Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütyen keserek biz birde neden kestimle ömrünüzün geri kalan kısmını geçiririzDoktorum da ayni seyi dedi ilaç erteliyor sadece yüzleşmek lazım dedi uzanıp yere kendini serbest bırakıp aslında herseyi dışarı çıkarıp yüzleşmek lazım korkularin gerçeklerin kaygılarını vs. Terapi arti ilaç ile ilerletiyo oda zorda kalmadikca ilaca karşı özellikle emzirirken asla dedi ve açık açık dünyanın sonu değil sütten kesip başlayabilirsin dedi
y4zy4qmurum işte sevinç çığlıkları ile selam olsun bebeğimin herşeyi normal çok şükür olsun şimdi dünyaya bir daha geldim inanan Allah seninde tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah Taha süresini oku mutlaka doğum sürecini çok kolaylaştırıyor seni kucak dolusu sevgiler öpüyorm
Doktorun adı ibrahim Bilgen mı internette videoları varEvet özel sigorta kapsamında değil valla 350tl verdim çıktım niye verdiysemistanbuldayım ben avrupa yakasında söylediği yöntem bi terapi şekli hergün 30 dk evde uygulucam sana uzunca yazayım sende uygula, Dr. Ibrahim Bilgen benim hayatım hep Böyle mi geçecek kitabın adı
İnan insan gercekten acı çekiyorsa onu hiç dusunmuyorSütyen keserek biz birde neden kestimle ömrünüzün geri kalan kısmını geçiririz![]()
Evet onun kitabı işte yazdığım daDoktorun adı ibrahim Bilgen mı internette videoları var
Evet, şimdi aynı yollardan ben geçiyorum :)Aynen canım en güzel sana canlı örnek benim:)) inanirmisin hâlâ aklımda hep ay ne günlerdi yahu, amin canim inşallah doktor kendi ağzıyla dedi ilaç içmeye odaklandıği için beyin bu hastalık ile mücadele edemiyo insan diye bide bende senin gibi verdiği vereceği zararlardansa Allah büyük deyip biraz mücadele şart bebek için. Bi doğsun meleğin sen o zaman gör insan yeniden ılkkez anne olduğunu hisseder gibi oluyo ya
Ayyy çok güzel canım çok sevindimmm. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Gözünaydınnn.y4zy4qmurum işte sevinç çığlıkları ile selam olsun bebeğimin herşeyi normal çok şükür olsun şimdi dünyaya bir daha geldim inanan Allah seninde tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah Taha süresini oku mutlaka doğum sürecini çok kolaylaştırıyor seni küçük dolusu sevgiler öpüyorm
Dosyanın adı tam olarak neydi canımEki Görüntüle 2086116 yok video yuklenmiyo hata veriyo çok denedim maalesef
Canım işte isim falan yok biri tarafından gönderilmiş arapça zaten sadece alt yazı türkçeDosyanın adı tam olarak neydi canım
Merhaba canım.. ben ilaca basladigim için çok eşlik etmiyorum sizlere. Daha iyiyim. 12gün oldu. Terapi alicam 10 gün sonra. Ne yaparsak yapalım atlaticaz bugünleri. İnşallah yeni yıl hepimize en başta sağlık ve huzur getirir.
Serra bebek emiyor mu nasil yapıyorsun bebek kaç aylıkMerhaba canım.. ben ilaca basladigim için çok eşlik etmiyorum sizlere. Daha iyiyim. 12gün oldu. Terapi alicam 10 gün sonra. Ne yaparsak yapalım atlaticaz bugünleri. İnşallah yeni yıl hepimize en başta sağlık ve huzur getirir.
Sevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyiMerhaba canım.. ben ilaca basladigim için çok eşlik etmiyorum sizlere. Daha iyiyim. 12gün oldu. Terapi alicam 10 gün sonra. Ne yaparsak yapalım atlaticaz bugünleri. İnşallah yeni yıl hepimize en başta sağlık ve huzur getirir.
Emiyo. Hamilelerin ve emziren annelerin kullandığı gruptan verdi doktor. Stresin ona daha fazla zarar vereceğini söyledi. Ilacin bi zarari olmadi henuz insallah olmaz. Iyiyiz simdilik. Ben kötüydum. İşi bırakmayı bile düşünüyordum. 12 gün oldu. Ataklar , kendimi dinlemem biraz fazlaydı ama bakalım doktor 15 gunden sonra değişeceğini söyledi. BekliyorumSevindim iyi olmana bebek emiyormu ilaç 12fada göstermiş çok iyi
2.5 aylık canım. Emiyor.Serra bebek emiyor mu nasil yapıyorsun bebek kaç aylık