Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En açık renkli pudra hangisi??

canım bugün denedim bazı yerler kel kel kaldı sanki beceremedim mi fırçam mı kötü acaba?

canım bence yüzüne önce bir nemlendirici sür en az 15 dakika bekle. Bilmiyorum fondoten ve ya bb krem gibi bişi kullanıyomusun altına ki ben kullanıyorum genelde kullanıyorsan onu sür yine bi 15 dakika geçsin en az. Sonra fırçanı pudraya değdir. Ardından birer vuruş çenene yanaklarına alnına burnuna yap. Ardından yavaşça hafif hafif dağıt fazla bastırma ama. Sonra eksik gördüğün yerlere yine fırçayı bir kez pudraya dokundur ardından eksik yere bir kez vur sonra yine hafif dokunuşlarla dağıt. Ben hep öyle yapıyorum seninde elin alışır zamanla.ilk başlarda fırçaya çok alıyodum pudrayı yüzüme fala bastırıyodum. Yine süngerle sürmekten pek bi farkı kalmıyordu. Ama zamanla elimde alıştı şimdi çok az pudra kullanıyorum yüzümde çok doğal görünüyor o kadar bb krem e ve pudraya rağmen. Gerçi burnuma çok yakından bakarsan siyah noktalardan ötürü azcık belli oluyor makyajlı olduğum ama dışarda kim bana o kada yakından bakıyor ki :KK1: umarım doğru düzgün açıklayabilmişimdir nasıl uygulaman gerektiğini.

hala kolay erişilebilir uygun fiyatlı en azından çok uçuk fiyatlı olmayan en açık renkli pudrayı arıyorum :KK9:

Canım burda cathrine arley gördüm ben. Ama pudraları iki renkli bir tarafı açık diğer tarafı daha koyu. Ve de öyle inci beyazı yoktu içinde :KK43: :KK14: Yani en açık tonu 01-02 gibi birşeydi ama beyaz değildi..

Canım burda cathrine arley gördüm ben. Ama pudraları iki renkli bir tarafı açık diğer tarafı daha koyu. Ve de öyle inci beyazı yoktu içinde :KK43: :KK14: Yani en açık tonu 01-02 gibi birşeydi ama beyaz değildi..

benmki öyle ikili değil canım tek renk

İşte canım burda bulamadım... Ama bakınırım biraz daha belki tek renk olanlarda gelir :KK43: umuyorum yani :KK43: zaten bir standda duruyodu. Tamamen cathrine arley ürünleri, ojeleri allıkları falan.. Tekrar gidicem oraya belki ben koşuşturmacayla iyi görememişimdir.

İşte canım burda bulamadım... Ama bakınırım biraz daha belki tek renk olanlarda gelir :KK43: umuyorum yani :KK43: zaten bir standda duruyodu. Tamamen cathrine arley ürünleri, ojeleri allıkları falan.. Tekrar gidicem oraya belki ben koşuşturmacayla iyi görememişimdir.

eğer mineralli falan olsun demiyorsan golden rose 3 numara
çok açık renk bir pudra ve fiyatıda çok uygun

Missha The style Art Designing Sebum-cut Pact kullanan var mı, epey açık duruyor, ben missha bb cream no:21 kullanıyorum üstüne bundan almayı düşünüyorum fakat clear mint mi clear peach mi almak lazım bilemiyorum, yüzde sarı tonu pek sevmem, fikri olan var mı?

Mac msf naturel pudranın light rengi bayağı açık . Onun dışında hem uygun hem de başarılı ürün olan , rimmel london stay matte pudrasını öneririm . 001 Transparent bayağı açık .

X