Doğuma Hazırlık emzirme sütyeni kullananlar memnunmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar hayırlısıyla doğuma az kaldı emzirme sütyenini henüz almadım etrafımda hiç kullananda görmedim acaba kullanımı nasıl yoksa gereksizmi normal sütyenlerim iş görmezmi? sizler emzirme süreniz boyunca hep onlardanmı taktınız yoksa normal sütyenlerinizimi taktınız benim gibi gebe olanlar sizler bu sütyenlerden aldınız mı acaba

ttlım bek kullanıyorm ve oldukca memnunum tavsıye ederım. normal styenler de işlev görüyor ama emzirme sütyenleri oldukça pratikler rabbim hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns .

iki tane almıştım bende...çok gereksiz bence....kullanmadım öylece duruyorlar..normal südyeni,
kendi ölçünüzden bir beden büyüğünü almanızı tavsiye ederim.şimdiden hayırlı doğumlar..

kesinlikle kullanılması gerektiğine inannıyorum ben. dr.larda öneriyor süt salınımının artması ve gögüslerin rahatlığı emzirme döneminde çok önem arzediyor. sert, telli sütyenler kullanılmamalı.

ben birtane alıp koydum doğum çantama, daha çok yarım atlet şeklinde olan kaliteli sütyenlerden kullanıyorum. telli, göysü sıkan yada slikonlu sütyen tercih etmezdim emzirme döneminde.

Eklentiler

• $2438489851.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.005
benimde kafama takılan bi soruydu. bende 1 tane alıp kenarda bekleticem ne olur ne olmaz

ben 2 tae aldım bide atlet olanını aldım cok memnun kaldım cok rahattı ellimden gelse yine kullanırım ama şimdi hoş durmaz cünkü küçüldüler

rahat oluyor,bende emzirme atleti kullandım,üstünde yama gibi biyer var ordan açıyosun pratik bişey göğsün hepsini açmak zorunda kalmıyorsun

ben de aldım 1 tane deniycem bakalım.. şu an biraz büyük gibi ama bilerek öyle aldım süt dolunca diğerleri dar olur dediler, ama hayatımda kullanmadım böyle çirkin bişey neyse pratik olsun da.. bi de yazın doğacak bebeğim, yazın da ince giyiniyorum atlet kullanmıyorum o sütyenler sırf kumaş, göğüs uçları belli olmaz mı kıyafetten? göğüs pedi kullandığımda göğüs uçları kapanır mı sizce ?

hıh tamda aklıma takılan şey işte bu yani doğum yaza ince şeyler giyilecek çirkin durmazmı
ben hayatım boyunca hiç bez sütyenlerden takmadım zaten göğüslerim küçük oyüzden silikonlulardan takardım
şimdi bunlar bez olduğu için göğüslerin çirkin durmaz mı acaba bide göğüs pedleri takıldığı belli olmazmı

bugün bi arkadaşla konuştum başka emzirme sütyeni alma, normalde kullandığın sütyenin bir beden büyüğünü ve önden kopçalı olanlarından al dedi, yazın hele o kumaş sütyenleri ne dışarda ne misafir yanında takamazsın göğüs uçlarından dolayı falan dedi, ben de öyle düşünmüştüm evde yalnızken de sütyen takmam zaten, dediği gibi yapıcam..

kızımı 1.5 yıl emzirdim hiç kullanmadım 2. bebeğim için de almadım. bence normal telsiz, süngersiz penye sütyenler gayet ideal. hemen açıp emzirebiliyosunuz gayet kolay.

Emzirme sutyenini kullanamadim ustune atlet giyince emzirmek sorun oluyordu. Ama emzirme atletleri tam bir mucize 20 aydir hergun giyiyorum disarida emzirmek de hic sorun olmuyor hic bir yerin gorunmuyor. Kesinlikle sadece atlet yeterli bence

Emzirme sutyenini kullanamadim ustune atlet giyince emzirmek sorun oluyordu. Ama emzirme atletleri tam bir mucize 20 aydir hergun giyiyorum disarida emzirmek de hic sorun olmuyor hic bir yerin gorunmuyor. Kesinlikle sadece atlet yeterli bence

emzirme atletini hiç duymamıştım netten baktım hoşuma gitti bakalım bulabilirsen bunlardan alırım

canım emzirme sütyeni değilde emzirme atleti cok mantıklı.ablamda kullanmıştı ondan biliyorum.bende gecen aldım markası doremi.gayet kullanışlı öyle ucları falanda belli etmiyo ona göre yapmışlar.göğüs pedinide koyunca normal sütyenden farkı olmayacak gibi.göğüsleri özellikle ilk dönemde cok sıkıstırmamak lazım bence o telli,destekli,kalıplı sütyenlerle.bu arada emzirme sütyeninden kimse memnun değil atletini bi düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…