İnşallah faydasını görürsün canım inşallah rahatlarsın. Başedemeyince ilaç tek çare tabi kim kullanmak isterki ne hamileyken be emzikliyken ama yapabilecek başka yol kalmadıysa ilaç son çare artık. Allah hepimizin ve yavrularımızın yardımcısı olsunH
Valla dedikleri gibi ateşi sönmüyor. Beyinde bitirebilirsen soner. Hamileyken bende kullanmadim hatta doktor damla verdi onu bile.kullanmadim zararsız olmasına rağmen. Ama doğumdan sonra basedemedim. Bugün 13 gün oldu ilaç başlayalı. Hala kendimi dinliyorum
Amin canım. Bakalım terapi başlayınca nasıl olur. Bugün artırdım ilacı. Ya sanki ateşim var gibi sıcak basiyo bu aralar. Ama ateşim yok. Sinir oluyorum dinlemek istemiyorum ama huzursuz ediyo. Allahım yardım etsin tüm hastalara.İnşallah faydasını görürsün canım inşallah rahatlarsın. Başedemeyince ilaç tek çare tabi kim kullanmak isterki ne hamileyken be emzikliyken ama yapabilecek başka yol kalmadıysa ilaç son çare artık. Allah hepimizin ve yavrularımızın yardımcısı olsun
İlacın etkileri bence ateş basması gibi oluyor. Terapiyi bende alıyorum şuan yaklaşık bir ay oldu. Bir tık rahatlama oldu terapiyle umarım sende faydasını görürsünAmin canım. Bakalım terapi başlayınca nasıl olur. Bugün artırdım ilacı. Ya sanki ateşim var gibi sıcak basiyo bu aralar. Ama ateşim yok. Sinir oluyorum dinlemek istemiyorum ama huzursuz ediyo. Allahım yardım etsin tüm hastalara.
İnşallah.. tek ümidim o kaldı. İlacı bikacgun daha kullanayimda bu yanma geçmezse4 doktora gideceğim bi sinir ediyo beni.İlacın etkileri bence ateş basması gibi oluyor. Terapiyi bende alıyorum şuan yaklaşık bir ay oldu. Bir tık rahatlama oldu terapiyle umarım sende faydasını görürsün
Iste bende çok fazla yaşıyorum bi şekilde ilacsiz atlatmaya cabalamam gerek en azından bebeğe vereceği zararları dusunerek hareket etmeye calisiyorum emzirirken kullanamicagim için bi şekilde atlatmam gerekBende şuanda Emziriyorum bebeğim 30 gunluk olum korkusunu dibine kadar yaşıyorum carpinti nefes darlığı bayılacak mis gibi olma iç sıkıntısı oluyor hamileyken ilaç kullandım hemde 2 tane. İlk gebeligimde sıkıntı yaşamadım dogumdan sonra bebeğim 40 gunlukken sıkıntılarım başladı 20 gun baş edebildim. Sonrasında 1 ilaç baslandi.10 gün emzirdim sıkıntılar tavan yaptı acillere gitmeye başladım 2 ilaç daha baslandi.ağır ilaçlar eklenince emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Su anda da direniyorum. Hergunum işkence gibi geciyor bebeğimin doğumuna bile sevinemedim. Annemler yanımda ama inan onlar bile iyi gelmiyor.kimse ile fazla paylasamiyorum.çok zor bir durum.hemsireyim bende
Allah yardımcın olsunIste bende çok fazla yaşıyorum bi şekilde ilacsiz atlatmaya cabalamam gerek en azından bebeğe vereceği zararları dusunerek hareket etmeye calisiyorum emzirirken kullanamicagim için bi şekilde atlatmam gerek
Omas merhaba evde ugulayacağın terapi şeklinu yazacaktin musaitsen yazabilirmisinEvet özel sigorta kapsamında değil valla 350tl verdim çıktım niye verdiysemistanbuldayım ben avrupa yakasında söylediği yöntem bi terapi şekli hergün 30 dk evde uygulucam sana uzunca yazayım sende uygula, Dr. Ibrahim Bilgen benim hayatım hep Böyle mi geçecek kitabın adı
Canım hamilelikten önce Yoksa lohusalik biraz uzun sürmüştür bence geçecektir sizin kaygılarınız .. benim de hamilelikte başladı Elhamdulillah şuan iyiyim doğumdan sonra biraz uzun sürebiliyor sıkıntılar ama geçiyor çok şükürMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim uye olmadan genelde bu siteyi takip ediyodum.ben 2 ay önce doğum yaptim ilk bebegim ve sezeryan oldum hamilelik de ilkkez anksiyete panik atak tarzı seyler yaşadım ama hormonlar yuzunden diyodum psikolog ve pskiytre gittim o dönem.
