• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme ve röntgen çektirme acilll

bety21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
1.282
1.371
133
Hatay
mrb kızlar yarın büyük ihtimalle memlekete doktora gideceğim röntgen çektirmem gerekecek ama 4 aylık kızımı emzırıyorum mama almıyor. bir sakıncası olur mu? bilgisi olan var mı?

ben hem emziirriyorum hemde günde bir kez mama veriyorum kızıma röntgen çektirmek zorunda kaldığımda 3-4 saat kadar emzirme demişti doktorum.... ogün o saatlerdede mama vermiştim

cvp için tşkler.banada 3-4 saat emzirme, sütünü sağ dök, topraga bas ve bol yogurt ye dediler

emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum ama ben de her röntgen çektirmemden sonra bir çay kaşığı kimyon yutarım annem söylemişti vücuttaki radyasyonun atılması için diye

emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum ama ben de her röntgen çektirmemden sonra bir çay kaşığı kimyon yutarım annem söylemişti vücuttaki radyasyonun atılması için diye

ilk defa duydum ama denemenin bi sakıncası olmaz sonuçta doğal

Ben de geçen hafta röntgen çektirdim. bu arada emziriyorum da. doktor bir sakıncası olmaz emzirmeye devam edebilirsin dedi. ama bir kaç saat beklemekte fayda var tabi. önemli olan bebeğin o ışınlara maruz kalmamasıymış. hamilelerde o yüzden yasakmış.

Ben de geçen hafta röntgen çektirdim. bu arada emziriyorum da. doktor bir sakıncası olmaz emzirmeye devam edebilirsin dedi. ama bir kaç saat beklemekte fayda var tabi. önemli olan bebeğin o ışınlara maruz kalmamasıymış. hamilelerde o yüzden yasakmış.

doğruda bence süte geçen radyosyonunda zararı olabilir

ah çok iyi tesadüf:)
ben de toz kimyon yutuyordum ama etkisi olmuştur inş. hatta şimdi eşimle konuşuyordum tane kimyon alalım eve çayını içelim diye

ben de toz kimyon yutuyordum ama etkisi olmuştur inş. hatta şimdi eşimle konuşuyordum tane kimyon alalım eve çayını içelim diye

ben de toz kimyon yutuyordum ama etkisi olmuştur inş. hatta şimdi eşimle konuşuyordum tane kimyon alalım eve çayını içelim diye eksik etmemek lazım

Back