Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Allah allah baya yormuş olmalısın. Bişey in yoktu.dinlen bakalım. Rahimde açıklık yoksa bişey olmaz. Geçmiş olsun cnm

Allah allah baya yormuş olmalısın. Bişey in yoktu.dinlen bakalım. Rahimde açıklık yoksa bişey olmaz. Geçmiş olsun cnm
Bende öyle düşünüyodum canım ama suda sızında var, 2 tane turnusollu pedde çıktı. Bakalım bu üçüncü ve daha bakmadım. Nst.deyim. bitince ilk iş ona bakıcam.

Çok geçmiş olsun nasilsiniz bebeğin durumu nasıl

Moralmen daha iyiyim canım, Rabbimden ikimiz içinde en hayırlısını sağlıklısını diliyorum inşallah. Nst serum iğneler devam ediyor.
Aaaa hala duruyormusun hastanede. İyi olman onemli. Moralini yüksek tut. İnşallah hayırlısı ile geçecek. Yaz yine gelişmeyi. Dualarımız seninle canim

Aaaa hala duruyormusun hastanede. İyi olman onemli. Moralini yüksek tut. İnşallah hayırlısı ile geçecek. Yaz yine gelişmeyi. Dualarımız seninle canim
Sağol kuzum, evet hastanedeyim suyun artması ihtimaline karşı çıkartamıyo dr. Kasılmalar prepat serumla durduruluyor. Hayırlısı ile birkaç hafta daha dursa diyorum ama Rabbim bilir tabi doğrusu ne ise o. Dr gelicek bakalım muayene olucaz tekrar. Sonra sıkıntı çıkmazsa eve uatışa gönderir diye düşünüyorum

Kızlar şükür çıktık hastaneden. Bir sıkıntı olmadıkça evde ilaçlarla yatışa devam edicez inşallah. Güzel dualarınız için hepinize tşk ediyorum sağolun

Sevindim iyi olduğuna. Geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar. Ama yine renk değişmiş pedde. Hastanedeki gibi olmuş. Dr usg.de 2 gündür suyu normal seviyede diyor. Dün cıkmadan önce bebeğin suyu değil bence çünkü seviyede azalma yok diyo. Anlamadım o zaman bu gelen nedir, neden renk değiştirir. Allahım yardım etsin insallah

Allah allah bununla ilgili bilgi vermedimi doktor suyu tamsa o ne olabilirki. Ağrın kasılman oluyormu canım. Lekelenme falan varmı? bu arada diğer sıkıntınla aran nasıl. Hala aynımı?

Allah allah bununla ilgili bilgi vermedimi doktor suyu tamsa o ne olabilirki. Ağrın kasılman oluyormu canım. Lekelenme falan varmı? bu arada diğer sıkıntınla aran nasıl. Hala aynımı?
Dr.unda yapabileceği şey bu test canım bir de usg de suyu takip etmek. Seviye normal çok şükür. İnşallah gelende bebeğin suyu değildir diye dua ediyorum. Aslında alttan muayene ile de akıntının enfeksiyon vs sebeplerini bulunabiliyomuş ama herşey normal olduğundan o muayeneyi yapmak istemedi. Direkt fitil verdi zaten her ihtimale karşı, geçen haftalarda artmıştı akıntım baya. Hastanede kokulu gibi geldi. Bakalım perşembe kontrol var. Pedi sık yenileyip öyle bakıcam.
Diğeri enginalar mı :)) aman o hep var sağolsun, akideşim benim :)) senin nasıl oldu?

Olmazmı bir kaç gündür aralıklarla hissediyorum geliyo enginarlar :) ben severim enginarı ohh
Canım enfeksiyona bağlı akıntı falanmı acaba gelen. Umarım aceleci kızımız zamanını bekler oy yesinler onu.
Bu arada sana bişeyler sormak istiyorum. Geçen hafta yapılan kan tahlilime göre b12 çok düşük çıktı iğne verdi onu kullanıcam. Birde d3 damla verdi oda 15 çıktı değeri. Ya zaten magnezyum ayrıca elevit vitamin ve kan hapı kullanıyorum. Allahım bir poşet ilaç oldu özellikle d3 damlayı kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ediyorum. Senin herhangi bi bilgin varmı internet çok kafa karıştırıyor doktorum bişey olmaz dedi ama işte pipirikli ben ahh benn bilmiyorum

Gelsin bakalım enginarlar, bir süre misafir edicez anlaşılan miyadı dolunca giderler diğerleri gibi :)
İlaç bende de aynıları var canım. Kan, magnezyum, d3. Vitamine de basladık. Dün eklenenleride söylesem inanamazsın, normal yani dr.una güven sen. D3 damla özellikle güneş görmediğimiz için gerekli oluyor bir de bebek için faydası var ama doğum sonrası bebişe zaten veriliyor. O yüzden dr.ar eskisi gibi önemsemiyor d3.ü. ben yinede kullanmaha calısıyorum değerim baya düşüktü. Bir de ferro sanolde b vitaminleri de var, yoksa bnmde normalde çok düşüyor değerler.

D 3 şikayeti olmayan gebeler bile kullanıyor sakın ihmal etme mutlaka kılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…