Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
aynen öyle hepimiz güzel birer çiçeğiz teşekkür ederim :)bu kadar çok yarışmacı arasında 3. olmakta başarı tebrikler.böyle bir yarışmaya katılmak hepimizin başarısı,kendine güveni olan tüm kadınları tebrik ediyorum
- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
ilk olarak yaptığım ama sonra vazgeçtiğim el ve tırnağım :))
Eki Görüntüle 1342335
bence bu daha güzelmiş
aynen. bende ilk yolladığında aynını düişündüm. ama demedim. etki etmemek için. karışmanmak adınabence bu daha güzelmiş
Birinci olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Ben de yarışmayı 4. olarak bitirdim. Bana oy veren arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)
- cilek31
- adra
- ZSAEFMEAR
- egunal
- nur.sen
- ChocolateChips
- pufpuff
- destanhanim
- _MedceziR_
- Happy Meal
- YEKTA61
- 0hatu0
- aslimuu
- portakales
- svdgkdmr
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
bence bu daha güzelmiş
beğenmenize sevindim ama ilk boyama ile daha fazla oy alacağımı düşünmediğim için ikinciyi denedim.nasibimde 9 oy varmış :))aynen. bende ilk yolladığında aynını düişündüm. ama demedim. etki etmemek için. karışmanmak adına
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
saol canımm@lanarey tebrikler canım :)
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
sanırım bu fotoyla katılsaydınız daha fazla oy alırdınız : )Eki Görüntüle 1346322 Eki Görüntüle 1346324
Merhaba kızlar yarışmayı 1. olarak tamamlayan arkadaşı tebrik edirim.Bende renkli tırnaklarla yarışan yarışmacıydım :) yarışma bitti ama yinede tırnaklarımın şuanki halini göndermek istedim.maksat muhabbet olsun :)
bende aynı fikirdeyim :)sanırım bu fotoyla katılsaydınız daha fazla oy alırdınız : )
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- 6 Ocak 2015
- 1
- 1
- 3
- 44
- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...Okypete e özel mesajla kaç numaralı yarışmacı olduğunu söylersen ojesiz resmi yollayarak ispatlayabiliriz :)
En baştan böyle bir kural koyulmuştu ama yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş sonradan ispatladı, tırnakları takma değildi. Elenen de olmadı.takma tırnak bakımsız olmak demek değildir. Takma tırnak takıyorsa elinin görünüşüne, güzelliğine önem veriyor demektir. Bence takma tırnaklıları elemeniz yanlış olmuş. Ben mesela kendim tırnak yiyen biriyim. Bu yüzden takma tırnak kullanıyorum ve bu şekilde görenlere karşı bakımlı bir duruş sergiliyorum. Bu yüzden bence bakımlılıkla ilgili bir yarışmada bu şekilde bir eleme tarzı yanlış olur...
- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
En baştan böyle bir kural koyulmuştu ama yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaş sonradan ispatladı, tırnakları takma değildi. Elenen de olmadı.
Ben göremediğim için bu kuralı, sadece juri yorumu olarak düşünmüştüm.
- 8 Aralık 2011
- 44.993
- 160.375
- 798
- biririnden güzel kurabiye tarifleri oylarınızı bekliyor
- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ghoylama-anketi.782721/page-902#post-39059603