Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Kızlar çok ağır psikolojik sorun olmadan ilaç kullanmak akıl karı değil S serra1982 ben ilaç yerine her gün anason ve ona benzer birkaç biti çayı içiyorum o bitkiler gerçekten iyi geliyor insanın anason çayı içtiğinde beri daha iyiyim bak anason rezene kimyon tohumu bu üçünü iç günde iki defa süte yapıyor ilaç içmemek gerek kalmıyor innanki deneyin pişman olmasının ilaç süte maalesef geçiyor hayatının geri kalan kısmınıda ben niye ilaç içtimdiye zehir edersin sabret inşrah süresini oku biz bu sıkıntıları kaldıramadı Allah bize verirmisin kendini bırakma Serra bebeğinin yüzüne bak onu kokla bebeğine odaklan o saçma düşüncelerin esir almasın bak bizde senin durumundayız ben in hakimi görünüş güç aile sorunları almış başını gidiyor gecem gündüzüm yok ya gebereceksek gebereceğiz zaten yüzleşme kedinle terapi al bak kadının birini gördüm uzun bir hikaye ama innanki bebeği için ilaç kullanmamış emsin diye ve böbrekleri oflaz etmiş diyalize giriyor ya dediği tek şey ben bebeğimi süren kesemde bunu yaşayaçaktım dedi ya neler var Allah yardımcın olsun duam seninle sabır şükür dua bak Allah'ın isimlerini zikretmek sıkıntı anında çok faydası oluyor bu ileti hastalıkla baş etmeyi öğren lütfen beni dinle sabah uyandığında al bebeği çık hava al yürü yarım saat gel duş alsonra Allah'ın isminlerini zikretmek ya şafi ağzından düşürme kötü hisetiğin an inşarah süresini oku kendini toparlayıp bebeğinin güzelliğine bak ayrıca bu vesvese ve vesvese çok zor bir imtaan geçecek de ediniz inandır önce sen kaptamnsın bu gemi senle yürür

Omas hani ailenin yanından ayrıldığında ya da onlar daha gelmeden gideceğini düşünüyodun ya, bak şuan o noktadayım. Yine aynı şeyi yaşıyorum. 2 gün önce kv geldi, çarşıya gittik dolaştık takıldık kafamıza göre. Ertesi gün görümceyle çıktılar işleri vardı. Bugün gitti, 1 saattir sıkıntıdan patlıyorum tövbe yarabbim ya. Oğlum oyun oynayalım diyo ama şu halde onada adapte olamıyorumki. Havada kapalı ve yağmurlu, düşün artık psikolojimi:)

Canım kullandığın anasonu veya diğer bitki çaylarını hangi ölçülerde nasıl kullandığını öğrenebilirmiyim. Çarkıfelek bitkiside olur diyolar yani herkesin bildiği adıyla pasiflora ama gebelikte veya emzirme döneminde kullanılıyormu bilmiyorum. Sana bu kullandıklarını doktorunmu önerdi?

Yanıma hosgeldin canım:)) ben hamilelikte o duygulardan çok ağladım bide doğum yaptım ailem geldi 3.gün sonra onlar gitti akşam ben nasıl hüngür hüngür ağladım 3 gün kendime gelemedim ve şimdi gelmeyi düşünüyorlar açıkça gelmeyin dedim pskilojim dahada bozuluyor dedim düşün artık o yüzden sıkıntı etme bende geçtim p yollardan o his hep neyden kaynakli biliyomusun ailemizle aslında doya doya geciremedigimiz zamandan kaynakli ben mesela 6 yıldır onlardan uzakta yaşıyorum bu bana çok ağır geliyo hep bi tarafım eksik seninde o yüzden öyle bide hamilelik daha da kaygılı oluyo sakin ol beni düşün canım al sana kanlı canlı örnek:))

