60’sındır.Cevabı Bulursanız bana da yazın
Hiç denemedim orayı çünkü bana faydası olacağını sanmıyorum. Benim diyet yapma motivasyonum yok.Diyet bölümüne gelsene sende elhan reis başkan orada bende oradayım
Düşünme öyle çok güzel kilolar veriliyor orada,ben bile 16 kilo verdim,sen birde emziriyorsun şimdi ona göre beslenme durumun var.Oranın yemekleride cazip tabi ben olsam zorlanırdım açıkcası.Hiç denemedim orayı çünkü bana faydası olacağını sanmıyorum. Benim diyet yapma motivasyonum yok.
Sağlıklı beslensem emzirerek de kilo veriliyor, hem de süt artıyor. Ama sorun şu ki ben sağlıksız beslenmeyi çok seviyorum. Ve evet Antep’te kilo vermek çok zor.Düşünme öyle çok güzel kilolar veriliyor orada,ben bile 16 kilo verdim,sen birde emziriyorsun şimdi ona göre beslenme durumun var.Oranın yemekleride cazip tabi ben olsam zorlanırdım açıkcası.
Lezzet onlarda tabiki,ne kadar zararlı varsa tadı harika oluyor hep.Sağlıklı beslensem emzirerek de kilo veriliyor, hem de süt artıyor. Ama sorun şu ki ben sağlıksız beslenmeyi çok seviyorum. Ve evet Antep’te kilo vermek çok zor.
69Sus sen en fazla 60’sındır.
Aynen bana da öyle diyorlar o kadar yoksundur diye varım ama pilatese giderken iyiydim yine bıraktığım yetmiyor gibi iştahım açıldı üstüne hele bu ara geceleri gofrike sardım yemedi isen ye harika birşeyGöstermiyorsun yüzden. Ben de öyleyim. 77 kilo olmuşum, kimse inanmıyor ajdjdj.
Sanki az şey yiyormuşum gibi şimdi bir de gofrik. Ben evdeki Alman çikolatalarına dadanıyorum. Onların dolapta usul usul bekliyor olmaları sinirimi bozuyor anlıyor musunAynen bana da öyle diyorlar o kadar yoksundur diye varım ama pilatese giderken iyiydim yine bıraktığım yetmiyor gibi iştahım açıldı üstüne hele bu ara geceleri gofrike sardım yemedi isen ye harika birşey
Az yemek çok hareket olarakGünaydın. Bu kiloları nasıl vereceğuk?
YapamıyorummmmmmmmAz yemek çok hareket olarak