- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.374
- 29
Biraz daha vakit geçerse hiç istememekten korkuyorumDaha küçükmüş ya 2.yi bekletmekte haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha vakit geçerse hiç istememekten korkuyorumDaha küçükmüş ya 2.yi bekletmekte haklısın
Orta boy 12 13 tane25 kişilik kaç tane kestin patatesleri acaba
Belki de henüz sen görmemişsindir………..Ortaya çıkan ifşa olan bişey de yok
Kız delirmişmi bunlar ben geçen 8 kişilik kızarttım vallahi kaç kilo doğradım belli değil25 kişilik patates kızartması
NEEEEEEEBelki de henüz sen görmemişsindir………..
Maşaallahh ellerin dert görmesin kuzumm bitirdinOrta boy 12 13 tane
Doğramaktan ziyade kızartması ızdırap. Airfryer de yapardım da okul olunca olmazdıKız delirmişmi bunlar ben geçen 8 kişilik kızarttım vallahi kaç kilo doğradım belli değil
Sağol canımMaşaallahh ellerin dert görmesin kuzumm bitirdin
Ayferde güzel oluyomu kuzu ben görsem instada güzel olmuyo diyolarDoğramaktan ziyade kızartması ızdırap. Airfryer de yapardım da okul olunca olmazdı
Ben günlük onu kullanıyorum. Tabi yağda kızarmış gibi olmuyor. Bazen mısır unu baharatla yapıyorum. O güzel oluyor.Ayferde güzel oluyomu kuzu ben görsem instada güzel olmuyo diyolar
Anladımm ben alsam onla etsem kocam bune der fırından cıkmis derBen günlük onu kullanıyorum. Tabi yağda kızarmış gibi olmuyor. Bazen mısır unu baharatla yapıyorum. O güzel oluyor.
Evet sevmeyebilir Bizimkilere farketmiyorAnladımm ben alsam onla etsem kocam bune der fırından cıkmis der
O konuda iyisinEvet sevmeyebilir Bizimkilere farketmiyor
valla büyük çileDoğramaktan ziyade kızartması ızdırap. Airfryer de yapardım da okul olunca olmazdı
Hiç güzel olmuyor ben sevmedimAyferde güzel oluyomu kuzu ben görsem instada güzel olmuyo diyolar
Kuru kuru birsey oluyo iste tahmin ediyorumHiç güzel olmuyor ben sevmedim
Nasıl ya ben yapıyorum cok güzel oluyor aynı kızarmıs gibiHiç güzel olmuyor ben sevmedim
Hiç güzel olmuyor ben sevmedim
Bende çok beğeniyorum zeytinyağlı yapıyorum aşırı güzel oluyorNasıl ya ben yapıyorum cok güzel oluyor aynı kızarmıs gibi
Patlat bi tane o zaman beraber büyürlerBiraz daha vakit geçerse hiç istememekten korkuyorum
Kuru olsa iyi pişmiyorKuru kuru birsey oluyo iste tahmin ediyorum
Valla biz hiç beğenmedik eşim istemiyor onda kızarsın ha bak tavuk köfte falan çok iyi oluyor onları hep onda yapıyorum ama patatesi rezil ediyor benceNasıl ya ben yapıyorum cok güzel oluyor aynı kızarmıs gibi
Allah Allah bir ben sevemedim heralde :)Bende çok beğeniyorum zeytinyağlı yapıyorum aşırı güzel oluyor
Bakalım nasip :)Patlat bi tane o zaman beraber büyürler