Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En açık renkli pudra hangisi??

Eki Görüntüle 546883

canım c.a nın normal siyahını mı diyorsun
fotoğraf derken pudra fotoğrafını demiştim cnm.
yüklüyorum hemen bu serinin 2-3- mü? bu arada cildim yağlı =)

pudranın fotografı oldugunu anladım canım sorun değil =) istersen özelden fbook profil linkimi atarm görürsün ten rengini de problem değil pudranın fotografını da yollayamıyorum malesef ama pembe alttonlu BEYAZ bildiğin beyaz başka renk değil. açık görünmek istiyorsan 3 kullan geçen ikiye de baktık birle pek farkı yok. ama orada da denersin. Silkytouch iste siyah kapta olan senin gönderdiğin aynı... İnşallah memnun kalırsın yağlı cilt için pudra en önemli şey çünkü. Maybelline alma, sevmediğim tek makyaj ürünü pudrası true match mineral de deneyebilrisn pudra ama fondötene dönüşüyor. Sana n1-2 olur

Bu nasıl?

pr_01_136_max.jpg
:nazar:

Düz beyaz. İşini görür mü?

bunu nerden bulabılırım canım bende bu tarz bır sey arıyorumda

canm senin konunda bana bunu önermiştin ama internetten almak istemiyorum deneyeceğim bir yer olmalı.yoksa gothıc beyaz istiyorum ben aslında bana göre senin önerdiğin...

internet dışında bir şekilde alabilmek mümkün değil mi? ya da hangi ülkeden temin edebiliriz? Çok hoş görünüyor..

ben o pudrayı kullanıyorum canım.rengi yeterince açık. ama bembeyaz denemez.bitince tekrar alıcam, 40 faktör ne güzel :KK31:

OOffff ben bi salaklık ettim almadım o pudrayı nette bi kaç resim göstermişler çok açık renk yapıyor teni diye ama baktım içini gördüm rengi gayet koyu gözüküyordu bende almadım onu :KK43: onun yerine golden rose un silky touch 1 numarasını aldım. Tenime en yakın olan oydu ama onu da fırçayla sürünce daha iyi olacak sanırım. Öteki türlü çok sürülüyor onda da hem katman katman kalıyor eğer fondoten ya da bbkrem üstüne uygulanırsa ya da bazı yerlerde bariz renk farkı oluyor

Bu arada eğer gerçekten teniniz beyaza yakın tonlarda ise maybelline mineral powder ın pembemsi, en açık tonu var o da beyaza yakın iyi gelebilir. ama hep söylüyorum koyu teni açmak için kullanılması büyük hata dekolte bölgelerine uygulansa bile bariz farklar çıkıyor ortaya...

Benim tenim öle kuzey kızları gibi bembeyaz ya da pembe beyaz bir ten değil. Daha çok sarı beyaz. Sarı beyaz üzerine embe beyaz sürünce çok hoş olmyor. Hemde tenime birazcık aydınlık gelsin istiyorum. Beyaz olmak esmer olmaktan daha çok yakışıyor. Zaten öle gotikler gibi olmak istemiyorum doğal bir iki ton açık olsun istiyorum. Haa ama bu arada gotik tarza da bayılırım :) fakat konumum gereği malesef.. :)

internet dışında bir şekilde alabilmek mümkün değil mi? ya da hangi ülkeden temin edebiliriz? Çok hoş görünüyor..

canım bilmiyorum bende açık renk arıyordum arkadaş bunu önerdi ama cesaret edemedim.cathrine arleyin 3 numarasını aldm o bile beyaz kaçtı bana yaa. istedim gbi ama akşam sürebilirim gündüz burnumun ucu soyulduğundan un gibi kaldı. ben baya esmermişimde haberm yokmuş dedim resmen ama beyaz duruyorum yaaa bronzluğumu mu atamadm üstümden bilemedim ki uff

canım bilmiyorum bende açık renk arıyordum arkadaş bunu önerdi ama cesaret edemedim.cathrine arleyin 3 numarasını aldm o bile beyaz kaçtı bana yaa. istedim gbi ama akşam sürebilirim gündüz burnumun ucu soyulduğundan un gibi kaldı. ben baya esmermişimde haberm yokmuş dedim resmen ama beyaz duruyorum yaaa bronzluğumu mu atamadm üstümden bilemedim ki uff

canım pudra fırçasıyla hafifçe yüzüne uygula... o zaman çok doğal duruyor..

aynen öle bişey arada ufak farklar var ama herhangi büyük bir fırça ile az uygula sonra olmadı üzerinden tekrar geçersin..

ben pudranın içinden çıkan fırçayı değilde onun yerine kadivemsi bi bezleri oluyor ondan almıştm o da fayda etmedi canım kozmetikçilerde var mı bi resmini atabilir misin buraya netten bakıp

bunlar gibi mi canım?

işte o kadife gibi olanlar biriktirip topak topak yapıyor yüzünde. En iyisi fırçayla sürmek. Fırçayla daha iktisatlı kullanmış oluyorsun hem pudrayı :KK1: Ama önerim fırçanın kıl tarafını aşırı büyük ya da şişman alma çünkü burun bölgene sürerken zor olur

teşekkür ederm canım bende allık fırçası var 3le 1 arası onunla deneym bir de o zaman

teşekkür ederm canım bende allık fırçası var 3le 1 arası onunla deneym bir de o zaman

olur canım tabikide ama unutma fırçaya çok pudra almadan nazikçe önce yüzüne bir kaç darbe vur sonra yaymaya başla. ihtiyacın oldukça üstünden geçersin..

olur canım tabikide ama unutma fırçaya çok pudra almadan nazikçe önce yüzüne bir kaç darbe vur sonra yaymaya başla. ihtiyacın oldukça üstünden geçersin..

canım bugün denedim bazı yerler kel kel kaldı sanki beceremedim mi fırçam mı kötü acaba?

X