Bana ilaç vermediler çünkü baş edebiliyodum ve mesleğim gereği fazlasıyla zararlarını bildigimden de kullanmak istemedim ama şimdi artık basedemiyorum. 4 ayrı pskiytre gittim baya tanınmış ünlü bir doktor da dahil bana kesinlikle emzirirken ilaç veremiceklerini soylediler, sebep olarakta bebeğe fazlasıyla geçip ileriki zamanlarda bebegin vucudunda ilacın biriktiği icin zehirlenmeye sebebiyet verirmis. Bende uzun zamandır arastirdim ve ilac ile emzirilen çocuklar da ileride konuşma bozukluğu, iletisim kuramama, zekâ geriliği otizme kadar çeşitli zararlar verebiliyomus ve suan cikmazdayim bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama nasıl atlaticam bilmiyorum ilacsiz nasıl baş edebiliyorsunuz pskiloga gitmem için yonlendirildim terapi nin çok iyi gelicegini söyledi doktorlar terapi ile atlatan varmı arkadaşlar yada terapi alan suan için ve çözüme ulasan
Rabbim yardımcın olsun canım inşaallah tez zamanda gönlüne bir ferahlık Selamet verirde güzel Allahm huzura kavuşursun bebeğinin sevincini doya doya yasarsinBende şuanda Emziriyorum bebeğim 30 gunluk olum korkusunu dibine kadar yaşıyorum carpinti nefes darlığı bayılacak mis gibi olma iç sıkıntısı oluyor hamileyken ilaç kullandım hemde 2 tane. İlk gebeligimde sıkıntı yaşamadım dogumdan sonra bebeğim 40 gunlukken sıkıntılarım başladı 20 gun baş edebildim. Sonrasında 1 ilaç baslandi.10 gün emzirdim sıkıntılar tavan yaptı acillere gitmeye başladım 2 ilaç daha baslandi.ağır ilaçlar eklenince emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Su anda da direniyorum. Hergunum işkence gibi geciyor bebeğimin doğumuna bile sevinemedim. Annemler yanımda ama inan onlar bile iyi gelmiyor.kimse ile fazla paylasamiyorum.çok zor bir durum.hemsireyim bende
Canım anneler yanında ise soğuk ta olsa mutlaka sabah akşam beş dakika da olsa yürüyüşe çık çok iyi gelecektir .. tek çıkma eşin le çık annen bebeğe bakarken... biraz hayattan kopuk sürekli evde kendi durumumuz la hemhal oldukça büyüyor bu rahatsızlık... bende hamilelikte yaşadım çok anlayan olmadı durumumu bende dile getirmedm fazla.. ama iyileşme k için başım dönse dahi dışarı çıkmaya çalıştım kalbim çarpıntı geldiği an kalkıp yürüyüş yaptım aklım değilsin dinlemeye başlarsam daha da artıyor du.çok zor biliyorum ölüm korkusu hasta olma korkusu bende ilk başlarda sürekli acil e gittim ama çare olmadı daha da arttı kaygilarim korkularım... sonunda günlerimi yogun geçirmeye karar verdim .sabah kalkar kalkmaz yürüyüş yapıyordum sonra günlük belli ibadetler m vardı onları yapıyordum bide ben dışarı çıkmakta n korkuyordum bayılırım diye onu aşmaya çalıştım korksam dahi çıkıyordüm az vakit geçirip geri geliyordum ..Omas merhaba evde ugulayacağın terapi şeklinu yazacaktin musaitsen yazabilirmisin
Inşallah çok tesekkurler ne olduysa hamilelik ve sonrası oldu onun öncesinde çok iyiydim. Bende inşallah lohusaliktir diye geçer diye bekliyorum umutla.Canım hamilelikten önce Yoksa lohusalik biraz uzun sürmüştür bence geçecektir sizin kaygılarınız .. benim de hamilelikte başladı Elhamdulillah şuan iyiyim doğumdan sonra biraz uzun sürebiliyor sıkıntılar ama geçiyor çok şükür
Gayet normal canım. Bu hastalık devamlı şekil değiştirdiği için farklı şekillerde korkutmaya çalışıyor. Bu kez daha uzun sürerek seni tedirgin etmeyi hatta atak geçirtmeyi başarmış. Benim dakikalar felan bir yana üst üste gelen ataklarım oluyor. Tam kendimi rahatlatıyorum derken hoop bi daha yakalıyor. Kaygılarım hiç geçmiyor zaten. Zihnimi azcık boşaltsam da rahatlasa diyorum ama nerdee..Arkadaslar yine panik atak tuttu beni nefes alamadim boguluyordum resmen ve bu atak dakikalarca sürdü ılkkez bu kadar uzun sürdü normalmi çok uzun süre nefes alamadim ölüm korkusu
