Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Çok sağol canım benim Şifa olur inşallah. Aklımda bulunsun benimde.

2 çocuğum bakıcıdaydi zaten.3 ü aynı yerde olacak bırakmazsam işi :) psikoljik durumdan dolayı hiç başlayasim yok. Bikac hafta rapor alıcam. Toparlayabilirsem devam :)
Memur muydun özel mi ise başlayınca işine odaklanirsin arkadaslarinla kafanı dagitirsin

Kızlar ben 1 saattir hastanedeyim. Dua edin bizim için olur mu..
Biraz iş yapmıştık eşimle, o yardım etti. Mecburi bir işti, temizlik vs değil. Ondan sonra direkt yatıp dinleniyim dedim ama kasılmalar olmaya basladı 5 dk da 1. Git gide sıklaştı acıda vermeye baslayınca dr u aradım nst.den sonra yatış yaptırdı. İğne, jel, serum hepsi yapıldı. Sabah dr gelince kontrol edicek açıklığa da bakılcak. İnşallah düzelir çıkarız. Canım çok sıkıldı ama vardır herşeyde bir hayır.

Nasıl oldun ne Yaptınız. Sorun yoktur umarim

Nasıl oldun ne Yaptınız. Sorun yoktur umarim
Moralim iyice bozuldu. Kasılmayı durduran serumu cıkarttılar bir süre, geçmişti ama sonra yine başlı nst.de30a kadar cıkıyor. Ben onu geçtimde idrar kültürü vermiştim 1 dk geçmeden azcık su geldi. Amniyotik test pedi koyduk sızıntı olmuş. Biraz öncede oldu..
Dr usg ile baktıgında 1860 gr cıktı, rahimde acıklık yok. Ciğer geliştirici ve antibiyotik yapıldı. Yatıyorum halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…