- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.899
- 133
- 35
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben de o cümleye takıldım..“Anne sütü ile mama kıyaslanamaz İnan” dediğiniz an, sütü öyle yda böyle yetmeyen/gelmeyen/olmayan bir sürü annenin yuregine hançeri saplıyorsunuz arkadaşım bi anlayın artık şunu nolur. Anne olan zaten bile isteye yapmaz bunu bebeğine.
Allah razı olsun canım deneyeceğim çok teşekkürler♡Allah sana da kolaylık versin inşallah canim. Meme reddi icin ilk once biberonla vermeyi azalt. Sonra da aglasa bile gogsune tut. Gezdirerek emzir yeri geliyorsa. Isterse degisik şekilde tut. O göğsünü tutsun. Illa tutmuyorsa gezdir. Bebek yagiyla karnina masaj yap. Gazını cikar. Sonra da biberonu azalttin ya. Mama vereceksen kaşıkla ver. Mücadele ediyor biberon kolay geliyor o yuzden aglayip duruyor. Memeyi istemiyor. Bak biberonu azalt en sonunda tamenen kes. Kasikla ver. İnşallah meme reddi bitecek. Geceleri uykuluyken emzir. Biberonu birakin inan duzelir. İnşallah işe yarar
Sütün olmadığını nasıl anladın ? Pompa ile çekip baktın mı ? Bnm oglumda 5 ay emdi zorla . Kafana takma . Sen emdir baktın ağlıyor aç mama verirsinMalesef ebesi doktoru da ayni
Doktora gidiyorum emzir diyor
Ebe emzir diyor
Yok sutum diyorum olsun emzir gelir mama verme diyor
Mama vermeyecegim, sut yok
Kuslar mi besleyecek bu cocugu
Cok yoruldum
Peş peşe iki doğum yapmış ve hamilelikte bile emzirmiş biri olarak yazmak istedim. Ilk önce stres yapmamaya dikkat edin. Ben de malt icecekleri ve uyku kampı arttryodu kuru incir iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim9 gun once sezaryen ile dogum yaptim
Sutum yok denecek kadar az , midem sut olsun diye bana dayatilan herseyi yiyip icmeye calismaktan belediye coplugune dondu. Evet cocuguma mama veriyorum..
O kadar bunaldim ki insanlarin surekli sanki bebegimi bilerek emzirmiyormusum gibi konusmalar yapmasindan .
- Normal dogursaydin cabuk ayaklanacaktin iste.
Cocugu niye emzirmiyorsun memen mi bozulur
Goguslerime hayrat muamelesi yapmalarindan biktim bunaldim
Varda ben mi esirgiyorum bebegimden
Sinir stresten olanda geri kaciyor
Esim dahi cevrenin soylemlerinden o kadar etkilenmis ki surekli bi emzir muhabbeti pesinde
Bezi daha pratik baglayacakmisim
Usteleyecekmisim emermis o
Cevreyi gectim esimin o agzi kapanmiyor
Hergun kavgs gurultu evde
Iyi dedim cok biliyorsan al sen emzir sen bak madem denildigi kadar kolay
Cocugu memede iki saat esir tutmami bekliyorlar benden
Alisacakmis, varsa tutarsin
Yoksa neyi tutacaksin
Yok yahu yok, gelmiyor iste
Cok bunaldim kizlar
Yanlış.
Arkadaşın bebeği 9-10 günlük. O yaşta bebeğe kesinlikle ve kesinlikle su verilmez.
Konu sahibi arkadaşım, sakın bebeğine su filan verme. Çok tehlikeli o yaşta. Aman diyim.
Eger anne sütü ile besleniyorsa tabii ki su verilmeyecek. Fakat mama- devam sütü ile besleniyorsa su takviyesi yapılması gerekiyor.
Devam sütlerinin ıçeriği anne sütü gibi değil. Anne sütü başta sulu gelir böylece bebeğin su ihtiyacı karşılanmış olur. Daha sonra ise yağlı ve doyurucu koyu kıvamlı süt gelir.
Ben bebegime başta su vermemiştim. Çocuğum rahatsız oldu, eli yüzü şişti o zaman araştırdığımda mama verilen çocuklara mamadan sonra su verilmesi gerektiğini öğrendim.
Tatlım eşine sert konuş ve diğer konuşanları gerekirse evden kov. Bu dönemde stresten uzak durman lazım. Doktorun ne diyorsa onu yap9 gun once sezaryen ile dogum yaptim
Sutum yok denecek kadar az , midem sut olsun diye bana dayatilan herseyi yiyip icmeye calismaktan belediye coplugune dondu. Evet cocuguma mama veriyorum..
O kadar bunaldim ki insanlarin surekli sanki bebegimi bilerek emzirmiyormusum gibi konusmalar yapmasindan .
- Normal dogursaydin cabuk ayaklanacaktin iste.
Cocugu niye emzirmiyorsun memen mi bozulur
Goguslerime hayrat muamelesi yapmalarindan biktim bunaldim
Varda ben mi esirgiyorum bebegimden
Sinir stresten olanda geri kaciyor
Esim dahi cevrenin soylemlerinden o kadar etkilenmis ki surekli bi emzir muhabbeti pesinde
Bezi daha pratik baglayacakmisim
Usteleyecekmisim emermis o
Cevreyi gectim esimin o agzi kapanmiyor
Hergun kavgs gurultu evde
Iyi dedim cok biliyorsan al sen emzir sen bak madem denildigi kadar kolay
Cocugu memede iki saat esir tutmami bekliyorlar benden
Alisacakmis, varsa tutarsin
Yoksa neyi tutacaksin
Yok yahu yok, gelmiyor iste
Cok bunaldim kizlar
İlk 6 ay bebeklere su kesinlikle önerilmez. Yazdıklarınızın bilimsel bir dayanağı yok. Elinizin altında internet var, araştırın okuyun. Burada her okuduğunu uygulamaya hazır bir sürü insan var. Biri size uyup 10 günlük bebeğe su verip ölümüne sebep olsa vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Abartmıyorum, gayet ölüme kadar yolu var bu meselenin. Bilmediğiniz tehlikeli şeyleri ısrarla buralarda savunmak yanlış, vebal almayın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?