- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Airfryer olmaması zenginliğini anlatan bir şey zaten elticim. Yağdan ve elektrikten tasarruf etmeye ihtiyacı yok demekki.Aırfreyi yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Airfryer olmaması zenginliğini anlatan bir şey zaten elticim. Yağdan ve elektrikten tasarruf etmeye ihtiyacı yok demekki.Aırfreyi yok ama
BendensinYine fakir olduğumun şappadanak söylendiği bir gun
Cancağızım, hosgeldin, nasılsın?Jenna16 cancağzım
Oyy maşallah çok sevindim yasoommm, daha iyi olacaksın inşİyiyim Frida’m, iyiyim.
Oda doğruAirfryer olmaması zenginliğini anlatan bir şey zaten elticim. Yağdan ve elektrikten tasarruf etmeye ihtiyacı yok demekki.
Gezinti davık yımırtası da var demekki sendeArka bahçede tavuk yemekleri için tavuk besliyom
Para var gerisi teferruat panpaAirfryer olmaması zenginliğini anlatan bir şey zaten elticim. Yağdan ve elektrikten tasarruf etmeye ihtiyacı yok demekki.
Çok şükür cancağzım, iyiyim.Cancağızım, hosgeldin, nasılsın?
Gezen gezmeyen,beyaz sarı, çift sarı tek sarıGezinti davık yımırtası da var demekki sende
Amiiinnn aağğminnnn ÇATAllah bizi golgemizle kavga etmekten uzak etsin
Bugünümüze şükür cancağızım, ben de iyiyimÇok şükür cancağzım, iyiyim.
Sen nasılsın?
Duduş ve burun yaptırmış ağmin reisAmiiinnn aağğminnnn ÇAT
Belki bende katılımda bulunurum o zaman elticim. Tarif türü belli mi “ana yemek, kek ya da kebap” gibi gibi?Oda doğru
Hiç böyle bakmamıştım
Ocak ayında aırfreyleri olanlar yarışacak biz zenginler katılamıyoruz
Fakir tesellisi,Woooohoow, bunu kullanalımOda doğru
Hiç böyle bakmamıştım
Ocak ayında aırfreyleri olanlar yarışacak biz zenginler katılamıyoruz
Çat ne oluyor gezenticiğim?Amiiinnn aağğminnnn ÇAT
Sus,yoksa inanırımAirfryer olmaması zenginliğini anlatan bir şey zaten elticim. Yağdan ve elektrikten tasarruf etmeye ihtiyacı yok demekki.
Oğlana tokat atıyor yaÇat ne oluyor gezenticiğim?
Alınma ihtiyacı var ise, her bütçeye uygun airfryer var cancağzım. Önceliklere bakıyor biraz.Sus,yoksa inanırım
Kim, ben her şeyden uzak kaldım cancağzım.Oğlana tokat atıyor ya
Et, tavuk, köfte, balık olsun diyorum. Ama öyle Alinazik, Hünkar beğendi değil. Mesela pirzola(et, tavuk), kanat, biftek, tavuk incik, tavuk sarma, biftek sarma, sote, Akçaabat köfte, İzmir köfte, Tekirdağ köfte, hamsi, somon gibi gibi olsa nasıl olurBelki bende katılımda bulunurum o zaman elticim. Tarif türü belli mi “ana yemek, kek ya da kebap” gibi gibi?