Doğuma Hazırlık emzirme sütyeni kullananlar memnunmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım emzirme sütyeni değilde emzirme atleti cok mantıklı.ablamda kullanmıştı ondan biliyorum.bende gecen aldım markası doremi.gayet kullanışlı öyle ucları falanda belli etmiyo ona göre yapmışlar.göğüs pedinide koyunca normal sütyenden farkı olmayacak gibi.göğüsleri özellikle ilk dönemde cok sıkıstırmamak lazım bence o telli,destekli,kalıplı sütyenlerle.bu arada emzirme sütyeninden kimse memnun değil atletini bi düşün derim.
Eki Görüntüle 408035

canım sen bunu nerden aldın netten mi bu arada fiyatı nasıl

emzirme sütyeni 2 tane aldım ama pek toparladığını söleyemem emzirme atleti çok daha kullanışlı bence.ama 1er tane almak lazım sanki

canım sen bunu nerden aldın netten mi bu arada fiyatı nasıl

canım ben kayseride yasıyorum burdaki bir camasır mağazasından aldım.baska biryerde nbb ninkini gösterdiler dantelli dandik bişey bide daha pahalıydı.bunu 20 tlye aldım.penyesi falan cok kaliteli.yanılmıyorsam 15 tlden baslıyo sütyen ve atletler heryerde.nette daha ucuzu varmı bilmem

canım emzirme sütyeni değilde emzirme atleti cok mantıklı.ablamda kullanmıştı ondan biliyorum.bende gecen aldım markası doremi.gayet kullanışlı öyle ucları falanda belli etmiyo ona göre yapmışlar.göğüs pedinide koyunca normal sütyenden farkı olmayacak gibi.göğüsleri özellikle ilk dönemde cok sıkıstırmamak lazım bence o telli,destekli,kalıplı sütyenlerle.bu arada emzirme sütyeninden kimse memnun değil atletini bi düşün derim.
Eki Görüntüle 408035

bende 6 aydır bundan kullanıyoum süperrr rahat kesinlikle emzirme atleti alınnn

Bende bir emzirme atleti bir emzirme sütyeni almıştım,çok memnun kaldım çok kullandım hatta atleti daha çok kullandım.benim atletim de doremiydi.kesinlikle tavsiye ederim.sütyen alırsanız iyice inceleyin,açılan parçanın genişliği çok önemli,bazılarında o açılan üçgen pencere çok dar,sadece göğüs ucunu çıkarıyor hiç rahat değil.

Bende bir emzirme atleti bir emzirme sütyeni almıştım,çok memnun kaldım çok kullandım hatta atleti daha çok kullandım.benim atletim de doremiydi.kesinlikle tavsiye ederim.sütyen alırsanız iyice inceleyin,açılan parçanın genişliği çok önemli,bazılarında o açılan üçgen pencere çok dar,sadece göğüs ucunu çıkarıyor hiç rahat değil.

Kzım 13.5 aylık hala emzirme atleti ve emzirme sütyeni kulanıyorum
emzirme atketi bebek kıısn dogacaksa mantıklı yaz ise emzirme sutyeni daha uygun emzirme atletini artık evde kullanıyorum baya rahat ediyorum
emzirme sutyeninin de marks & spencer danalmsıtım baya guzel cıktı

ben emnzirme atleti aldım ama daha hiç kullanmadım 1 aylık olacağız hala normal atlet giyip ped koyuyorum sıyırıyorum emzirirken
emzirme atleti göğüslerimi çok sıktığından ağrı oldu alacaksanız da 2 beden fln büyük alın ya da doğumdan sonra alın zaten doğurur doğurmaz sütyenle falan işiniz olmuyor daha rahat takılıyorsunuz

ben 1 beden büyük almıştım giyemiyorum şimdi

bana çok gereksiz geliyor emzirme sütyeni,atletini bilemem.yumuşak bir sütyende aynı görevi görüyo zaten.sonuçta sütyen denilen şey boğaza kadar kapalı değilki özel bölme olsun,göğsün üst kısmı açık zaten ve penye bir sütyende ordan kolaylıkla çıkarabiliyosun göğsünü.üstelik bebek emerken,annesinin tenine dokunmak ister,oda birşekilde engellenmiş oluyor.

ozellikle bi yere gidildiginde bence kullanisli olur tum hepsini siyirmak zorunda kalmazsiniz atletinizi ya da tum gogsunuzu cikarmak zorunda kalmazsiniz. yoksa evdeyken rahat rahat dolasildigina gore ister normal sutyen giy ister emzirme atleti giy. bencede ikisinden birer tane almak mantikli olacak gibi. heleki bazi anneler 1-1,5 sene emziriyorlar illaki yaz ve kis mevsimini emzirerek geciriyorsun.

Back
X