Canım kalbini çok takma ben son zamanlarda yürüyemiyordum kalbimin 190atığını bilirim hata bazense durduğunu hepsi geçiyor enerjinin bebişe saklaBende senelerce ilaç kullanamadığım düşüncesini kabullenerek o fikri hayatımdan çıkarmıştım kendi adıma ama bazen gercekten dayanılmaz oluyor, bugünki gibi.. herseyin farkında olup, bir türlü önüne gecemeyince bnmde kullanabilceğim ilac vardır düşüncesi aklıma gelip durmaya basladı. Atlatıcam inşallah, hersey beyinde bitiyor. Şuan son haftaların verdiği duygusal değişimler yüzünden cabuk yakalanıyorum büyük ihtimalle.
Emzirenler bizim oraya gelmeyince biz buraya gelmeye basladık, insan arıyor birbirini ya:)
Valla benim ilkinde de olmadı. Çok şükür çok iyiydi. Belki ağrı eşiğin düşüktür. İstersen bi doktoruna git. Kontrole.gitmedinmiEvet benim ilk bebeğim pwki normalmi sizce
Hep geriye dönüp okuyorum mesajları canım ama bu ara duygusal değişimlerim artınca sanırım daha fazla olmaya başladı. Zayıf anıma denk gelmeye görsün, şıp diye yakalıyor valla.Canım kalbini çok takma ben son zamanlarda yürüyemiyordum kalbimin 190atığını bilirim hata bazense durduğunu hepsi geçiyor enerjinin bebişe sakla
Geçmiş olsun canım, mantar vücudunun neresinde? Kremin faydası olur inşallah.Kızlar yanma için doktora gittim. Kaşıntı vardı vücudumda. Doktor mantar olduğunu ve bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Bebek emzirdigim için krem verdi. Bakalım artık faydası olurmu. Deneyeceğim. Şu antidepresan bi fayda etse. Salı gününe randevu aldım terapi için hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun canım. Eminim terapininde gaydasını göreceksin. Oda aynı ilaç gibi zamanla etki etmeye başlıyor. Ben ilaç kullanmıyorum ama terapi alıyorum bir buçuk ay oldu yeni yeni faydasını görüyorum inşallah hayatımı düzene koymama yardımcı olur. Bunu çok istiyorum.Kızlar yanma için doktora gittim. Kaşıntı vardı vücudumda. Doktor mantar olduğunu ve bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Bebek emzirdigim için krem verdi. Bakalım artık faydası olurmu. Deneyeceğim. Şu antidepresan bi fayda etse. Salı gününe randevu aldım terapi için hayırlısı bakalım.
Merhaba sizin de panik atak anksiyete mi ? inşallah düzene istediğiniz gibi girer hayatınız, faydası oldu demişsiniz bende başlamayı düşünüyorum ama bebeğim çok minik nasıl gidip gelicem sorun ediyorum çünkü ailem ve eşimin ailesi ile ayni şehirlerde değiliz eşim ilgilenicek bebegimizle ben terapi başlarsamGeçmiş olsun canım. Eminim terapininde gaydasını göreceksin. Oda aynı ilaç gibi zamanla etki etmeye başlıyor. Ben ilaç kullanmıyorum ama terapi alıyorum bir buçuk ay oldu yeni yeni faydasını görüyorum inşallah hayatımı düzene koymama yardımcı olur. Bunu çok istiyorum.
Terapiyi ne söylüyor doktor hep aynı seylerimi yoksa yeni şeyler mi merak ediyorum bizim burda bir tane psikolog var psikiyatrist sevk etmesi lazım etmiyorGeçmiş olsun canım. Eminim terapininde gaydasını göreceksin. Oda aynı ilaç gibi zamanla etki etmeye başlıyor. Ben ilaç kullanmıyorum ama terapi alıyorum bir buçuk ay oldu yeni yeni faydasını görüyorum inşallah hayatımı düzene koymama yardımcı olur. Bunu çok istiyorum.
Sırt omuz göbek göğüs :)Geçmiş olsun canım, mantar vücudunun neresinde? Kremin faydası olur inşallah.
Salı günü güzel geçer de mutlu huzurlu gelirsin inşallah.
