mrb kızlar yarın büyük ihtimalle memlekete doktora gideceğim röntgen çektirmem gerekecek ama 4 aylık kızımı emzırıyorum mama almıyor. bir sakıncası olur mu? bilgisi olan var mı?
ben hem emziirriyorum hemde günde bir kez mama veriyorum kızıma röntgen çektirmek zorunda kaldığımda 3-4 saat kadar emzirme demişti doktorum.... ogün o saatlerdede mama vermiştim
emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum ama ben de her röntgen çektirmemden sonra bir çay kaşığı kimyon yutarım annem söylemişti vücuttaki radyasyonun atılması için diye
emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum ama ben de her röntgen çektirmemden sonra bir çay kaşığı kimyon yutarım annem söylemişti vücuttaki radyasyonun atılması için diye
Ben de geçen hafta röntgen çektirdim. bu arada emziriyorum da. doktor bir sakıncası olmaz emzirmeye devam edebilirsin dedi. ama bir kaç saat beklemekte fayda var tabi. önemli olan bebeğin o ışınlara maruz kalmamasıymış. hamilelerde o yüzden yasakmış.
Ben de geçen hafta röntgen çektirdim. bu arada emziriyorum da. doktor bir sakıncası olmaz emzirmeye devam edebilirsin dedi. ama bir kaç saat beklemekte fayda var tabi. önemli olan bebeğin o ışınlara maruz kalmamasıymış. hamilelerde o yüzden yasakmış.
ah çok iyi tesadüf:)
ben de toz kimyon yutuyordum ama etkisi olmuştur inş. hatta şimdi eşimle konuşuyordum tane kimyon alalım eve çayını içelim diye eksik etmemek lazım