EVEt kadın doğumcu verdi, eğer şikayetler in geçmezse kültür yaparız dedi. Bilmiyorum. Benimde idrar yolu enfeksiyonu genelde çıkar zaten. Pek önemsemezdim. Ama gebelikte gözardı edemiyosun malesef. Suyuda artık bol bol içmeye başladım. Umarım bu sefer faydası olurda azalırCanım sen takılma zaten, benim durumum biraz farklıydı takılmamın sebebi o. Ben kendimi bildim bileli bu sorun var bende. Hiç ilgilenilmemiş hiçbir sorunumla zamanında demiştim ya.. sürekli artıyosa antibiyotik kullanman daha iyi değil mi ki, kadın doğumcu mu verdi tek kullanımlık olanı? Fitili ilk defa farklı bişey vermiş, kutusunu attım bitince adını hatırlayamadımsu içmeyi artırabildinmi?
Kültür yapılırsa en azından ona göre bir tedavi verir belki. Bende wc.ye gitmekten korkuyorum batıyo çünkü. Önceden ne belirti vardı ne bişey.. tozu kullanıp tekrar bi baktır istersen canım. Bende çaresizim bu konudaEVEt kadın doğumcu verdi, eğer şikayetler in geçmezse kültür yaparız dedi. Bilmiyorum. Benimde idrar yolu enfeksiyonu genelde çıkar zaten. Pek önemsemezdim. Ama gebelikte gözardı edemiyosun malesef. Suyuda artık bol bol içmeye başladım. Umarım bu sefer faydası olurda azalır
Cok uzuldum acaba bendenmi diyeama doktorumda sizin dediginizi dedi bazı bebeklerde olabiliyor diye bakalım ben elimden geldigince emzirmeye zorluyorum artik birakirsada elimden bisey gelmez cunku sutumde var hemde baya var ama emmiyoCanım onun seninle bi alakası yok bazı bebekler reddeder memeyi, emmek yorar çünkü.
Peki sağıp biberonla versen, alır belki o şekilde. Benim bi arkadaş öyle yaptı. Bebeği küçük doğduğu için emme yapamıyordu hemen yoruluyordu onunda senin gibi sürü boldu. Sağıp biberonla vermeye başladı. Biverondan daha kolay çekiliyo çünkü. İnşallah emer.Cok uzuldum acaba bendenmi diyeama doktorumda sizin dediginizi dedi bazı bebeklerde olabiliyor diye bakalım ben elimden geldigince emzirmeye zorluyorum artik birakirsada elimden bisey gelmez cunku sutumde var hemde baya var ama emmiyo
Onuda yapiyorum mamada basladik gunduzleri bikezde mama veriyorum iste emmedigi icinsagdigim icin sutun cekilir diyolar ondan takiyorum kafaya cok sagolun insallah emerPeki sağıp biberonla versen, alır belki o şekilde. Benim bi arkadaş öyle yaptı. Bebeği küçük doğduğu için emme yapamıyordu hemen yoruluyordu onunda senin gibi sürü boldu. Sağıp biberonla vermeye başladı. Biverondan daha kolay çekiliyo çünkü. İnşallah emer.
Selam canım, herzamanki işler işte. Bugün çok nefes darlığım var. Başım sepet gibi. Kafamın tam üstü ağrıyor. Tedirginliğe papuç bırakmayayım diyorum ama malum beceremiyorum.Slm kızlar nasılsınız özledim sizi beni soracak olursanız yatmaya az kaldı:' ' ' ' ' '(
Bu aylarda çok normal nefes darlığı sakın kafana takma nefesin daraldığı da dinleme elinde ne varsa bırak ve bu gebelikten çok normal benim gecem gündüzüm yok çok uykusuz kalıyorum her tarafım yorgunluktan dökülüyor hamişliğin tadını çıkar öyle böyle doğuyor bebişolarSelam canım, herzamanki işler işte. Bugün çok nefes darlığım var. Başım sepet gibi. Kafamın tam üstü ağrıyor. Tedirginliğe papuç bırakmayayım diyorum ama malum beceremiyorum.
