Canım önce dip kısmına kırmızı ojeyi sürüp kuruduktan sonra beyaz ojeyle saç ve sakal yaptım. Uğraştırıcı ama Basit.HMMM OZMAN YORUMU GERİ ALIYORUM BAKIMLI ARKADAS BEN OJELERİ GÖRÜNCE DEDİM OJE YARIŞMASI
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önce dip kısmına kırmızı ojeyi sürüp kuruduktan sonra beyaz ojeyle saç ve sakal yaptım. Uğraştırıcı ama Basit.HMMM OZMAN YORUMU GERİ ALIYORUM BAKIMLI ARKADAS BEN OJELERİ GÖRÜNCE DEDİM OJE YARIŞMASI
saol canımmtebrıkler tatlımm :)
oyum sanaydıCanım önce dip kısmına kırmızı ojeyi sürüp kuruduktan sonra beyaz ojeyle saç ve sakal yaptım. Uğraştırıcı ama Basit.
Teşekkür ederim tatlım gördüm sağoloyum sanaydı
Teşekkür ederim tatlım gördüm sağol
bana da oyle gelmedi:)) yazılmıs bu birkac kişi tarafından da ama yıpranmıs bir hali yok resimdenmi oyle gozuktu bilemedimtekrar baktım ama ne bileyim bana yıpranmış gibi gelmedi,yada ben hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için bilemedim.
Canım özellikle baş parmakta bariz..bana da oyle gelmedi:)) yazılmıs bu birkac kişi tarafından da ama yıpranmıs bir hali yok resimdenmi oyle gozuktu bilemedim
devamlı manikur yaparım bazende kuaforde oyle gorunuyorsa daha dikkat ediyim ben bu duruma ozaman:)Canım özellikle baş parmakta bariz..
devamlı manikur yaparım bazende kuaforde oyle gorunuyorsa daha dikkat ediyim ben bu duruma ozaman:)
tesekkur ederim canımTebrik ederim canım büyük farkla kazandın :)
bu kadar çok yarışmacı arasında 3. olmakta başarı tebrikler.böyle bir yarışmaya katılmak hepimizin başarısı,kendine güveni olan tüm kadınları tebrik ediyorumBen de 3.cuyum kendi kendimi tebrik edeyim
tesekkur ederimtebrikler lanarey