- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.013
Kurabiye tarifleri 82 K, kek tarifleri 77 K görüntülenmiş. Onlardan mı bahsediyorsunuz?Pcde goxukuyormus, telefonda da ekranı yan çevirince gorunuyormus, çalışın
Yok topigin dışından gorunuyormus görüntüleme ciceemm, topigin dışından bak pilisssPc'de 4K şimdi öyle gözüküyor
Evet yavru kuşumm, bu sefer düşmüşüzKurabiye tarifleri 82 K, kek tarifleri 77 K görüntülenmiş. Onlardan mı bahsediyorsunuz?
Bir işe yarasınlar.Dışarıdan okuyanlarimizda çok vargelin biraz daha okuyun
Dimi günde on kere girseler on kişiden, fayda faydaBir işe yarasınlar.
Bu ay topikte bir durgunluk var ya ben bile az görüntüledim bu sefer.Evet yavru kuşumm, bu sefer düşmüşüzneden bi 100 k olmayalım o zaman
Ondada 26K yazıyor makarna olarak.Yok topigin dışından gorunuyormus görüntüleme ciceemm, topigin dışından bam pilisss
Güzel olur da on kişi var mıdır o sitede?Dimi günde on kere girseler on kişiden, fayda fayda
Yazmasan bile aç kapa kuşummBu ay topikte bir durgunluk var ya ben bile az görüntüledim bu sefer.
Dünden beri ayniOndada 26K yazıyor makarna olarak.
Yoktur da iste bi umut dedimGüzel olur da on kişi var mıdır o sitede?
Ben donuk olunca herkes donduBu ay topikte bir durgunluk var ya ben bile az görüntüledim bu sefer.
Evet ben de öyle düşündüm. Dobarlan bıragma gendini.Ben donuk olunca herkes dondu
İnşallah canım benimEvet ben de öyle düşündüm. Dobarlan bıragma gendini.
Bu ay kimi yolalımŞimdi burda bi kavga çıksa herkes beğenir gelir ama
Bir zamanlar bende okurdumDışarıdan okuyanlarimizda çok vargelin biraz daha okuyun
Hangisi iyiBir zamanlar bende okurdum
yok buralardayım da seyirci kalırım diye dediydim abla :)İnşallah canım benim
Neden son olsun daha yeni geldin