Allah allah baya yormuş olmalısın. Bişey in yoktu.dinlen bakalım. Rahimde açıklık yoksa bişey olmaz. Geçmiş olsun cnmMoralim iyice bozuldu. Kasılmayı durduran serumu cıkarttılar bir süre, geçmişti ama sonra yine başlı nst.de30a kadar cıkıyor. Ben onu geçtimde idrar kültürü vermiştim 1 dk geçmeden azcık su geldi. Amniyotik test pedi koyduk sızıntı olmuş. Biraz öncede oldu..
Dr usg ile baktıgında 1860 gr cıktı, rahimde acıklık yok. Ciğer geliştirici ve antibiyotik yapıldı. Yatıyorum halen.
Bende öyle düşünüyodum canım ama suda sızında var, 2 tane turnusollu pedde çıktı. Bakalım bu üçüncü ve daha bakmadım. Nst.deyim. bitince ilk iş ona bakıcam.Allah allah baya yormuş olmalısın. Bişey in yoktu.dinlen bakalım. Rahimde açıklık yoksa bişey olmaz. Geçmiş olsun cnm
Güzel haberler inşallah canimBende öyle düşünüyodum canım ama suda sızında var, 2 tane turnusollu pedde çıktı. Bakalım bu üçüncü ve daha bakmadım. Nst.deyim. bitince ilk iş ona bakıcam.
Çok geçmiş olsun nasilsiniz bebeğin durumu nasılKızlar ben 1 saattir hastanedeyim. Dua edin bizim için olur mu..
Biraz iş yapmıştık eşimle, o yardım etti. Mecburi bir işti, temizlik vs değil. Ondan sonra direkt yatıp dinleniyim dedim ama kasılmalar olmaya basladı 5 dk da 1. Git gide sıklaştı acıda vermeye baslayınca dr u aradım nst.den sonra yatış yaptırdı. İğne, jel, serum hepsi yapıldı. Sabah dr gelince kontrol edicek açıklığa da bakılcak. İnşallah düzelir çıkarız. Canım çok sıkıldı ama vardır herşeyde bir hayır.
Nasılsın nasıl oldun sende benim gibi çok zorlaniyosun sanirimBir yardımcı olun nolur
Su sızıntısı için kontrol amaçlı hastanedeyim, az az geliyor sanırım turnosula. Nst.deyim suan. Sabah dr geldiğinde belli olur canımÇok geçmiş olsun nasilsiniz bebeğin durumu nasıl
Rezene anason sallama cay aldım bakalım faydası olacak mıben bir aylık en başladım günde iki fincan içebilrsin dedi aktar ben bir ölçü içiyorum gerçekten iki üç gün sonra faydası oluyor
Canım nasilsin bebis iyimiSu sızıntısı için kontrol amaçlı hastanedeyim, az az geliyor sanırım turnosula. Nst.deyim suan. Sabah dr geldiğinde belli olur canım
Moralmen daha iyiyim canım, Rabbimden ikimiz içinde en hayırlısını sağlıklısını diliyorum inşallah. Nst serum iğneler devam ediyor.Canım nasilsin bebis iyimi
Aaaa hala duruyormusun hastanede. İyi olman onemli. Moralini yüksek tut. İnşallah hayırlısı ile geçecek. Yaz yine gelişmeyi. Dualarımız seninle canimMoralmen daha iyiyim canım, Rabbimden ikimiz içinde en hayırlısını sağlıklısını diliyorum inşallah. Nst serum iğneler devam ediyor.
