- 14 Aralık 2008
- 1.572
- 1
- 35
canım bugün denedim bazı yerler kel kel kaldı sanki beceremedim mi fırçam mı kötü acaba?
canım bence yüzüne önce bir nemlendirici sür en az 15 dakika bekle. Bilmiyorum fondoten ve ya bb krem gibi bişi kullanıyomusun altına ki ben kullanıyorum genelde kullanıyorsan onu sür yine bi 15 dakika geçsin en az. Sonra fırçanı pudraya değdir. Ardından birer vuruş çenene yanaklarına alnına burnuna yap. Ardından yavaşça hafif hafif dağıt fazla bastırma ama. Sonra eksik gördüğün yerlere yine fırçayı bir kez pudraya dokundur ardından eksik yere bir kez vur sonra yine hafif dokunuşlarla dağıt. Ben hep öyle yapıyorum seninde elin alışır zamanla.ilk başlarda fırçaya çok alıyodum pudrayı yüzüme fala bastırıyodum. Yine süngerle sürmekten pek bi farkı kalmıyordu. Ama zamanla elimde alıştı şimdi çok az pudra kullanıyorum yüzümde çok doğal görünüyor o kadar bb krem e ve pudraya rağmen. Gerçi burnuma çok yakından bakarsan siyah noktalardan ötürü azcık belli oluyor makyajlı olduğum ama dışarda kim bana o kada yakından bakıyor ki umarım doğru düzgün açıklayabilmişimdir nasıl uygulaman gerektiğini.