Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

y4zy4qmurum işte sevinç çığlıkları ile selam olsun bebeğimin herşeyi normal çok şükür olsun şimdi dünyaya bir daha geldim inanan Allah seninde tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah Taha süresini oku mutlaka doğum sürecini çok kolaylaştırıyor seni küçük dolusu sevgiler öpüyorm

Sütyen keserek biz birde neden kestimle ömrünüzün geri kalan kısmını geçiririz

Doktorun adı ibrahim Bilgen mı internette videoları var

Evet, şimdi aynı yollardan ben geçiyorum :)
Doktorun dediği gibi beynin odak noktası ne ise onun belirtilerini yaşıyoruz, en büyük sorun burdan kaynaklanıyor.
Bende heyecanla haftaların geçmesini bekliyorum ve kendimi sancımın gelişine, evde çekişime odakladım. Umarım hayırlısıyla öyle de kolay bir doğum olur. Sabah kontrol var 11de. Bakalım ne durumdayız:)
Ayyy çok güzel canım çok sevindimmm. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Gözünaydınnn.
Amin canım, Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin, herkesi sağlıcakla vaktiyle kavustursun insallah.

İbrahim Bilgen in videolarının çoğunu izledim kaygı ile ilgili bir videosu var onu izleyin

Serra bebek emiyor mu nasil yapıyorsun bebek kaç aylık

Sevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyi

Sevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyi
Emiyo. Hamilelerin ve emziren annelerin kullandığı gruptan verdi doktor. Stresin ona daha fazla zarar vereceğini söyledi. Ilacin bi zarari olmadi henuz insallah olmaz. Iyiyiz simdilik. Ben kötüydum. İşi bırakmayı bile düşünüyordum. 12 gün oldu. Ataklar , kendimi dinlemem biraz fazlaydı ama bakalım doktor 15 gunden sonra değişeceğini söyledi. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…