- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Bende idare ediyorum canım, çok şükür halimize:) bebişte iyi şükür, gaz problemimiz var, bazen artıyor bazen iyi gibi. Oğlumda 2,5 sene master yapmıştım zaten gaz üzerine:)) bunda bildiğim yöntemleri uyguluyorum şimdilikAmin canım. Sen nasılsın bebegin nasıl.
y4zy4qmurum U umudum56 Canlar ben geldim ya bayadırbayadır giremedim ah kızlar aslında çokçok gerginim yani sizle paylaşıcam benim hastalık hâlâ devam ediyor bebeğime kıyamadığım için ilaç hâla başlamadım çünkü sütten kesmek istemiyorum. Annemin dayısının kızı intihar etti 5gun önce ve 40 yaşında 4 çocuk annesi ve ilaç kullanıyormuş onu duyduğumdan beri anksiyete yükseldi resmen ve herkes ilaca bağlıyor uzun zamandır antidepresan kullanıyormuş . Biliyorsunuz ben ilaca karşı değilim ve yalan yok bebeği sütten kesince doktora gidip başla derse başlamayı düşünüyordum şimdi allak bullak oldum yani korkumu bir bilseniz diyorum oldu ilaca başlasam bende de bu eğilimi yaparmı vs.gibi saçma sapan bir sürü şey düşündüm artık başım döndü bugün inanırmısınız birden. Öyle işte kızlar anksiyete panik atak ile 2can evladım ve eşim ile devam ediyorum 7 aylık olucaz Allahın izniyle inşallah bakalım hâlâ terapi için başlamadık yalnızlığın gözü kör olsun kime bırakıp da gidelim
Amiiinnn canım benim ya bende diyorum kendime aslı herkesin aynı değil daha önce kullandım sonuçta ama gel gör ki etkilenmiyomuyum fazlasıyla etkileniyorum. Türkiyenin pskilojisi bozuk aslında imza toplayıp ücretsiz seanslar başlatsalar evlerde bizlere ne güzel olur ilaçsız bir yaşam ve hastalıktan kurtulmuş bir dünyaa ah ah hayaller ve hayatlar:)))) bende hep dua ediyorum Rabbim den başkada zaten yardımcım yok bunuda biliyorum birtek Rabbim var yar ve yardımcı o olmasa zaten halimiz harap olurdu herşey Rabbim den şifa mızıda versin Rabbim inşallahh ♡♡♡♡♡ne diyeceğimi bilemedim, Allah başlara vermesin..
Kuzum herkesin bedeni bünyesi farklı. O yüzden en kötüyü düşünme. Başarmak için önce pozitif bakmak gerekiyor biliyosun.
Atak veya kaygı tavan yaptıgında bi an milyon tane düsünce aynı anda geçiyor kafamdan ve bi an başım dönüyor bi tuhaf oluyorum bende.
Allah yurdumuzu yuvamızı daim eylesin, evlatlarımızın acılarını göstermesin, bizleride evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.
Sağlık sıhhat huzur versin, bereketimizi eksik etmesin inşallah..
Benim dilimde hep bu dualar var, Allah büyük korktugumuz yerlere eriştirmesin hiçbirimizi inş..
