- Konu Sahibi papatya2147
-
kızlar hayırlısıyla doğuma az kaldı emzirme sütyenini henüz almadım etrafımda hiç kullananda görmedim acaba kullanımı nasıl yoksa gereksizmi normal sütyenlrim iş görmezmi? sizler emzirme süreniz boyunca hep onlardanmı taktınız yoksa normal sütyenlerinizimi taktınız benim gibi gebe olanlar sizler bu sütyenlerden aldınız mı acaba
kızlar hayırlısıyla doğuma az kaldı emzirme sütyenini henüz almadım etrafımda hiç kullananda görmedim acaba kullanımı nasıl yoksa gereksizmi normal sütyenlerim iş görmezmi? sizler emzirme süreniz boyunca hep onlardanmı taktınız yoksa normal sütyenlerinizimi taktınız benim gibi gebe olanlar sizler bu sütyenlerden aldınız mı acaba
rahat oluyor,bende emzirme atleti kullandım,üstünde yama gibi biyer var ordan açıyosun pratik bişey göğsün hepsini açmak zorunda kalmıyorsun
naber tatlım nereleresin
ben de aldım 1 tane deniycem bakalım.. şu an biraz büyük gibi ama bilerek öyle aldım süt dolunca diğerleri dar olur dediler, ama hayatımda kullanmadım böyle çirkin bişeyneyse pratik olsun da.. bi de yazın doğacak bebeğim, yazın da ince giyiniyorum atlet kullanmıyorum o sütyenler sırf kumaş, göğüs uçları belli olmaz mı kıyafetten? göğüs pedi kullandığımda göğüs uçları kapanır mı sizce ?
Emzirme sutyenini kullanamadim ustune atlet giyince emzirmek sorun oluyordu. Ama emzirme atletleri tam bir mucize 20 aydir hergun giyiyorum disarida emzirmek de hic sorun olmuyor hic bir yerin gorunmuyor. Kesinlikle sadece atlet yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?