Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini görmeden sonunculukta bu kadar iddialı olma derim bisYanlışın var canım Yarışmanın bugün başlaması gerek , 12.00'de son muş , 24.00'de değil
Ayrıca benim kadar tek düze katılan olmamıştır , sonunculuk ben de kimseye vermem :):)
canım ya teşekkür ederim.yok başka bir topik açılıyor oylama için ama burdan haberini alırız![]()
Şimdi bir daha baktım gönderdiğim fotoya ellerimde pek kırışık çıkmış nine gibiBenimkini görmeden sonunculukta bu kadar iddialı olma derim bis![]()
Bugün başlar yine yarına kalmaz sanırım. 1 hafta sürecek...fotolar bu gün 12:00 da gönderme sonlanacak.Oylama yarın başlar sanırımda kaç gün oylama sürecek ki?
oley tırnakları bu gün görcez o halde :)Bugün başlar yine yarına kalmaz sanırım. 1 hafta sürecek...
GündüzdüGece 12 mi gunduz 12 miydi son![]()
gündüzse niye başlamadı hala,başladıda benim mi haberim yok,burası kim ben neresiyimGündüzdü![]()
heran acılabilir ozamanGündüzdü![]()
Yani gündüz dedim ama 12.00 yazdığı için dedim. Gece olsa 00.00 ya da 24.00 yazılırdı diye düşündümgündüzse niye başlamadı hala,başladıda benim mi haberim yok,burası kim ben neresiyim![]()
Böyle daha heyecanlıheran acılabilir ozaman![]()