emzirmek ve cinsellik

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
kızlar emzirme döneminde cinsellik olayını nasıl hallediyorsunuz?göğsünüzden gelen süt bildiğiniz gibi eşinize haram.yani ağzına süt gelmemesi lazım.e bu halde cinselliği nasıl yaşayacağız biz?fikri olan var mı çözümleriniz neler?eşim göğsümden sütün geldiğini görmekistemiyormuş ilişki sırasında. e o zmaan nasıl rahat olacağız yardımcı olursanız sevinirim

istemiyorsa.o zman sizde o kadar yukarılara çıkmayın biraz altlarda dolaşın

sütyen tak şekerim sende
ben doğum yapalı 1 yıl oldu bende pek dokundurmam göğüslerime
onlar emzirme bitene kadar kızımın diyorum ses etmiyor zavallım
yada kısa bir badi atlet vs giy

haram mııı?ılk kez duyuyorum.nıye haram kı adam oturup emecek mı yanı bebek gıbı.bi şekılde gelırse de yapacak bişey.hoş bence de hiç hoş bı durum değil ya.

bebeğiniz için bence biraz sabırlı olun ve emzirme dönemi bitene kadar sütyeni cıkarmayın :))

bence dokunurken dikkatli olun ikinizde, yani süt büyük bir ihtimal ile zaten cekmeden gelmez, uclariyla degilde daha cok kenarlariyla idare edin bence simdilik...

Son düzenleme:
Erkek Hanımının Göğsünden Süt emse

Kadının memesinden süt emmek veya içmek, süt anne ve süt evlatlığı için yeterli değildir.
Süt emen kişi iki yaşını doldurmamış olması gerekir. Bu itibarla hanımının göğsünü emen erkeğin süt evladı olması düşünülemez.
Bir erkek hangi sebeple olursa olsun, hanımının memelerinden emse zevciyat hayatlarını devam ettirmelerine bir engel teşkil etmez. Günah değildir

çekmezse gelmez süt eşimde dokunmaz göğüs uçlarıma bencede bi sıkıntı doknmamasında doğum sonrası herşey kolay kolay normale dönmüyor nede olsa :)

bende ilk defa böyle bişey duydum ama günah olmadığı açıklanmış benim merak ettiğim başka bi konu var tam ilişki esnasında bebiş uyandı kıyamet kopuyo duş almaya fırsat yok zaman ne olucak bi arkadaşım bana elini ağzını göğsünü yıkayıp emzirebilrisin demişti çok mecburiyet anında başka bilen varmı nasıl davranmamız gerektiğini

Be is uyanirsa mexburen ona bakmak zorunda kaliyorum AMA cunupken emzirmenin hic bir Mahsuru yok dinen caiz...

Emzikli bir kadın, gusül yapmak mecburiyetinde kaldığı zaman, çocuğu ağlasa göğsünü yıkayarak çocuğa süt verebilir mi?

Cevap: Evet, verebilir

haram değilki...süt gelince süt kardeş olacak haliniz yok:)
ayrıca oturup emecekmi sanki diyenlerede çok güldüm gece gece

Benim 22 aylik bi oglum var uyku duzensizligi var cinsellik yok denecek kadar azdi 3 aydir duzeliyor ama ne zaman esimle beraber olsak ben daha banyo yapamadan uyaniyor emmeden uyumuyor bazende iliski sonrasi cok yipraniyorum ve iltihap sorunu oluyor sabahi beklemek zorunda kaliyorum yine emiyor tabi cevremden bi kac kisi cocugun hirli birsey olmaz sonucta haram olan birsey yapiyorsun ahlaksiz bi cocugun olacak diyorlar bile isteye yapmiyorum ki zaten sirf bu yuzden esim bana dokunmuyor bazen baska sorunlarda var tabi ama aramiza sogukluk girdi

'haram olan birsey yapiyorsun ahlaksiz bi cocugun olacak' ne demekmiş ben anlamadım... eşin ile beraber olmanın nesi harammış... ne günlere kaldık yarabbi... takma kafana böyle şeyleri lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…