Nasıl oldun acaba durumun nasıl olduYa ben ilaç siz atlat amcam sanırım(((
Omasımm iyiyim şükür, idare etmeye çalışıyorum, dua ile. Elden gelen birşey yok. Ama çok yıpratıcı bir süreç oldu. Allah beterinden sakınsın inşallah, kimseye vermesin..y4zy4qmurum ay daha yeni girdim kkya geçmiş olsun canım ya nasıl oldun bebek nasıl dikkat et bol bol dinlen barı hiç olmazsa 36 37 hafta olana kadar dayan
Ya benim de ilk oğlumda öyle bi süre geçti hastanede yattım ped renk degistiriyodu ama suaynı seviyedeydi sonra enfeksiyon kaynaklı anlasildi ama tabi 34 de su geldi iste enfeksiyon o yuzden riskli erken doğum oldu biraz dayan korkma benim 34 de doğdu kuveze girmedi çok şükür sende dinlen öyle duadan başka ne çare bende dayanmaya çalışıyorum ilaçsız en azından artık 4ay bitiyo bakalım inşallah Şubat ayı çıkana kadar dayanmaya devam inşallah Allahın izniyle bari ek besine gecicem iki çocukla tek başıma kosturmaya devam anam gece gündüz iki dk oturmaya hasretim öyle ki bebek büyüdükçe dahada sorumluluk istiyo e digeride büyük e bide tek olduğumdan her saniye dolu dolu canım Allaha sığınmış devam ediyorumOmasımm iyiyim şükür, idare etmeye çalışıyorum, dua ile. Elden gelen birşey yok. Ama çok yıpratıcı bir süreç oldu. Allah beterinden sakınsın inşallah, kimseye vermesin..
Allahın izniyle 37ye bari girsem, ya da en azından küvöz süresi uzamayacak sekilde doğsa razıyım. Rabbim bilir kuzum ya, hayırlısı sağlıklısı vakitlisi olur inşallah. Şu sızıntı olayını çözebilsek içim biraz daha rahatlayacak ama sudan emin değiliz.
Sen nasılsın canım, görünmüyosun..
Özelden yazdığım doktora baktınmı?.. Anksiyete panik atak ile devam ediyorum ben ilaçsız dayanmaya Allaha sığınıp yola devam ediyorum kendi adıma kaygılı devam yani:))Merhaba arkadaşlar nasılsınız anksiyete ve panik atak durumlariniz nasıl acaba
Maşallah ya 4 ayyyy.. daha dün gibiydi hamilelik sıkıntılarını konuştuğumuz..Ya benim de ilk oğlumda öyle bi süre geçti hastanede yattım ped renk degistiriyodu ama suaynı seviyedeydi sonra enfeksiyon kaynaklı anlasildi ama tabi 34 de su geldi iste enfeksiyon o yuzden riskli erken doğum oldu biraz dayan korkma benim 34 de doğdu kuveze girmedi çok şükür sende dinlen öyle duadan başka ne çare bende dayanmaya çalışıyorum ilaçsız en azından artık 4ay bitiyo bakalım inşallah Şubat ayı çıkana kadar dayanmaya devam inşallah Allahın izniyle bari ek besine gecicem iki çocukla tek başıma kosturmaya devam anam gece gündüz iki dk oturmaya hasretim öyle ki bebek büyüdükçe dahada sorumluluk istiyo e digeride büyük e bide tek olduğumdan her saniye dolu dolu canım Allaha sığınmış devam ediyorum
Aynen öyle bi süreç yaşadım bende çok korkuyordum bide ilkti kilo aldırmak için pekmez her sabah bide süt yoğurt ye benim 2.5kiloydu doktor kuveze gerek görmedi sende 2.5kiloya cikarsa inşallah korkmaMaşallah ya 4 ayyyy.. daha dün gibiydi hamilelik sıkıntılarını konuştuğumuz..
Bebiş doğmadan önce ayrı yoğunluk doğduktan sonra ayrı yoğunluk.. allah yardım eylesin canım.
Sen bunlarıda mı yaşadın demek, bu ne benzerliktir Allahım:) peki ilk bebiş 34te kaç kg doğmuştu? Bana dr prematüre sayıldıgı için küvöze alırım diyip duruyor. En azından kilosunu arttıracak seyler yiyorum, direnci fazla olursa daha iyi olur diye.