Aynen öyle canım ayyyneenn :)Amiiinnn canım benim ya bende diyorum kendime aslı herkesin aynı değil daha önce kullandım sonuçta ama gel gör ki etkilenmiyomuyum fazlasıyla etkileniyorum. Türkiyenin pskilojisi bozuk aslında imza toplayıp ücretsiz seanslar başlatsalar evlerde bizlere ne güzel olur ilaçsız bir yaşam ve hastalıktan kurtulmuş bir dünyaa ah ah hayaller ve hayatlar:)))) bende hep dua ediyorum Rabbim den başkada zaten yardımcım yok bunuda biliyorum birtek Rabbim var yar ve yardımcı o olmasa zaten halimiz harap olurdu herşey Rabbim den şifa mızıda versin Rabbim inşallahh ♡♡♡♡♡
Canım anksyete panik atak olan kişiler intihar etmezler onun çok farklı bir şeydir başka sorunu vardır ilaç içind sabret bak yedi aylık oldunuz Allah sığın ilaç son çare olmalı biraz bitki çayına yönel anason rezene kimyon doğum yaptığı m dan beri bir çiyorum tabi bir iki hafta ara vererek çokta faydası var bunu mutlaka iç bak gör ne fayda verecek ayrıca süt yapıyory4zy4qmurum U umudum56 Canlar ben geldim ya bayadırbayadır giremedim ah kızlar aslında çokçok gerginim yani sizle paylaşıcam benim hastalık hâlâ devam ediyor bebeğime kıyamadığım için ilaç hâla başlamadım çünkü sütten kesmek istemiyorum. Annemin dayısının kızı intihar etti 5gun önce ve 40 yaşında 4 çocuk annesi ve ilaç kullanıyormuş onu duyduğumdan beri anksiyete yükseldi resmen ve herkes ilaca bağlıyor uzun zamandır antidepresan kullanıyormuş . Biliyorsunuz ben ilaca karşı değilim ve yalan yok bebeği sütten kesince doktora gidip başla derse başlamayı düşünüyordum şimdi allak bullak oldum yani korkumu bir bilseniz diyorum oldu ilaca başlasam bende de bu eğilimi yaparmı vs.gibi saçma sapan bir sürü şey düşündüm artık başım döndü bugün inanırmısınız birden. Öyle işte kızlar anksiyete panik atak ile 2can evladım ve eşim ile devam ediyorum 7 aylık olucaz Allahın izniyle inşallah bakalım hâlâ terapi için başlamadık yalnızlığın gözü kör olsun kime bırakıp da gidelim
Ama sorun hastalik degilki ilac kullaniyormus ilacin yanetkisi yapiyor yaziyor ben arastirinca hep intihara egilimi yaziyor antidepresanlaeda hep yanetki bu tarzda yaziyorCanım anksyete panik atak olan kişiler intihar etmezler onun çok farklı bir şeydir başka sorunu vardır ilaç içind sabret bak yedi aylık oldunuz Allah sığın ilaç son çare olmalı biraz bitki çayına yönel anason rezene kimyon doğum yaptığı m dan beri bir çiyorum tabi bir iki hafta ara vererek çokta faydası var bunu mutlaka iç bak gör ne fayda verecek ayrıca süt yapıyor
Bu çok ince bir konu depresyon çok farklı bizim durumumuz çok farklı biz zaten kaybetme ölüm hastalık korkusu yaşıyoruz ilacın yan etkisi bize pek etki etmez ayrıca bu tür ilaçlar zaten kontrol altında kulanı yor ya vaktim olursa daha detaylı yazacamAma sorun hastalik degilki ilac kullaniyormus ilacin yanetkisi yapiyor yaziyor ben arastirinca hep intihara egilimi yaziyor antidepresanlaeda hep yanetki bu tarzda yaziyor
Ama sorun hastalik degilki ilac kullaniyormus ilacin yanetkisi yapiyor yaziyor ben arastirinca hep intihara egilimi yaziyor antidepresanlaeda hep yanetki bu tarzda yaziyor
Bilmiyorum ya olumsuz örnekler vs. Olduğunda çok etkileniyorum kendime telkin versemde acaba diyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hepimize ne diyelim dua dua duaOmas canım sen başkalarının dediklerine bakma herkes herşeyi söyler intihar çok farklı bir durum ilacın yan etkisi ilk başlarda beli olur zaten kimbilir kadının ne derdi vardı ayrıca ilacı nasıl kullandı onunda bilmiyoruz
Kuzum bi sen değil genelimiz bu durumda. Kendimizi çok güçlü hissettiğimiz zamanlarda bile enbufak bir örnekle kendimizi bağdaştırırsak acabalar dolanıyor kafamızda.Bilmiyorum ya olumsuz örnekler vs. Olduğunda çok etkileniyorum kendime telkin versemde acaba diyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hepimize ne diyelim dua dua dua
Aynen öyle ya bide akciğer filmi için bi gitsem nefes darlığından kurtulamadım 7aydir gidicemKuzum bi sen değil genelimiz bu durumda. Kendimizi çok güçlü hissettiğimiz zamanlarda bile enbufak bir örnekle kendimizi bağdaştırırsak acabalar dolanıyor kafamızda.
