Çok sağol canım benim Şifa olur inşallah. Aklımda bulunsun benimde.Bu bitkiler emzirme döneminde kullanılabiliyor ayrıca süt yapıyor bir çay kaşığı anason bir çay kaşığı kimyon bir bir tatlı kaşığı rezene üzerine kaynar su dökülerek bbeş ondakika demlenince iç emzirme döneminde çok sıkıştığında asiflora içtim kuzum dua ve seni anlayan iki sağlam yakınında oldunumu Allah'ın izniyle ağlatıyor dün inşallah bana amcamın karısı çok yardımcı olmuştu sürekli sabret diyordu geçeçek bu imtihan zor bir imtihan her gün arar konuşurdusure ayetler ismi verirdi bende yapardım evel Allah geçiyordu kaygılarını m birde sürekli Allah'ın isimlerini zikretmek iyi geliyordu bana
Parol icince 2 saat iyi. Sonra başlıyo. Şimdi iyiyim.az sonra başlar. Gecede yastığa kafamı koyuyorum kafamda uğultu. İşe başlamama az kaldı canım sıkkın.
Canım erken degolmi ise başlamak içinParol icince 2 saat iyi. Sonra başlıyo. Şimdi iyiyim.az sonra başlar. Gecede yastığa kafamı koyuyorum kafamda uğultu. İşe başlamama az kaldı canım sıkkın.
Doğum sonrası 13 hafta. Bitiyo işte.Canım erken degolmi ise başlamak için
Kim bakacak ayarladiniz miDoğum sonrası 13 hafta. Bitiyo işte.
2 çocuğum bakıcıdaydi zaten.3 ü aynı yerde olacak bırakmazsam işi :) psikoljik durumdan dolayı hiç başlayasim yok. Bikac hafta rapor alıcam. Toparlayabilirsem devam :)Kim bakacak ayarladiniz mi
Memur muydun özel mi ise başlayınca işine odaklanirsin arkadaslarinla kafanı dagitirsin2 çocuğum bakıcıdaydi zaten.3 ü aynı yerde olacak bırakmazsam işi :) psikoljik durumdan dolayı hiç başlayasim yok. Bikac hafta rapor alıcam. Toparlayabilirsem devam :)
Kamu canım. Sözleşmeliyim.Memur muydun özel mi ise başlayınca işine odaklanirsin arkadaslarinla kafanı dagitirsin
ben bir aylık en başladım günde iki fincan içebilrsin dedi aktar ben bir ölçü içiyorum gerçekten iki üç gün sonra faydası oluyorUmudum 56 senin bebis kaç aylikti.bu bitkileri günde kaç defa icebiliriz
Sakin ol canım, öyle dersen hastalığına prim verirsin. Herkes dayanmaya çalışıyor ilaçsız. Bir şekilde birbirimize destek olmak için buradayız.İlaçsız atlatamicammm yani off cidden kötüyüm ben ya
Noldu canim neler yaşıyorsun sakin olmaya çalışİlaçsız atlatamicammm yani off cidden kötüyüm ben ya
Parol icince 2 saat iyi. Sonra başlıyo. Şimdi iyiyim.az sonra başlar. Gecede yastığa kafamı koyuyorum kafamda uğultu. İşe başlamama az kaldı canım sıkkın.
Nasıl oldun ne Yaptınız. Sorun yoktur umarimKızlar ben 1 saattir hastanedeyim. Dua edin bizim için olur mu..
Biraz iş yapmıştık eşimle, o yardım etti. Mecburi bir işti, temizlik vs değil. Ondan sonra direkt yatıp dinleniyim dedim ama kasılmalar olmaya basladı 5 dk da 1. Git gide sıklaştı acıda vermeye baslayınca dr u aradım nst.den sonra yatış yaptırdı. İğne, jel, serum hepsi yapıldı. Sabah dr gelince kontrol edicek açıklığa da bakılcak. İnşallah düzelir çıkarız. Canım çok sıkıldı ama vardır herşeyde bir hayır.
Merhaba nasıl oldun. Daha ıyimisin. Ara ara hepimiz De aynı duygular oluyorİlaçsız atlatamicammm yani off cidden kötüyüm ben ya
Moralim iyice bozuldu. Kasılmayı durduran serumu cıkarttılar bir süre, geçmişti ama sonra yine başlı nst.de30a kadar cıkıyor. Ben onu geçtimde idrar kültürü vermiştim 1 dk geçmeden azcık su geldi. Amniyotik test pedi koyduk sızıntı olmuş. Biraz öncede oldu..Nasıl oldun ne Yaptınız. Sorun yoktur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?