• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

y4zy4qmurum y4zy4qmurum işte sevinç çığlıkları ile selam olsun bebeğimin herşeyi normal çok şükür olsun şimdi dünyaya bir daha geldim inanan Allah seninde tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah Taha süresini oku mutlaka doğum sürecini çok kolaylaştırıyor seni küçük dolusu sevgiler öpüyorm

Doktorum da ayni seyi dedi ilaç erteliyor sadece yüzleşmek lazım dedi uzanıp yere kendini serbest bırakıp aslında herseyi dışarı çıkarıp yüzleşmek lazım korkularin gerçeklerin kaygılarını vs. Terapi arti ilaç ile ilerletiyo oda zorda kalmadikca ilaca karşı özellikle emzirirken asla dedi ve açık açık dünyanın sonu değil sütten kesip başlayabilirsin dedi
Sütyen keserek biz birde neden kestimle ömrünüzün geri kalan kısmını geçiririz:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Evet özel sigorta kapsamında değil valla 350tl verdim çıktım niye verdiysem:halay:istanbuldayım ben avrupa yakasında söylediği yöntem bi terapi şekli hergün 30 dk evde uygulucam sana uzunca yazayım sende uygula, Dr. Ibrahim Bilgen benim hayatım hep Böyle mi geçecek kitabın adı
Doktorun adı ibrahim Bilgen mı internette videoları var

Aynen canım en güzel sana canlı örnek benim:)) inanirmisin hâlâ aklımda hep ay ne günlerdi yahu, amin canim inşallah doktor kendi ağzıyla dedi ilaç içmeye odaklandıği için beyin bu hastalık ile mücadele edemiyo insan diye bide bende senin gibi verdiği vereceği zararlardansa Allah büyük deyip biraz mücadele şart bebek için. Bi doğsun meleğin sen o zaman gör insan yeniden ılkkez anne olduğunu hisseder gibi oluyo ya
Evet, şimdi aynı yollardan ben geçiyorum :)
Doktorun dediği gibi beynin odak noktası ne ise onun belirtilerini yaşıyoruz, en büyük sorun burdan kaynaklanıyor.
Bende heyecanla haftaların geçmesini bekliyorum ve kendimi sancımın gelişine, evde çekişime odakladım. Umarım hayırlısıyla öyle de kolay bir doğum olur. Sabah kontrol var 11de. Bakalım ne durumdayız:)
y4zy4qmurum y4zy4qmurum işte sevinç çığlıkları ile selam olsun bebeğimin herşeyi normal çok şükür olsun şimdi dünyaya bir daha geldim inanan Allah seninde tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah Taha süresini oku mutlaka doğum sürecini çok kolaylaştırıyor seni küçük dolusu sevgiler öpüyorm
Ayyy çok güzel canım çok sevindimmm. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Gözünaydınnn.
Amin canım, Rabbim kimseyi bu yolda eylemesin, herkesi sağlıcakla vaktiyle kavustursun insallah.

Screenshot_2017-12-29-12-54-27.webp
yok video yuklenmiyo hata veriyo çok denedim maalesef

İbrahim Bilgen in videolarının çoğunu izledim kaygı ile ilgili bir videosu var onu izleyin

Merhaba canım.. ben ilaca basladigim için çok eşlik etmiyorum sizlere. Daha iyiyim. 12gün oldu. Terapi alicam 10 gün sonra. Ne yaparsak yapalım atlaticaz bugünleri. İnşallah yeni yıl hepimize en başta sağlık ve huzur getirir.
Serra bebek emiyor mu nasil yapıyorsun bebek kaç aylık

Merhaba canım.. ben ilaca basladigim için çok eşlik etmiyorum sizlere. Daha iyiyim. 12gün oldu. Terapi alicam 10 gün sonra. Ne yaparsak yapalım atlaticaz bugünleri. İnşallah yeni yıl hepimize en başta sağlık ve huzur getirir.
Sevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyi

Sevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyi
Emiyo. Hamilelerin ve emziren annelerin kullandığı gruptan verdi doktor. Stresin ona daha fazla zarar vereceğini söyledi. Ilacin bi zarari olmadi henuz insallah olmaz. Iyiyiz simdilik. Ben kötüydum. İşi bırakmayı bile düşünüyordum. 12 gün oldu. Ataklar , kendimi dinlemem biraz fazlaydı ama bakalım doktor 15 gunden sonra değişeceğini söyledi. Bekliyorum

Back
X