Enfeksiyona karşı antibiyotik ve fitil kullanıyorum. Erken doğuma karşıda progestan verdi 4 güne 1 iğne. Hastanede ciğer geliştiriciler progestanlar yapıldı. Bakalım bizde nasıl işler bu süreç. Hayırlısı hakkımızda
Ballı ıhlamur iç bide yarım limon sıkHeryerim dökülüyor gözlerim yasariyor öksürüken goğsüm acıyor napmaliyim Dr ilaç vermedi.ekinezya ıhlamur iç dedi.ekinezya kullanan varmi
Süt ve yoğurdu çok yiyorum. Keçiboynuzu pekmezi aldım, ona başladım bugün. Benim 2 kg olmuştur büyük ihtimalle. Cuma günü 1860 gramdı. Allahın izniyle atlatırız inşallah bizde. Ciğerlerde felan sıkıntı olmamış ne güzel. Bizde de gerek kalmaz inşallahAynen öyle bi süreç yaşadım bende çok korkuyordum bide ilkti kilo aldırmak için pekmez her sabah bide süt yoğurt ye benim 2.5kiloydu doktor kuveze gerek görmedi sende 2.5kiloya cikarsa inşallah korkma
Geçmiş olsun canım, omasın deeiği gibi en başta ballı ıhlamur iç.. sıcak duş+sırtına viks sürdürüp havluya sar. Eğer burnun tıkalıysa yada başın ağırsa viks buharı çek. Akşamları yatmadan sıcak süte bal ve karabiber arıstırıp içip bi de terlersen daha çabuk atlatabilirsinHeryerim dökülüyor gözlerim yasariyor öksürüken goğsüm acıyor napmaliyim Dr ilaç vermedi.ekinezya ıhlamur iç dedi.ekinezya kullanan varmi
Sağol un kizlar grip bile panik yapiyorGeçmiş olsun canım, omasın deeiği gibi en başta ballı ıhlamur iç.. sıcak duş+sırtına viks sürdürüp havluya sar. Eğer burnun tıkalıysa yada başın ağırsa viks buharı çek. Akşamları yatmadan sıcak süte bal ve karabiber arıstırıp içip bi de terlersen daha çabuk atlatabilirsin
Yapmaz mı canım.. hava kapalı olsa panikliyoruz, bize sebep mi yok :)Sağol un kizlar grip bile panik yapiyor
Keçiboynuzu bana doktorum yeme demişti dikkatli kullan sende, inşallah sende o sıkıntıyı yaşamazsın Allah büyük ya bizede miniklerimize de yardım etsin inşallah benim de geniz akıntı çoğaldı yine çok sinir oluyorum yaSüt ve yoğurdu çok yiyorum. Keçiboynuzu pekmezi aldım, ona başladım bugün. Benim 2 kg olmuştur büyük ihtimalle. Cuma günü 1860 gramdı. Allahın izniyle atlatırız inşallah bizde. Ciğerlerde felan sıkıntı olmamış ne güzel. Bizde de gerek kalmaz inşallah
Aa hiç duymadım, halbuki internet dahil çoğu kişi öneriyor hemde yiyor. Dikkat edeyim canım sağol.Keçiboynuzu bana doktorum yeme demişti dikkatli kullan sende, inşallah sende o sıkıntıyı yaşamazsın Allah büyük ya bizede miniklerimize de yardım etsin inşallah benim de geniz akıntı çoğaldı yine çok sinir oluyorum ya
Bana doktorum özellikle hamilelikte Keçiboynuzu vermedi bebekte solunum sıkıntısı yapıyor diye, bidaha gitmedim bacım psikolojik olduğunu anladım kanlı balgam gelmedi bidaha çünkü. Benimde kemik var ameliyat oldum 9yil önce ve doktor dedi ki yine kayma yapmış içinden kemik bide demezmi burun ameliyatı genelde 2 3kez olunuyor içimden dedim zıkkım size ya o kadar eziyet narkoz yine aynı bidaha ameliyat olman gerek dedi dedim sağolun doktor bey ordan sinirle uzaklaştım yakında heryere molotof kokteyli atıcamAa hiç duymadım, halbuki internet dahil çoğu kişi öneriyor hemde yiyor. Dikkat edeyim canım sağol.
Amin inşallahh..
Sen tekrar gittin mi doktora? Yutkunamama için. Geniz akıntın burnunla ilgil bir problem varsa geçmeden sürekli devam edebilir. Bende eğrilik kaynaklı var mesela
Benimde kız hasta 4 çeşit ilaç verdiler ıcmiyor oğlan kucaktan inmiyor. Ben hastayım. Panik atak başladı korku carpinti yerinde duramama.Bebek ayağımda diğer oğluma yemek yedirdim çamaşır asicam ayagimdan birakinca basıyor yaygarayi kemal sunal gibi bende onla ağlicam az kaldi
Ay varya Allah biz annelere sağlık sıhhat güç versin bu zaten panik atak bizi böyle zorluyor bakıyorum netten geniz akıntısı bile stres sıkıntı kaynaklı artabiliyomus benimde nefes darlığı bir türlü geçmedi akciğer filmi çektirmeye gidicem randevu alıyorum gitmiyorum panik ataktandir diye af afBenimde kız hasta 4 çeşit ilaç verdiler ıcmiyor oğlan kucaktan inmiyor. Ben hastayım. Panik atak başladı korku carpinti yerinde duramama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?