Hatırlıyorum kuzum hemde çok iyi :) ben kendi annemin gelip gitmesine stres oluyorum, çok kopuğuz. Bahsetmiştim biraz. Ama burda da gidip gelebileceğim yakın bir yerde yok azcık kafam dağılsın demeye.. arkadaşta yok.. zaten bedenimde ağırlaşıyor, kalkıp temizlik yapardım müzik açıp ama o da zorluyor. Hiç gerek yok :))
Şuan oturmaya devam edersem kaygılarım bi yerden sonra başlar diye iş arıyorum kendime, forumu karışıtırıp duruyorum:)

Ben bu saate kadar yattım desem yeridir. Gribim bide kafam kalkmıyor yaa. İlacıda artırdık . Psikolojik dokunuyor :)

Bize umut veriyorsun ne güzel kullandığın bitkiler hazır poşet temi yoksa aktardan tartarak mi alıyorsun tarifini yazsana bize

Ben bu saate kadar yattım desem yeridir. Gribim bide kafam kalkmıyor yaa. İlacıda artırdık . Psikolojik dokunuyor :)
Geçmiş olsun kuzum. Bize su içmek yaramıyor deseler o bile dokunur psikolojik :)) bu arada bebişe kim bakıyor?

Ya ilaç kullanırken yanınızda birinin olmasi gerek değilmi yoksa uyuya kalıp çocuk ile ilgili problem olur desenize ilaca başlamak da ayrı bir sorun çünkü benim ve eşimin ailesi aynı şehirlerde değiliz ve 2.5 aylık bebeğim ve esimden başka etrafimda kimse yok ilaca başlasam bebekle ilgilenemem

Kullanılan ilaca göre degisir .bazı ilaçlar uyku yapmaz bazıları yapar.uyku yapan ilaç verirse gece alırsın bebise babası bakar

Geçmiş olsun kuzum. Bize su içmek yaramıyor deseler o bile dokunur psikolojik :)) bu arada bebişe kim bakıyor?
Annem var canım. İlaca baslayali yanliz kalmadım. Alışayim diye. Ama şimdi gripten kafam kalkmıyor. Saolsun annem var yardım ediyor.

Her ilaç uyku yapmaz. Alışırsın canım başlarsan. Duruma göre sabah yada akşam tercih edersin
Annen hep yanindami duruyor bebegi ona bırak dinlen. Muayene oldun mu
Sağlık ocağına gittim. Parol oksabron ve burun sprey verdi. Suya katılan bi ilaç bide alerset verdi. Parol oksabron ve spreyi kullandım.digerlerine güvenemedim. Oksuruk yok. Burnum akmadigindan galiba gözüm akiyo bide ağrı çok. Kafamı tutamiyom yok ben şimdi doğum izninde olunca bide ilaç başladım diye geldi yılbaşında. Bikacgune gider

Annem var canım. İlaca baslayali yanliz kalmadım. Alışayim diye. Ama şimdi gripten kafam kalkmıyor. Saolsun annem var yardım ediyor.
Canım viks buharı uygulasan. Ben günde 3 kere uyguluyodum, 3 ay boyunca grip sinüzit yakamı bırakmamıştı. Hamileyken yasakmış, emzirme döneminde sorun olmaz sanırım. Sonucta bebeğe geçen bişey yok. Ben çok fayda görüyorum ondan, 10 dk dayanıpta yüzünün felan iyice terlemesini sağlarsan rahatlıyosun baya.

Saol canm deneyeyim yarın alayimda

Bu bitkiler emzirme döneminde kullanılabiliyor ayrıca süt yapıyor bir çay kaşığı anason bir çay kaşığı kimyon bir bir tatlı kaşığı rezene üzerine kaynar su dökülerek bbeş ondakika demlenince iç emzirme döneminde çok sıkıştığında asiflora içtim kuzum dua ve seni anlayan iki sağlam yakınında oldunumu Allah'ın izniyle ağlatıyor dün inşallah bana amcamın karısı çok yardımcı olmuştu sürekli sabret diyordu geçeçek bu imtihan zor bir imtihan her gün arar konuşurdusure ayetler ismi verirdi bende yapardım evel Allah geçiyordu kaygılarını m birde sürekli Allah'ın isimlerini zikretmek iyi geliyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…