Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En açık renkli pudra hangisi??

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
35
Merhaba kızlar.. Sizce en açık renkli pudra hangisi? bir de Watsons Pure Beauty BB Cream White Protection SPF 40 kullanan var mı? Rengi nasıl?? Yardımcı oursanız çok sevinirim :)

Ben kullanıyorm cok beyaz. Dokusu cok güzel. Ben bayağı beyaz tenli olmama rağmen sürdüğüm zaman kızlar ruh gibi oluyorsun diyorlar

En acik renk pudra sanırım MAC'te olabilir. 15nosu en acik numarasi

kızlar bende açık renkli bir pudra düşünüyorum önerebilecekleriniz var mı??

gül kırmızısı ruju kullanabileceğim açık bir fondöten. sadece beyaz ten elde etmek istiyorum. ruh gibi olmamama gerek yok??

eğer pale/fair skin olarak adlandırılan beyaz tene sahipseniz mac 15 uymaz. bana tavsiye etmediler. Fondoten de beyaz ten için loreal ve burjois secenekleri var. loreal true match c1 bourjois 51 vanilla pudraya gelecek olursak catherine arley (f/p açısından inanılması güç bir orana sahip o fiyata harika bir ürün mucizeee) silky touch no1 tmamen bildiğiniz un beyazı bir pudra fondöten üstüne ayarıyla sürülürse ( ki standdaki bilgisiz kadınlar olmasaaa keşkeee banaa bu sizee gitmezz diye bağırmıştı) çok iyi iş görüyor porselen makyaj için ideal ama ben çok az sürüyorum çok sürülürse un çuvalına düşmüş gibi olursunuz aynı serinin iki ya da 3 numarası nomal bir beyazlık için ideal ama dediğim üzere ben yüzümü hiç pudraya bulamam sadece t bölgeme fırçayla dokundururm =)) loreal ve bourjois de de var açık renk pudra sadece kdunu hatırlayamıyorum. watsonslarda görevlilere sormadan bulabilirsiniz. sorarsanız size koyu renk vereceklerdir

canım chatrine arley in kaç numarasını diyorsun anlayamadım. silky touch serisi mi var onun yoksa ayrı bir marka mı tam olarak anlayamadım. ya standdaki kadınlar gerçekten çok gıcık benm tenime esmere dönkük buğday dedi ya düşünebiliyormusunuz sinir oldum.

canım catherine arley silky touch pudranın adı ben 01 numarasını kullanıyorum ( un beyazı ) ama ben bununla fırçayla sadece T bölgemin üzerinden geçiyorum fondöten üstüne. Yalnız yoğun şekilde kullanacaksan ve çok açık tenliysen 02 ya da 03 almalısın keza bu pudrayı nemlendirici sürüdkten sonra yoğun sürersen tıpkı mac fix plus gibi duracaktır. Fondöten sürmene gerek kalmaz. kapatıcı özelliği çok fazla standdaki kadın zorla koyu renk satmak isterse, ben bunu aydınlatıcı olarakkullanacağım için alıyorum dersin birşey diyemez =) ben yoğun pudra kullanacağım zamanlar için 03 ya da 02 numarasını alacağım denk gelebilirsem bu ara.

canım resmini bi yükleyebilir misin ?

2 ve 3 daha mı koyusu gittikçe koyulaşıyor mu.

ben catherine arleyin siyah kutu içinde olan pudrasını kullanıyordum 6 numara.

ten rengm beyaza yakın buğday resmdeki gibi.

Bu arada eğer gerçekten teniniz beyaza yakın tonlarda ise maybelline mineral powder ın pembemsi, en açık tonu var o da beyaza yakın iyi gelebilir. ama hep söylüyorum koyu teni açmak için kullanılması büyük hata dekolte bölgelerine uygulansa bile bariz farklar çıkıyor ortaya...

BEn cathrine arley bulmakta çok zorlanıyorum yaaa :S siz nereden alıyorsunuz. bir kere bir allığı denk gelmişti onu almıştım. inanılmaz güzeldi..

Merhaba kızlar.. Sizce en açık renkli pudra hangisi? bir de Watsons Pure Beauty BB Cream White Protection SPF 40 kullanan var mı? Rengi nasıl?? Yardımcı oursanız çok sevinirim :)

ben o pudrayı kullanıyorum canım.rengi yeterince açık. ama bembeyaz denemez.bitince tekrar alıcam, 40 faktör ne güzel

Teniniz çok mu beyaz yoksa siz beyazlatmak için mi uygulayacaksınız bu önemli?

bana mı dediniz bilmiyorum ama atlamış bulundum =)
benm tenim beyaza yakın buğday ya da beyaz profil resmimdeki gibi. çok beyaz soluk beyaz değil. ben biraz beyazlatmak istiyorum. gothıc tarzdaki beyazlar gibi.

Son düzenleme:
bana mı dediniz bilmiyorum ama atlamış bulundum =)
benm tenim beyaza yakın buğday ya da beyaz profil resmimdeki gibi. çok beyaz soluk beyaz değil. ben biraz beyazlatmak istiyorum. gothıc tarzdaki beyazlar gibi.

yok konu sahibine yazmıştım :)) neden beyazlamak istiyorsunuz ki zaten teniniz açık :) ama illa daha da açıcam diyorsanız bunu kremlerle yapın bildiğim kadarıyla teni koyulaştırmak için olduğu kadar açmak için de kullanılan kremler var vücutla yüzün renk uyumu önemlidir çünkü :)

yüzüme göre vücudum daha beyaz. bronzlaştığım için geçmedi henüz.yani ben süt beyaz olsun istiyorum ama sürdüğüm pudralar bronz yapıyor koyu duruyor.

canım kişisel notebookumdan girmediğim için resim yükleyemiyorum şu an. Ancak ten rengimiz yakın resimden görebildiğim kadarıyla sana 02-03 arası kesin olur hatta her ikisi de olur sadece pudra kullanacaksan. Ancak pudra makyajın doğal görünümünü lıyor bana göre burjois vanila51 ya da loreal (cilt yapın yağlıysa loreal öneririm) c1 fondötenlerini deneyebilirsin. Aslında bobby brown da harika renkler de var ancak fiyat/performans açısından loreal ve burjois de iyi iş görecektir. bence iyi birfondmten seçip üstüne parlaması mümkün bölgelere açık renk bu catherine arley tarzı pudralardan geçebilirsin yalnız fırçayla ve çok az bu makyajın doğal görünmesini sağlayacaktır. Yüzü tamamen pudraya bulamak anlamsız. Ve önerdiğim fondötenler de doğal bir görünüm veriyorlar. pudra yağlı ciltlerde harikalar yaratıyor tabiki ancak cilt tipin karma normalse dediğim gibi doğallığı alır en iyisi pudralı fondötenler. yine de c.a. iyi pudrdır fiyatına göre maske etkisi vermiyor.

BEn cathrine arley bulmakta çok zorlanıyorum yaaa :S siz nereden alıyorsunuz. bir kere bir allığı denk gelmişti onu almıştım. inanılmaz güzeldi..
ankara da kızılay avm de standı var en alt katta. biz bulduğumuzda şok olmuştuk =))

canım c.a nın normal siyahını mı diyorsun
fotoğraf derken pudra fotoğrafını demiştim cnm.
yüklüyorum hemen bu serinin 2-3- mü? bu arada cildim yağlı =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…