Selam Zenna’m
Oda bize yakışmazBak benle kolay olur sjksjksjk
Biliyorum bitanem ben genel olarak dedim zaten,bazen tahammül sınırlarım aşılınca kendimi kaybediyorum geçen gün küfür eden gençlere yükseldim yani.Oda bize yakışmaz
ama onu yapan varBulamasan bile hava raporu ver yeterbizde buldugumuzdan yazmıyoz ki
Hakkındır ablacım saydırBiliyorum bitanem ben genel olarak dedim zaten,bazen tahammül sınırlarım aşılınca kendimi kaybediyorum geçen gün küfür eden gençlere yükseldim yani.
Hiç sevmediğim bişey,birde sokak ortasında duymak çok fena o kadar insan var ne bileyim tepki gösterin demi.Hakkındır ablacım saydır
Bende hiç sevmiyorum ablacımHiç sevmediğim bişey,birde sokak ortasında duymak çok fena o kadar insan var ne bileyim tepki gösterin demi.
Aynen nevoşcum cidden sinir oluyorum el kadar çocuk bile aynı.Bende hiç sevmiyorum ablacım
Ellerine sağlık olsun çok severim keteyide ..Kete yapıyorum annemle beraber yazarım annem gidince
geçmiş olsunnnBoğazım da bir batma hissi vardı beyazlanmıştı hafif dedim artmadan dr gidiyim balık kılçığı çıkarttı neredeyse 10 gün geçti balık yiyeli nasıl kalmış farketmeden
Nerelisin kız sen kete biz de meşhurdur çok severimKete yapıyorum annemle beraber yazarım annem gidince
Geçmiş olsunBoğazım da bir batma hissi vardı beyazlanmıştı hafif dedim artmadan dr gidiyim balık kılçığı çıkarttı neredeyse 10 gün geçti balık yiyeli nasıl kalmış farketmeden
NeyyyyyyyyyyyyyyBoğazım da bir batma hissi vardı beyazlanmıştı hafif dedim artmadan dr gidiyim balık kılçığı çıkarttı neredeyse 10 gün geçti balık yiyeli nasıl kalmış farketmeden
Hiç pes etmiyoruz aşkom
Çok şükür aşkomHiç pes etmiyoruz aşkom