- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Kim, ben her şeyden uzak kaldım cancağzım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim, ben her şeyden uzak kaldım cancağzım.
Aslında pek bir şey kaybetmemissin cancağızım, ağmin diyerek meşhur olan biri işteKim, ben her şeyden uzak kaldım cancağzım.
Ana yemek yani, gayet güzel olur elticim.Et, tavuk, köfte, balık olsun diyorum. Ama öyle Alinazik, Hünkar beğendi değil. Mesela pirzola(et, tavuk), kanat, biftek, tavuk incik, tavuk sarma, biftek sarma, sote, Akçaabat köfte, İzmir köfte, Tekirdağ köfte, hamsi, somon gibi gibi olsa nasıl olur
Öyle cancağızım, hiç eksikliğini hissetmiyorum mesela benAlınma ihtiyacı var ise, her bütçeye uygun airfryer var cancağzım. Önceliklere bakıyor biraz.
Sevindim o zaman cancağzım.Aslında pek bir şey kaybetmemissin cancağızım, ağmin diyerek meşhur olan biri işte
Bunlar pratik yapılanlardır diye düşünüyorumAna yemek yani, gayet güzel olur elticim.
Sevindim o zaman cancağzım.
Şükür sebebi ciddenSevindim o zaman cancağzım.
Çok çalışıyorsun bu ara Yasom.Çat ne oluyor gezenticiğim?
Fırında pişebilen her yemek airfryerde pişer, o yüzden mantıklı olmuş canım. Sadece sulu olan yemekleri her airfryerde pişiremezler, belki küçük toprak çömlekler kullanarak yapabilirler ya da en küçük boy borcam ile.Bunlar pratik yapılanlardır diye düşünüyorum
Dışarıda olmak iyi geliyor bana gezenticiğim, evde kurup duruyorum.Çok çalışıyorsun bu ara Yasom.
İşte susuz et yemekleri olsun. Her türlü et serbest olsunFırında pişebilen her yemek airfryerde pişer, o yüzden mantıklı olmuş canım. Sadece sulu olan yemekleri her airfryerde pişiremezler, belki küçük toprak çömlekler kullanarak yapabilirler ya da en küçük boy borcam ile.
O olur işte. Peki airfryer katılımda bulunacak kadar çok kişide var mı elticim?İşte susuz et yemekleri olsun. Her türlü et serbest olsun
Sende katılırsan 13 kişide var elticimO olur işte. Peki airfryer katılımda bulunacak kadar çok kişide var mı elticim?
Kendi markası ile makarna fabrikası açacak kadar vakit varmışYılbaşında kismetse nevos
Kirazlı makarna isterizKendi markası ile makarna fabrikası açacak kadar vakit varmış
Kalp makarna alan oldu mu nevoşKirazlı makarna isteriz
Ne iş yapıyorsun cancağızım, özel değilse tabii :) Allah is rastligi versinDışarıda olmak iyi geliyor bana gezenticiğim, evde kurup duruyorum.
Duy da inanmaBu yarışmalar adamı çiftçi yapar derlerdi inanmazdim
Makarna türü vermedim canım öyle bir makarna mı varKalp makarna alan oldu mu nevoş