Uzun sürmesi çok normal canım kafanı meşgül etmeye çalış. Nefes darlığı baş dönmeleri en baş göstergesi zaten. Seni bir kez ele geçirdimi birdaha bırakmıyor bu illlet. Sen yeterki dinleme onuArkadaslar yine panik atak tuttu beni nefes alamadim boguluyordum resmen ve bu atak dakikalarca sürdü ılkkez bu kadar uzun sürdü normalmi çok uzun süre nefes alamadim ölüm korkusu
Amin çok teşekkürlerAl
Allah yardımcın olsun
Hemde o kadar tedirgin oldumki derin nefes almaya calistikca dahada kötü oldum sanırım dediginiz gibi beni ele geçirmeye çalışıyor hatta basariyorGayet normal canım. Bu hastalık devamlı şekil değiştirdiği için farklı şekillerde korkutmaya çalışıyor. Bu kez daha uzun sürerek seni tedirgin etmeyi hatta atak geçirtmeyi başarmış. Benim dakikalar felan bir yana üst üste gelen ataklarım oluyor. Tam kendimi rahatlatıyorum derken hoop bi daha yakalıyor. Kaygılarım hiç geçmiyor zaten. Zihnimi azcık boşaltsam da rahatlasa diyorum ama nerdee..
Öyle yapmaya cabalicam bebeğim için mecburum çok sagolunUzun sürmesi çok normal canım kafanı meşgül etmeye çalış. Nefes darlığı baş dönmeleri en baş göstergesi zaten. Seni bir kez ele geçirdimi birdaha bırakmıyor bu illlet. Sen yeterki dinleme onu
Ben terapi alıyorum gerçekten çok faydası var ve hep geçecek ben iyim diyeceksin sabır edeceksin benim kadar bu hastalığı ağır atlatan yoktur çok bedel ödedim çok şeyimiz kaybettim keşke zamanında terapi alsaymışım birde okumakta buldum dua ile daha çok atlatım evet kendinizi bırakmayın yazsam yaşadıklarımı sayfalar dolar demem bebeğin yüzüne bak ve onun için ayakta durmalısınız atak geldiğinde hiç kaçma bana ne yaparsan yap de inan sonradan birşey kalmıyor iki saat tırnak batmasından ameliyat o bir ara ayak geldi sanki hemen kendini başka şeylerle meşgul etin bu hastalık bizim elimizde innanın eyer bu sayfaya girip hala birşeyler yaşıyorsak biz çok iyiyiz kaygıdan korkmayın gelebildiği kadar gelsin istese de durmaz gidiyor bir süre sonra bebeklere odaklanın vaktiniz varsa pasta börek yapın örgü özelikle çok iyi boş durmayınMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim uye olmadan genelde bu siteyi takip ediyodum.ben 2 ay önce doğum yaptim ilk bebegim ve sezeryan oldum hamilelik de ilkkez anksiyete panik atak tarzı seyler yaşadım ama hormonlar yuzunden diyodum psikolog ve pskiytre gittim o dönem.
Bana ilaç vermediler çünkü baş edebiliyodum ve mesleğim gereği fazlasıyla zararlarını bildigimden de kullanmak istemedim ama şimdi artık basedemiyorum. 4 ayrı pskiytre gittim baya tanınmış ünlü bir doktor da dahil bana kesinlikle emzirirken ilaç veremiceklerini soylediler, sebep olarakta bebeğe fazlasıyla geçip ileriki zamanlarda bebegin vucudunda ilacın biriktiği icin zehirlenmeye sebebiyet verirmis. Bende uzun zamandır arastirdim ve ilac ile emzirilen çocuklar da ileride konuşma bozukluğu, iletisim kuramama, zekâ geriliği otizme kadar çeşitli zararlar verebiliyomus ve suan cikmazdayim bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama nasıl atlaticam bilmiyorum ilacsiz nasıl baş edebiliyorsunuz pskiloga gitmem için yonlendirildim terapi nin çok iyi gelicegini söyledi doktorlar terapi ile atlatan varmı arkadaşlar yada terapi alan suan için ve çözüme ulasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?