Bende zonguldakta otutuyorum yalnız kalamiyorum şimdi kayinvalidemler var cuma günü evlerine gidecekler hava soğuk disari çıkamıyorum bebek küçük .emme sorunu da var .burdan yazisalim sıkıntilarimizi iyi geliyor banaCanım ben Numan ali khan ve Nurettin yıldız bu hayatın amacı na dair sohbetlerini dinledim hep bu dünyanin imtihan dünyası ve herkesin imtihanı olduğuna Rabbim e nasıl siginmamız gerektiğine dair sohbetler dinledim sürekli... bide en önemlisi galiba ben düzce de oturuyorum çok komşuluk yok site de tek başımay dim bu sikintilari çekerken sonra memleket e gittim ablamlar arkadaşlar sürekli yogun geçirmeye çalıştım..
Benim de aniden baş dönmelerim bayılacak mışım gibi his oluyor içimden korku geliyor bacaklarım da halsizlik oluyorSizin hiç baş dönmesi oluyor mu benim canımi sıkan biyolojik sıkıntılar sanki bebeğim e bakamayacm Bayılacam gibi geliyor
Sizin oralarda böyle psikolojik sıkıntılar için muska yazan iyi hocalar var mı. Düzcede vardir diyorlarSizin hiç baş dönmesi oluyor mu benim canımi sıkan biyolojik sıkıntılar sanki bebeğim e bakamayacm Bayılacam gibi geliyor
Hiç bilmiyorum canımın iyi araştırmak lazım çok da herkese güvenmiyor insanSizin oralarda böyle psikolojik sıkıntılar için muska yazan iyi hocalar var mı. Düzcede vardir diyorlar
Bide muska konusunu hiç bilmiyorum canım aslı varmı ama kendimiz de dua etsek nas Felak süreleri iyi geliyor insirah bide bol bolSizin oralarda böyle psikolojik sıkıntılar için muska yazan iyi hocalar var mı. Düzcede vardir diyorlar
Hamileyken cok okudum günde 200 felek nas her namazdan sonda insirahBide muska konusunu hiç bilmiyorum canım aslı varmı ama kendimiz de dua etsek nas Felak süreleri iyi geliyor insirah bide bol bol
Tahlil yapıyorlar bişey çıkmıyor serum takip gönderiyor lar di bazen tansiyonum bayagi düşük çıkıyor du serum takılıyor duHamileyken acile gidiyordum dedin ya orda ne tedavisi veriyorlardı
Hamilelikten önce de varmıydi sıkıntı pekiHamileyken cok okudum günde 200 felek nas her namazdan sonda insirah
Benim de şuan kayınvalidem yanımda oda yarın gidiyorBende zonguldakta otutuyorum yalnız kalamiyorum şimdi kayinvalidemler var cuma günü evlerine gidecekler hava soğuk disari çıkamıyorum bebek küçük .emme sorunu da var .burdan yazisalim sıkıntilarimizi iyi geliyor bana
Vardı 10 yıldır ilaç kullanıyorumHamilelikten önce de varmıydi sıkıntı peki
Senin bebis kac aylık canimİlaçlı atın kafamızdan burada yazıp paylaşım yapmanız bile ilaçlık bir durumumuzun olmadığını gösteriyor
İki olduSenin bebis kac aylık canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?