- 1 Aralık 2021
- 13.073
- 45.040
- 548
- 34
Evet renkli ve kırmızı olanları varMakarna türü vermedim canım öyle bir makarna mı var![]()
Sonradan aklıma geldi türün serbest oluşu
yoğurtlu makarna da güzel dururdu aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet renkli ve kırmızı olanları varMakarna türü vermedim canım öyle bir makarna mı var![]()
Sag ol ablacımEllerine sağlık olsun çok severim keteyide ..
Karslıyım ben sen nerelisinNerelisin kız sen kete biz de meşhurdur çok severim![]()
Yaşadığım yerde bir kaç köyde karslilar yaşıyor peynir çeşitleri çok güzel oluyorSag ol ablacım
Karslıyım ben sen nerelisin![]()
Doğrudur canım karslılar her yerdeYaşadığım yerde bir kaç köyde karslilar yaşıyor peynir çeşitleri çok güzel oluyor
Köyde sadece karslilar var gelinleri de karstan almışlar yıllarca şimdi normal de yıllar önce si nasıl gidip gelmişler yakın da değilDoğrudur canım karslılar her yerde![]()
Gidip gelirler üsenmezlerKöyde sadece karslilar var gelinleri de karstan almışlar yıllarca şimdi normal de yıllar önce si nasıl gidip gelmişler yakın da değil
Nasip elticim, boş bir Pazar günü yakalarsam neden olmasın.Sende katılırsan 13 kişide var elticim![]()
Kargo taşımacısı olduk cancağzımNe iş yapıyorsun cancağızım, özel değilse tabii :) Allah is rastligi versin![]()
Cümlemizden cancağızımKargo taşımacısı olduk cancağzım
Amin, Allah razı olsun.![]()
Heh işte,bana bunlarla gel
Bende nerenin ketesi diyecektimSag ol ablacım
Karslıyım ben sen nerelisin![]()
Bundan sonra makarna yapana kadar her gün söylermişimHeh işte,bana bunlarla gel![]()
İnşallah elticimNasip elticim, boş bir Pazar günü yakalarsam neden olmasın.![]()
Yapman gereken bu,kısasa kısasBundan sonra makarna yapana kadar her gün söylermişim![]()
Mişim yok söyleyeceğizBundan sonra makarna yapana kadar her gün söylermişim![]()
Çok popüleriz26 mi ziyaretçi![]()
![]()