Kızlar çok ağır psikolojik sorun olmadan ilaç kullanmak akıl karı değil
S
serra1982
ben ilaç yerine her gün anason ve ona benzer birkaç biti çayı içiyorum o bitkiler gerçekten iyi geliyor insanın anason çayı içtiğinde beri daha iyiyim bak anason rezene kimyon tohumu bu üçünü iç günde iki defa süte yapıyor ilaç içmemek gerek kalmıyor innanki deneyin pişman olmasının ilaç süte maalesef geçiyor hayatının geri kalan kısmınıda ben niye ilaç içtimdiye zehir edersin sabret inşrah süresini oku biz bu sıkıntıları kaldıramadı Allah bize verirmisin kendini bırakma Serra bebeğinin yüzüne bak onu kokla bebeğine odaklan o saçma düşüncelerin esir almasın bak bizde senin durumundayız ben in hakimi görünüş güç aile sorunları almış başını gidiyor gecem gündüzüm yok ya gebereceksek gebereceğiz zaten yüzleşme kedinle terapi al bak kadının birini gördüm uzun bir hikaye ama innanki bebeği için ilaç kullanmamış emsin diye ve böbrekleri oflaz etmiş diyalize giriyor ya dediği tek şey ben bebeğimi süren kesemde bunu yaşayaçaktım dedi ya neler var Allah yardımcın olsun duam seninle sabır şükür dua bak Allah'ın isimlerini zikretmek sıkıntı anında çok faydası oluyor bu ileti hastalıkla baş etmeyi öğren lütfen beni dinle sabah uyandığında al bebeği çık hava al yürü yarım saat gel duş alsonra Allah'ın isminlerini zikretmek ya şafi ağzından düşürme kötü hisetiğin an inşarah süresini oku kendini toparlayıp bebeğinin güzelliğine bak ayrıca bu vesvese ve vesvese çok zor bir imtaan geçecek de ediniz inandır önce sen kaptamnsın bu gemi senle yürür