Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini görmeden sonunculukta bu kadar iddialı olma derim bisYanlışın var canım Yarışmanın bugün başlaması gerek , 12.00'de son muş , 24.00'de değil
Ayrıca benim kadar tek düze katılan olmamıştır , sonunculuk ben de kimseye vermem :):)
canım ya teşekkür ederim.yok başka bir topik açılıyor oylama için ama burdan haberini alırız
Şimdi bir daha baktım gönderdiğim fotoya ellerimde pek kırışık çıkmış nine gibi , yok yavrum sonuncu benimBenimkini görmeden sonunculukta bu kadar iddialı olma derim bis
Bugün başlar yine yarına kalmaz sanırım. 1 hafta sürecek...fotolar bu gün 12:00 da gönderme sonlanacak.Oylama yarın başlar sanırımda kaç gün oylama sürecek ki?
oley tırnakları bu gün görcez o halde :)Bugün başlar yine yarına kalmaz sanırım. 1 hafta sürecek...
GündüzdüGece 12 mi gunduz 12 miydi son
gündüzse niye başlamadı hala,başladıda benim mi haberim yok,burası kim ben neresiyimGündüzdü
heran acılabilir ozamanGündüzdü
Yani gündüz dedim ama 12.00 yazdığı için dedim. Gece olsa 00.00 ya da 24.00 yazılırdı diye düşündümgündüzse niye başlamadı hala,başladıda benim mi haberim yok,burası kim ben neresiyim
Böyle daha heyecanlıheran acılabilir ozaman