Yatmaya derken bu arada ???
Bu aradaSelam canım, herzamanki işler işte. Bugün çok nefes darlığım var. Başım sepet gibi. Kafamın tam üstü ağrıyor. Tedirginliğe papuç bırakmayayım diyorum ama malum beceremiyorum.
Yatmaya derken bu arada ???
Herşeyi kafama takar oldum herşeyi. Oturup ağlayasım geliyor çoğu zaman deliliğe vuruyorum. Zaman öyle böyle geçiyor evet, bebişimi sağlıkla zamında kucağıma alsam sanki herşey geride kalacak gibi,Bu aylarda çok normal nefes darlığı sakın kafana takma nefesin daraldığı da dinleme elinde ne varsa bırak ve bu gebelikten çok normal benim gecem gündüzüm yok çok uykusuz kalıyorum her tarafım yorgunluktan dökülüyor hamişliğin tadını çıkar öyle böyle doğuyor bebişolar
Hormonlar dengesizleşiyor artık, son aylar böyle malesef. Bizde grupta konustuk, eserekliler olarak :) yalnız değilsin canım, hamileliğin en doğal hallerinden biri bu. Hele ki son ayda hepten duygular karısıyor. Allahın izniyle geçicek, doğumda nasıl ki yeniden doğuyosun bebişle.. bunlarda hiç yokmuş gibi olacak inşallah.Herşeyi kafama takar oldum herşeyi. Oturup ağlayasım geliyor çoğu zaman deliliğe vuruyorum. Zaman öyle böyle geçiyor evet, bebişimi sağlıkla zamında kucağıma alsam sanki herşey geride kalacak gibi,
Bebiş bir doğsun o kokusu dünyalara bedel doğumdan sonra baya rahatlarsın emin ol yanlız terapi mutlaka alkaygı için çok iyice terapi ile baya düzeldim benHerşeyi kafama takar oldum herşeyi. Oturup ağlayasım geliyor çoğu zaman deliliğe vuruyorum. Zaman öyle böyle geçiyor evet, bebişimi sağlıkla zamında kucağıma alsam sanki herşey geride kalacak gibi,
Ben hastane diyemiyorum artık hastaneye gideceğim zaman eeşime komşu oturmasına gidecektim diyorum eşim hastaneyi duyunca şekil oluyor bel bacak omuz baş uyuşma kafa içi basınç göz kararması baş dönmesi hepsi bu bünyede mevcut ha birde ellerinde sinir sıkışması ayrıca geçende tırnak çektirdim en son eşim dedi git hastanede kal hiiiiiç eve gelmeKızlaaaaaaarrrrrrrrrr selamun aleyküm herkese nasıl gidiyor dengesizlikler devam mı bende full gaz devam hele nefes darlığı bildiğim gözüm kulağım gibi anam atak mı akciğer sorunumu yada astım vardı hamilelikte o mu tavan yaptı anlamadım yada oğlum ciğerlerimi anne karnında yedi yerine gelmedidoktoroda gidemedim aman yordu beni kızlar bu hastalık be hastaneye bile gidemiyorum iki çocuk olunca kimse olmayınca yanımda gelde bırak git
Bende aynı durumdayım adama hastane diyince yüzü buruşuyo yeter artık diyo, saniyoki ben doktor görmeye çok meraklıyım keyiften gitmek istiyorumBen hastane diyemiyorum artık hastaneye gideceğim zaman eeşime komşu oturmasına gidecektim diyorum eşim hastaneyi duyunca şekil oluyor bel bacak omuz baş uyuşma kafa içi basınç göz kararması baş dönmesi hepsi bu bünyede mevcut ha birde ellerinde sinir sıkışması ayrıca geçende tırnak çektirdim en son eşim dedi git hastanede kal hiiiiiç eve gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?