- 7 Eylül 2011
- 242
- 4
-
- Konu Sahibi eflatunben
kızlar emzirme döneminde cinsellik olayını nasıl hallediyorsunuz?göğsünüzden gelen süt bildiğiniz gibi eşinize haram.yani ağzına süt gelmemesi lazım.e bu halde cinselliği nasıl yaşayacağız biz?fikri olan var mı çözümleriniz neler?eşim göğsümden sütün geldiğini görmekistemiyormuş ilişki sırasında. e o zmaan nasıl rahat olacağız yardımcı olursanız sevinirim
bende ilk defa böyle bişey duydum ama günah olmadığı açıklanmış benim merak ettiğim başka bi konu var tam ilişki esnasında bebiş uyandı kıyamet kopuyo duş almaya fırsat yok zaman ne olucak bi arkadaşım bana elini ağzını göğsünü yıkayıp emzirebilrisin demişti çok mecburiyet anında başka bilen varmı nasıl davranmamız gerektiğini
bende ilk defa böyle bişey duydum ama günah olmadığı açıklanmış benim merak ettiğim başka bi konu var tam ilişki esnasında bebiş uyandı kıyamet kopuyo duş almaya fırsat yok zaman ne olucak bi arkadaşım bana elini ağzını göğsünü yıkayıp emzirebilrisin demişti çok mecburiyet anında başka bilen varmı nasıl davranmamız gerektiğini
Emzikli bir kadın, gusül yapmak mecburiyetinde kaldığı zaman, çocuğu ağlasa göğsünü yıkayarak çocuğa süt verebilir mi?
Cevap: Evet, verebilir
anlamadım ben.eşimin göğsümden süt gelmesini görmesigünahmı?
Benim 22 aylik bi oglum var uyku duzensizligi var cinsellik yok denecek kadar azdi 3 aydir duzeliyor ama ne zaman esimle beraber olsak ben daha banyo yapamadan uyaniyor emmeden uyumuyor bazende iliski sonrasi cok yipraniyorum ve iltihap sorunu oluyor sabahi beklemek zorunda kaliyorum yine emiyor tabi cevremden bi kac kisi cocugun hirli birsey olmaz sonucta haram olan birsey yapiyorsun ahlaksiz bi cocugun olacak diyorlar bile isteye yapmiyorum ki zaten sirf bu yuzden esim bana dokunmuyor bazen baska sorunlarda var tabi ama aramiza sogukluk girdi