Sezeryan olalı 36gün oldu canım ben hâlâ yan yatamiyorum bide hamilelikte ki gibi yürüyorum acıyorArkadaşlar bişey sorucam içinizde sezeryan olan varmı benim 2 ay olmasına rağmen çok sizliyor dikislerim normalmi bilmiyorum çok agriyo özellikle yürürken hareket ederken çok zorlanıyorum
Sizede geçmiş olsun bende bugün doktora gittim doktor baktı hiçbir sorun yoktu dikisler de, bana ağrıya çok dayanıklı olmadığımı ağrı esigimin düşük olduğunu söyledi biraz daha iyiyim bugünSezeryan olalı 36gün oldu canım ben hâlâ yan yatamiyorum bide hamilelikte ki gibi yürüyorum acıyor
Canım ilk başta nefes egzersizi öğretti 7-11 nefesi karın şişecek sadece burundan yediye kadar nefes alıp 11 e kadar ağızdan yavaşca ver dedi. Bunu hayatına yerleştirceksin dedi. Panik halindeyken yapmaya çalışma dedi sakinken tap dedi. Beni etkileyen olayları geçmişte sordu mesela ilk panik atak nezaman nasıl geldi ve o olay üstünden o anı etkisizleştşrmek için emdr yöntemi kullanıyor şimdi o aşamadayım ben. Yöntemi şöyle anlatmaya çalışıyım. Koltuğa düz ve dik şekilde oturup tamamen ritmik bi şekilde sadece gözlerimi bi sağa bi sola hareket ettirme. Pek anlatamadım internete emdr yöntemi dersen anlatıyor. Sakinleşmek ve kötü olayın etkisini vücuttan atabilmeye yönelik. Doğuma kadar devam edicez şimdilik umarım faydasını görürüm çünkü çok ihtiyacım var rahatlamaya. İlaç kullanmak istemiyorum artık çünkü beni hep uyuşturdu bıraktıktan sonrada aynı nıktaya geldim hep.Terapiyi ne söylüyor doktor hep aynı seylerimi yoksa yeni şeyler mi merak ediyorum bizim burda bir tane psikolog var psikiyatrist sevk etmesi lazım etmiyor
İnşallah faydası olur. Mantardan dedi ama belkide psikoojik bi yanma bilmiyorum. Doktora gidiyorum Yine içim rahat değil. Demek oluyo ki ilaç daha etkilemiyorGeçmiş olsun canım. Eminim terapininde gaydasını göreceksin. Oda aynı ilaç gibi zamanla etki etmeye başlıyor. Ben ilaç kullanmıyorum ama terapi alıyorum bir buçuk ay oldu yeni yeni faydasını görüyorum inşallah hayatımı düzene koymama yardımcı olur. Bunu çok istiyorum.
Tam düşündüğümü söylemiş :) çok.gecmis olsunSizede geçmiş olsun bende bugün doktora gittim doktor baktı hiçbir sorun yoktu dikisler de, bana ağrıya çok dayanıklı olmadığımı ağrı esigimin düşük olduğunu söyledi biraz daha iyiyim bugün
Sirkeli su ile kaşınan yeri sil yarım saat bekletin geçer Allah geçerKızlar yanma için doktora gittim. Kaşıntı vardı vücudumda. Doktor mantar olduğunu ve bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Bebek emzirdigim için krem verdi. Bakalım artık faydası olurmu. Deneyeceğim. Şu antidepresan bi fayda etse. Salı gününe randevu aldım terapi için hayırlısı bakalım.
Oyy baya yaygın bi alanda o zaman. İnşallah krem geçirir canım. Bende de göğüs ucu hizasından boğazıma kadar olan alanda olup geçiyor kızarıklık gibi değişik bişey. Dr alerjik demişti ama alakası yok ataklarla geldiğini farkettim.Sırt omuz göbek göğüs :)
Ordada var :) acaba emzirirkenmi oldu diyorum. Tuhaf bakalım. Yanma sanki psikolojikmi diyorum ama yaniyo yaa sanki soğuk su döksem rahatlayacak gibi oluyo anlamadım. Dahada götürmez eşim.dojtora bu ara çok tasidiOyy baya yaygın bi alanda o zaman. İnşallah krem geçirir canım. Bende de göğüs ucu hizasından boğazıma kadar olan alanda olup geçiyor kızarıklık gibi değişik bişey. Dr alerjik demişti ama alakası yok ataklarla geldiğini farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?