- 21 Kasım 2017
- 27.636
- 121.078
Yaprak sarması?Yerli malı haftası için bilin bakalım bana ne düştü
25 kişilik patates kızartmasıYaprak sarması?
O bana bile zarzor yapar yorum alış artıkBi yorum yapar insan aşkolsun
Anoovvvv kızart kızart durr bitmezz25 kişilik patates kızartması
Ulan ben konuların açıldığını görüyorum sadece. Yoruma açık olsa yaparım ben de.Bana da ne beğeni ne bir yorum
Beğeni atmana engel miydiUlan ben konuların açıldığını görüyorum sadece. Yoruma açık olsa yaparım ben de.
Sabah 6 da bunun için uyandımAnoovvvv kızart kızart durr bitmezz
Beğenmediysem bildirime hiç bakmamışım, arada kaynamış demektir skkdk bu arada çok fazla kaos var sitede.Beğeni atmana engel miydi
NEEEEEEE25 kişilik patates kızartması
Nasıl oluyo bu kuzu öğretmenlermi seçiyorr bunu sen yap diye daha okullu olmadığım için malumSabah 6 da bunun için uyandımbaşka bişey mi yoktu
Sen de mi BrütüsO bana bile zarzor yapar yorum alış artık
Topiğime girip pek yazmazsın amaaaaağğğ zektoş atınca kostur koştur gidersinnn tabii memleketinSen de mi Brütüs
Doğru diyorsun ha sen deyince fark ettim. Ona ayrı bir zaafım var galiba.Topiğime girip pek yazmazsın amaaaaağğğ zektoş atınca kostur koştur gidersinnn tabii memleketin
Ooo hemde nasıllDoğru diyorsun ha sen deyince fark ettim. Ona ayrı bir zaafım var galiba.
Kaosunuz batsınBeğenmediysem bildirime hiç bakmamışım, arada kaynamış demektir skkdk bu arada çok fazla kaos var sitede.
Bende öyle dedim öğreninceNEEEEEEE
Evet öğretmen seçiyor. Yazıp gönderiyorNasıl oluyo bu kuzu öğretmenlermi seçiyorr bunu sen yap diye daha okullu olmadığım için malum
AnoovvvvvvvKaosunuz batsın
Bende öyle dedim öğrenince
Evet öğretmen seçiyor. Yazıp gönderiyor
Yeminle ben de bıktım kaostan.Kaosunuz batsın
Bende öyle dedim öğrenince
Evet öğretmen seçiyor. Yazıp gönderiyor
Atlattım tişikkirlirAnoovvvvvvvpatates keskes bitmez kolay gelsin canomm yaaa
25 kişilik kaç tane kestin patatesleri acabaAtlattım tişikkirlir
Ortaya çıkan ifşa olan bişey de yokYeminle ben de bıktım kaostan.