- 6 Ağustos 2008
- 190
- 6
Eki Görüntüle 546883
canım c.a nın normal siyahını mı diyorsun
fotoğraf derken pudra fotoğrafını demiştim cnm.
yüklüyorum hemen bu serinin 2-3- mü? bu arada cildim yağlı =)
ben çok aramıştım taaa lise de kullandığım pudrayı tekrar görünce de mutlu oldum =))neden şaşırdınız ki pazarda bile görüyorum ben c.a yı =)
Bu nasıl?
Düz beyaz. İşini görür mü?
canm senin konunda bana bunu önermiştin ama internetten almak istemiyorum deneyeceğim bir yer olmalı.yoksa gothıc beyaz istiyorum ben aslında bana göre senin önerdiğin...
ben o pudrayı kullanıyorum canım.rengi yeterince açık. ama bembeyaz denemez.bitince tekrar alıcam, 40 faktör ne güzel
Bu arada eğer gerçekten teniniz beyaza yakın tonlarda ise maybelline mineral powder ın pembemsi, en açık tonu var o da beyaza yakın iyi gelebilir. ama hep söylüyorum koyu teni açmak için kullanılması büyük hata dekolte bölgelerine uygulansa bile bariz farklar çıkıyor ortaya...
internet dışında bir şekilde alabilmek mümkün değil mi? ya da hangi ülkeden temin edebiliriz? Çok hoş görünüyor..
canım bilmiyorum bende açık renk arıyordum arkadaş bunu önerdi ama cesaret edemedim.cathrine arleyin 3 numarasını aldm o bile beyaz kaçtı bana yaa. istedim gbi ama akşam sürebilirim gündüz burnumun ucu soyulduğundan un gibi kaldı. ben baya esmermişimde haberm yokmuş dedim resmen ama beyaz duruyorum yaaa bronzluğumu mu atamadm üstümden bilemedim ki uff
canım pudra fırçasıyla hafifçe yüzüne uygula... o zaman çok doğal duruyor..
pudra fırçası dediğin şu bildğimiz allık fırçası mı canım?
aynen öle bişey arada ufak farklar var ama herhangi büyük bir fırça ile az uygula sonra olmadı üzerinden tekrar geçersin..
bunlar gibi mi canım?
teşekkür ederm canım bende allık fırçası var 3le 1 arası onunla deneym bir de o zaman
olur canım tabikide ama unutma fırçaya çok pudra almadan nazikçe önce yüzüne bir kaç darbe vur sonra yaymaya başla. ihtiyacın oldukça üstünden geçersin..