Bende haberini bekliyorum inan ki. Ama çocuklar olunca öncelikler değişiyor işte :)Aynen öyle ya bide akciğer filmi için bi gitsem nefes darlığından kurtulamadım 7aydir gidicem
Selam kardeşcim :) biz bugün 48.günlük olduk maşallah. Henüz bir uyku rutimiz yok, gaz sancılarımız bazen tavan yapıyor. Onun dışında gülücükler saçıyoruz, anneye enerji veriyor :)Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kuzucuk kar büyümüştür şimdi oy hepsini öpüyorum
Bende doğum yaptıımm :) bir haftamız doldu bugün şükür. Uykusuz gecelere gazlı günlere selam olsun. Kızım ve ben gayet iyiyiz. Sezeryan olduğum için ağrılarım oluyor hala geçmedi. Birde idrar yaparken okadar zorlanıyorumki anlatamam kızlarSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kuzucuk kar büyümüştür şimdi oy hepsini öpüyorum
Canımm başladı mı yoksa gaz sancılarıBende doğum yaptıımm :) bir haftamız doldu bugün şükür. Uykusuz gecelere gazlı günlere selam olsun. Kızım ve ben gayet iyiyiz. Sezeryan olduğum için ağrılarım oluyor hala geçmedi. Birde idrar yaparken okadar zorlanıyorumki anlatamam kızlarbugünki kontrolümüzde doktorum rahim yerleşmesi olduğu için böyle olduğunu söyledi, ama çok kötü bir duygu, wc den kaçıyorum resmen. Birde bu saatlerde gelen ağlama duygusuyla birlikte kaygı anksiyete nöbetleriii olmazsa olmazlarım... öyle böyle zamanı geçiriyorum işte, rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım. Hep beraber desteklerinizle hamilelik bitti şükür, şimdi sıra lohusalıkta allahın izniyle.
Ayyy maşallah hadi gözün aydın ya çok sevindim sağlıcakla büyüt bebeğini. Aman Nilay hiç sıkıntı etme Allahın izniyle lohusalikta sağ salim geçicek valla çok şükür sağ salim hepimiz kurtulduk az ağlamadık hamilelikte :))))Bende doğum yaptıımm :) bir haftamız doldu bugün şükür. Uykusuz gecelere gazlı günlere selam olsun. Kızım ve ben gayet iyiyiz. Sezeryan olduğum için ağrılarım oluyor hala geçmedi. Birde idrar yaparken okadar zorlanıyorumki anlatamam kızlarbugünki kontrolümüzde doktorum rahim yerleşmesi olduğu için böyle olduğunu söyledi, ama çok kötü bir duygu, wc den kaçıyorum resmen. Birde bu saatlerde gelen ağlama duygusuyla birlikte kaygı anksiyete nöbetleriii olmazsa olmazlarım... öyle böyle zamanı geçiriyorum işte, rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım. Hep beraber desteklerinizle hamilelik bitti şükür, şimdi sıra lohusalıkta allahın izniyle.
Biz de çok güzel maşallah súbhanAllah büyümeye devam ediyoruz kaygı panik atak derken öyle böyle geçiyor zaman Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyo çocukların hayatın herşey yolundadır inşallahSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kuzucuk kar büyümüştür şimdi oy hepsini öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?