aynen öyle hepimiz güzel birer çiçeğiz teşekkür ederim :)bu kadar çok yarışmacı arasında 3. olmakta başarı tebrikler.böyle bir yarışmaya katılmak hepimizin başarısı,kendine güveni olan tüm kadınları tebrik ediyorum
ilk olarak yaptığım ama sonra vazgeçtiğim el ve tırnağım :))
Eki Görüntüle 1342335
aynen. bende ilk yolladığında aynını düişündüm. ama demedim. etki etmemek için. karışmanmak adınabence bu daha güzelmiş
bence bu daha güzelmiş
beğenmenize sevindim ama ilk boyama ile daha fazla oy alacağımı düşünmediğim için ikinciyi denedim.nasibimde 9 oy varmış :))aynen. bende ilk yolladığında aynını düişündüm. ama demedim. etki etmemek için. karışmanmak adına
saol canımm@lanarey tebrikler canım :)
sanırım bu fotoyla katılsaydınız daha fazla oy alırdınız : )Eki Görüntüle 1346322 Eki Görüntüle 1346324
Merhaba kızlar yarışmayı 1. olarak tamamlayan arkadaşı tebrik edirim.Bende renkli tırnaklarla yarışan yarışmacıydım :) yarışma bitti ama yinede tırnaklarımın şuanki halini göndermek istedim.maksat muhabbet olsun :)
bende aynı fikirdeyim :)sanırım bu fotoyla katılsaydınız daha fazla oy alırdınız : )
takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...Okypete e özel mesajla kaç numaralı yarışmacı olduğunu söylersen ojesiz resmi yollayarak ispatlayabiliriz :)
En baştan böyle bir kural koyulmuştu ama yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş sonradan ispatladı, tırnakları takma değildi. Elenen de olmadı.takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...
En baştan böyle bir kural koyulmuştu ama yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş sonradan ispatladı, tırnakları takma değildi. Elenen de olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?