Hehe çok değişik şeyler çıkıyor ama hoşuma da gidiyor bakma. Her seferinde gelip oyluyorum zaten oradan anlamışsındır. Bir kolum hep buradaE o zaman yarışma olmaz
Bak bir tane de ben buldum gibi meselaDaha da vardır çeşitleri
O iki yaş ben de var şuan Allah'ım sen koru zaptedilmesi çok zor bir yaşam tarzları oluyorKöpek dişleri çıkıyor oğlanın huysuz bu ara gündüz uykusunu da bıraktıalsem gel dertleşelim iki yaş sendromuna az kaldı
Tesekkur ederim canim jennam, yine heveslendirdin beni bakHadi şimdiden kolay gelsin
Sohbete de gel :)Hehe çok değişik şeyler çıkıyor ama hoşuma da gidiyor bakma. Her seferinde gelip oyluyorum zaten oradan anlamışsındır. Bir kolum hep burada
Bak bir tane de ben buldum gibi mesela
O iki yaş ben de var şuan Allah'ım sen koru zaptedilmesi çok zor bir yaşam tarzları oluyor
Rica ederim canım, ne demekTesekkur ederim canim jennam, yine heveslendirdin beni bak
Ben izledimCanikolar ratatuy filmini Türkçe dublaj izleyen var mı? Masterchefte yapiyorlar, filmi merak ettim ama Türkçesini bulamadım
ah kıyamamKöpek dişleri çıkıyor oğlanın huysuz bu ara gündüz uykusunu da bıraktıalsem gel dertleşelim iki yaş sendromuna az kaldı
Bulamıyorum nevoşum yaaBen izledimAnimasyon çok severim
Disney de izlemiştim. Orada varBulamıyorum nevoşum yaa
İnşallah yaaa, ben hızınıza yetişemiyorum ki hiçSohbete de gel :)
ratatuy yemeğini de çok severim bir çeşit türlü işte ama bence Türk işi türlüden daha lezzetliCanikolar ratatuy filmini Türkçe dublaj izleyen var mı? Masterchefte yapiyorlar, filmi merak ettim ama Türkçesini bulamadım
Bak o konuda fenayız, yalan yokİnşallah yaaa, ben hızınıza yetişemiyorum ki hiç
Bugun yine sakinsiniz bazen gelip laf atiyim diyorum ben mesaj yazana kadar 5 6 tane yenisi gelmis oluyorBak o konuda fenayız, yalan yok
Nöbete ben kaldım, ondan böyle bugün, yoksa bildirimlere yetisemiyoruzBugun yine sakinsiniz bazen gelip laf atiyim diyorum ben mesaj yazana kadar 5 6 tane yenisi gelmis oluyorsonra mesajı silip sakince geri gidiyorum haha
Bende yokDisney de izlemiştim. Orada var
Ooo süpersin kuzum, masterchefte yapıyorlar. Bende filmini merak ettimratatuy yemeğini de çok severim bir çeşit türlü işte ama bence Türk işi türlüden daha lezzetliya da ben daha lezzetli yapabiliyorum ratatuyu
Yemeğini de dene filmini de, çok severim, hatta benim oğlum mutfak faresi almak için çok diretti filmden sonra hahahaOoo süpersin kuzum, masterchefte yapıyorlar. Bende filmini merak ettim
Ben de aynı dertten muzdaribim şuan uyumuyor oynamak istiyorKöpek dişleri çıkıyor oğlanın huysuz bu ara gündüz uykusunu da bıraktıalsem gel dertleşelim iki yaş sendromuna az kaldı