• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .

Bende mavi oje buldum ilk boyle katilmayi dusundum ama cok kotu oldu diye yeniden yaptim eldeki renklerle :D

Birinci olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Ben de yarışmayı 4. olarak bitirdim. Bana oy veren arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

10384905_844911052198781_334737735302294501_n.jpg

Bende mavi oje buldum ilk boyle katilmayi dusundum ama cok kotu oldu diye yeniden yaptim eldeki renklerle :D
elin ve tırnak yapını çok beğenmiştim hatta oyumu sana verecek kadar :) eğer bu renk ve desenle katılmış olsaydın benzerlik nedeniyle ikimizde oy alamayabilirdik.iyi ki siyah beyaz yapmışsın :)

20141217_130519.jpg
20141217_130441.jpg

Merhaba kızlar yarışmayı 1. olarak tamamlayan arkadaşı tebrik edirim.Bende renkli tırnaklarla yarışan yarışmacıydım :) yarışma bitti ama yinede tırnaklarımın şuanki halini göndermek istedim.maksat muhabbet olsun :)

Oy versem 1. aday tercihim olurdu.
Biraz geç kalmışım ama farkeden birşey de olmazmış zaten. :KK51:

Okypete e özel mesajla kaç numaralı yarışmacı olduğunu söylersen ojesiz resmi yollayarak ispatlayabiliriz :)
takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...

takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...
En baştan böyle bir kural koyulmuştu ama yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş sonradan ispatladı, tırnakları takma değildi. Elenen de olmadı.

Back