Sağol kuzum, evet hastanedeyim suyun artması ihtimaline karşı çıkartamıyo dr. Kasılmalar prepat serumla durduruluyor. Hayırlısı ile birkaç hafta daha dursa diyorum ama Rabbim bilir tabi doğrusu ne ise o. Dr gelicek bakalım muayene olucaz tekrar. Sonra sıkıntı çıkmazsa eve uatışa gönderir diye düşünüyorumAaaa hala duruyormusun hastanede. İyi olman onemli. Moralini yüksek tut. İnşallah hayırlısı ile geçecek. Yaz yine gelişmeyi. Dualarımız seninle canim
Sevindim iyi olduğuna. Geçmiş olsun canimKızlar şükür çıktık hastaneden. Bir sıkıntı olmadıkça evde ilaçlarla yatışa devam edicez inşallah. Güzel dualarınız için hepinize tşk ediyorum sağolun
Sevindim iyi olduğuna. Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım
Allah allah bununla ilgili bilgi vermedimi doktor suyu tamsa o ne olabilirki. Ağrın kasılman oluyormu canım. Lekelenme falan varmı? bu arada diğer sıkıntınla aran nasıl. Hala aynımı?Sağolun kızlar. Ama yine renk değişmiş pedde. Hastanedeki gibi olmuş. Dr usg.de 2 gündür suyu normal seviyede diyor. Dün cıkmadan önce bebeğin suyu değil bence çünkü seviyede azalma yok diyo. Anlamadım o zaman bu gelen nedir, neden renk değiştirir. Allahım yardım etsin insallah
Dr.unda yapabileceği şey bu test canım bir de usg de suyu takip etmek. Seviye normal çok şükür. İnşallah gelende bebeğin suyu değildir diye dua ediyorum. Aslında alttan muayene ile de akıntının enfeksiyon vs sebeplerini bulunabiliyomuş ama herşey normal olduğundan o muayeneyi yapmak istemedi. Direkt fitil verdi zaten her ihtimale karşı, geçen haftalarda artmıştı akıntım baya. Hastanede kokulu gibi geldi. Bakalım perşembe kontrol var. Pedi sık yenileyip öyle bakıcam.Allah allah bununla ilgili bilgi vermedimi doktor suyu tamsa o ne olabilirki. Ağrın kasılman oluyormu canım. Lekelenme falan varmı? bu arada diğer sıkıntınla aran nasıl. Hala aynımı?
Olmazmı bir kaç gündür aralıklarla hissediyorum geliyo enginarlar :) ben severim enginarı ohhDr.unda yapabileceği şey bu test canım bir de usg de suyu takip etmek. Seviye normal çok şükür. İnşallah gelende bebeğin suyu değildir diye dua ediyorum. Aslında alttan muayene ile de akıntının enfeksiyon vs sebeplerini bulunabiliyomuş ama herşey normal olduğundan o muayeneyi yapmak istemedi. Direkt fitil verdi zaten her ihtimale karşı, geçen haftalarda artmıştı akıntım baya. Hastanede kokulu gibi geldi. Bakalım perşembe kontrol var. Pedi sık yenileyip öyle bakıcam.
Diğeri enginalar mı :)) aman o hep var sağolsun, akideşim benim :)) senin nasıl oldu?
Gelsin bakalım enginarlar, bir süre misafir edicez anlaşılan miyadı dolunca giderler diğerleri gibi :)Olmazmı bir kaç gündür aralıklarla hissediyorum geliyo enginarlar :) ben severim enginarı ohh
Canım enfeksiyona bağlı akıntı falanmı acaba gelen. Umarım aceleci kızımız zamanını bekler oy yesinler onu.
Bu arada sana bişeyler sormak istiyorum. Geçen hafta yapılan kan tahlilime göre b12 çok düşük çıktı iğne verdi onu kullanıcam. Birde d3 damla verdi oda 15 çıktı değeri. Ya zaten magnezyum ayrıca elevit vitamin ve kan hapı kullanıyorum. Allahım bir poşet ilaç olduözellikle d3 damlayı kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ediyorum. Senin herhangi bi bilgin varmı internet çok kafa karıştırıyor doktorum bişey olmaz dedi ama işte pipirikli ben ahh benn bilmiyorum
D 3 şikayeti olmayan gebeler bile kullanıyor sakın ihmal etme mutlaka kılanGelsin bakalım enginarlar, bir süre misafir edicez anlaşılan miyadı dolunca giderler diğerleri gibi :)
İlaç bende de aynıları var canım. Kan, magnezyum, d3. Vitamine de basladık. Dün eklenenleride söylesem inanamazsın, normal yani dr.una güven sen. D3 damla özellikle güneş görmediğimiz için gerekli oluyor bir de bebek için faydası var ama doğum sonrası bebişe zaten veriliyor. O yüzden dr.ar eskisi gibi önemsemiyor d3.ü. ben yinede kullanmaha calısıyorum değerim baya düşüktü. Bir de ferro sanolde b vitaminleri de var, yoksa bnmde normalde çok düşüyor değerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?