Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Benimde kız hasta 4 çeşit ilaç verdiler ıcmiyor oğlan kucaktan inmiyor. Ben hastayım. Panik atak başladı korku carpinti yerinde duramama.
Bu arada ilacı siringayla birden ağzına versen olmazmı ben öyle yapıyodum birden bire sıkıyorum üstüne hemen su

Bebek ayağımda diğer oğluma yemek yedirdim çamaşır asicam ayagimdan birakinca basıyor yaygarayi kemal sunal gibi bende onla ağlicam az kaldi
Oyy analık nasıl kutsal olmaz. İnşallah hayırlı evlat olur onlarda..
Ooo onun çok büyük etkisi vardır canım. Benimde hep var çünkü. Burun ameliyatına doğru gidiyorum ama olma istemiyorum, zorlu bir süreç olduğunu biliyorum. Ama mecbur kalırsam kuzu kuzu olucam. Şuna baksana garantisi bile yokmuş, habire ameliyat mı oluncak.. Allah bundan beter etmesin valla ne diyim..

Amin canım ya bu ameliyat işi bide burun olunca çok zorluyor işte inşallah bizi bi 50yil götürür sağlıkla

Özelden yazdığım doktora baktınmı?.. Anksiyete panik atak ile devam ediyorum ben ilaçsız dayanmaya Allaha sığınıp yola devam ediyorum kendi adıma kaygılı devam yani:))
Baktim aradimda ama çok pahali seans basi cok dio fiyat bana cok geldi butcemi zorluo gidemem ona ama baktim nette ilk seansa iyileştirio baya iyi bi doktor ama gidemrm

Hangi Dr ilk seansa iyileştiriyor kizlar
Omas arkadas istanbulda yasiyomus ozelden yazdim onada doktorun adini nosu istedim saolsun verdi ama cok pahali gerçi bu sikjnti bitecekse değer ama suan bütcem yetmez çok baya iyi bi doktor belli yorumlardan yani cok beter hastalar iyilesmis ama ben suan o parayı veremem

Adı neydi dr

Serra gribin iyilestimi parol günde kaç tane kullanmistin başım boynum çatliyor gözlerim akıyor seninde yüzünde yanma ateş basması carpinti varmiydi vinks kullandın mı oksururken goğsüm acıyor
Canım 3 kere. Ama benim grip dışında çok sinuslerim dolmuştu. Burnum akmıyor. Boynumdan yukarıda tüm kemiklerim gözlerim dahil ağrıyor. Pıhtı pıhtı iltahap geliyordu. O yüzden antibiyotik toz bi ilaç oksuruk şurubu vardı. Bi de burun temizlemek için tuz ve bi şişe aldım eczaneden. Çok iyi geldi. Sendede varmı sinuzit

Çarpıntı felan yok bende . Panik yaptığından mi oluyor acaba. Bende oksuruk yok. İstersen bi git doktora. Viks aldım.buhar yap dedi ama yapmadım. Sürünce işime yaramıyor çünkü koku almıyorum 1 haftadir

Bende yok ama kafam çok ağrıyor halsizim gözlerim akıyor biraz ateş var.goğsüm acıyor oksürü var yarın universiteye gidecem akciğer filmi cektirecem sağlık ocağına ki onemsemedi

Sen baya grip olmuşsun canım. İlaç vermedimi sağlık ocağı. Bende sağlık ocağına gittim antibiyotik dışında baya ilaç yazdı. Ama dün acile gittim burnum başım çok fenaydi. İltihap köyü gelince antibiyotik şart oldu dedim.

Antibiyotik mi basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…