- 14 Ekim 2016
- 7.088
- 47.798
- 548
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Neden süt yaratmıyorsunuz. Yoksa yaratın.....Beraber gttik esimle ilk kontrolune
Doktor benden yana cikacak tek laf etmedi
Emzir gelir diyor
Doktor bey hic yok diyorum
Damla seklinde var fakat bu cocugun bununla doyacagina sizin inanciniz varsa benimde var dedim
Ayni sekilde sariligi basladi hafif sekilde
Ac birakmaman gerekiyor diyor ama mama verme diyor
Takviye sart sut yok e ne olacak ne bekliyorlar
Evet baya faydalıEmzirme sanatına istek attm soruları cvpladm olmadı sanırım ya kk da herkes onu onerıyor gerçekten çok mı faydalı ?
Canım öncelikle sakin olmaya çalış sütüm yok düşüncesini kafandan bi at. Sütün var prolaktin hormonu süt üretir oksitosin hormonu sütün inmesini/fışkırmasını sağlar. Oksitosin hormonu sıkıntı stres anında üretilmez o yüzden etrafa kulaklarını tıka önce sıcak bir duş al bebeğine sarıl ten teması yap bebeğinle bak bir link atacağım mutlaka oku9 gun once sezaryen ile dogum yaptim
Sutum yok denecek kadar az , midem sut olsun diye bana dayatilan herseyi yiyip icmeye calismaktan belediye coplugune dondu. Evet cocuguma mama veriyorum..
O kadar bunaldim ki insanlarin surekli sanki bebegimi bilerek emzirmiyormusum gibi konusmalar yapmasindan .
- Normal dogursaydin cabuk ayaklanacaktin iste.
Cocugu niye emzirmiyorsun memen mi bozulur
Goguslerime hayrat muamelesi yapmalarindan biktim bunaldim
Varda ben mi esirgiyorum bebegimden
Sinir stresten olanda geri kaciyor
Esim dahi cevrenin soylemlerinden o kadar etkilenmis ki surekli bi emzir muhabbeti pesinde
Bezi daha pratik baglayacakmisim
Usteleyecekmisim emermis o
Cevreyi gectim esimin o agzi kapanmiyor
Hergun kavgs gurultu evde
Iyi dedim cok biliyorsan al sen emzir sen bak madem denildigi kadar kolay
Cocugu memede iki saat esir tutmami bekliyorlar benden
Alisacakmis, varsa tutarsin
Yoksa neyi tutacaksin
Yok yahu yok, gelmiyor iste
Cok bunaldim kizlar
Anladım,herseyin başı stres buna da eminim. Arkadaşım memesini elliyordu süt fışkırıyordu,kaynana kayınbaba akbaba gibi tepesine çöktü. Sabah erkenden et pisirip ye demeler,emzircek odadan kayinbaba çıkmıyor stres stres sütü cekildi mi derler oyle oldu cocugu 2 bucuk ay emdi. Bende 2 bucuk ay emmisim. Kızkardeşim daha az sanırım. Hic emmeyen cocukta var zannedersem. Insanlar gercekten ukala,kibirli ve igrenc. Bu dayatmalara hakkı yok napsaksin memeni mi koparcaksin cocukta sende bekliyormussun iste yarim saat gelmiyorsa gelmiyor hayret birsey gercekten. Elinden geleni zaten yapiyorsun canim ya üzme kendini. O yenidogan sarılığı benim kizkardesimin başına gelmis hastanede kullanılan,aletlerden . Babam anneme hep havuç suyu icirmis iyileşmiş kizkardesim boyle bir bilgim var yani bir danis doktora istersen .. gecmis olsunBen hamileligimde biliyordum basima gelecekleri
Fakaat bu kadar beni etkilemez saniyordum ama ne mumkun
Bu platformda bile bazi insanlara anlatamiyoruz gordugumuz kadariyla
Ben sutum yeterli degil diyorum hala emzir diyorlar
Cocugu yarim saat memede tutuyorum
Ikimizde kan ter icinde kaliyoruz
Cektikce gelmedikce sinirleniyor
Yenidogan sariligi var hafif sekilde
Yani cocuk aciktiginda mama vermeyip ne yapacagim sasiriyorum ben canim . Emziriyorum
Ustune pompayla bir saat ugrasiyorum
Sonuc iki gogusten cikan tek bir 20 cc sut
Yinede pes etmiyorum bi damla bi damla sifa diyorum
Ama insanlar sadece emzir yada sut yetmedigi yerde mama ver dedikce ben darlaniyorum
Doktor iki saatte bir besle diyor
Fakat iki saatte gelen sut belki 20 cc belki degil bile
E ne olacak tekrar bi kac saat sut uretimini mi bekleyecek bu cocuk
Memen mi bozulur diyeni bile duydum
Keske tek derdim mememin fizyolojisi olsa
Ama anlamkyor bu herseyi cok bilen insanlar
Solgar B12 vitamin takviyesi al eczaneden sabah öğlen akşam ikişer tane günde 6 adet iç bol suyla bak nasıl sütun çoğalacak benim çocuk Dr söyledi bende mama veriyordum sütüm az diye sonra bir çoğaldı iki yıl emzirdim şükür bir şişe de 100 adet var yeterli bir daha almana gerek kalmiycak9 gun once sezaryen ile dogum yaptim
Sutum yok denecek kadar az , midem sut olsun diye bana dayatilan herseyi yiyip icmeye calismaktan belediye coplugune dondu. Evet cocuguma mama veriyorum..
O kadar bunaldim ki insanlarin surekli sanki bebegimi bilerek emzirmiyormusum gibi konusmalar yapmasindan .
Esim dahi cevrenin soylemlerinden o kadar etkilenmis ki surekli bi emzir muhabbeti pesinde
Yoksa neyi tutacaksin
Cok bunaldim kizlar
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Insanlarla az görüşün tavsiyem bu size.. ikincisi emzirmeyi artıran epey video vs seyrettim geçen hafta.9 gun once sezaryen ile dogum yaptim
Yoksa neyi tutacaksin
Cok bunaldim kizlar
Üzülme benim hiç sütüm gelmedi hiç doyuramadım yavrumu beyinsizler konuştu durdu olmayınca olmuyor sen canını sıkma istiyorlar ki bebek aç kalsın emer süt pat diye gelir sanıyorlar dediğim gibi sütüm hiç yoktu bebeğimde gayet sağlıklı şükür sen bol bol uyu dinlen emzirmeye de devam et gelirse gelir gelmezse senin elinde değil unutmaMalesef ebesi doktoru da ayni
Doktora gidiyorum emzir diyor
Ebe emzir diyor
Yok sutum diyorum olsun emzir gelir mama verme diyor
Mama vermeyecegim, sut yok
Kuslar mi besleyecek bu cocugu
Cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?