• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Ordada var :) acaba emzirirkenmi oldu diyorum. Tuhaf bakalım. Yanma sanki psikolojikmi diyorum ama yaniyo yaa sanki soğuk su döksem rahatlayacak gibi oluyo anlamadım. Dahada götürmez eşim.dojtora bu ara çok tasidi
Evet ya bide öyle yapıyolar doktora götürmüyorlar sanki biz keyif alıyoruz ikidebir doktora gitmekten. Tekrar geçmiş olsun canım.

Kızlar benim ayaklarımda enteresan bir ağrı oluşuyor sanki yırtılma gibi geriliyorveldiğim
Evet ya bide öyle yapıyolar doktora götürmüyorlar sanki biz keyif alıyoruz ikidebir doktora gitmekten. Tekrar geçmiş olsun canım.
Benim eşim doktor ismini duyunca sarılık geçiriyor:-):-):-)

Valla bu hafta eşim beni taşıdı. Sızlandi ama olsun. Salı günü göbek düşmüş benim ona gittik :confused::confused::rolleyes:çarşamba hastaneye gittik sistem çökmüş. Bugün gittik. Yarında annemi goturcek :halay::halay:

Ordada var :) acaba emzirirkenmi oldu diyorum. Tuhaf bakalım. Yanma sanki psikolojikmi diyorum ama yaniyo yaa sanki soğuk su döksem rahatlayacak gibi oluyo anlamadım. Dahada götürmez eşim.dojtora bu ara çok tasidi
Sırt göbek felan da diyince bilemedim canım. Yanmanın psikolojik olma ihtimali yüksek. Bende bi dönem ılık bişey dahi yesem içsem alev alır gibi yanıyordu göğüslerim ve üst tarafları, ayrıca yemek borusu. Çok değişikti ya, bildiğin kılcal kılcal yanıyordu dağılarak.
Psikoloji dedin mi binbir türlü belirti üretiyor bedenimiz, o yüzden dr.a giderek en iyisini yapıyosun aslında. Hiç değilse fiziksel olup olmadığını öğrenip ona göre davranıyosun.

Sezeryan olalı 36gün oldu canım ben hâlâ yan yatamiyorum bide hamilelikte ki gibi yürüyorum acıyor
Aynı tarihte doğum yapmış iz galiba ben 1 aralıkta yaptım halen senin gibiyim yürümekte zorluk çekiyorum karnımin üst tarafina dokunun ca acıyor banyo yaparken dokunamıyorum.dikis yerlerimde geriliyor.bebis nasıl uyku düzeni nasıl gece sen uyuyabiliyomusun. Ben çok zorlanıyorum

ben emzirmiyorum ama anksitiye ve panik atak hastasıyım bende arada ekstrasistol oluyor sizdede varmı bu taşikardiden de korkutucu

ben emzirmiyorum ama anksitiye ve panik atak hastasıyım bende arada ekstrasistol oluyor sizdede varmı bu taşikardiden de korkutucu
Canım ben 24 haftalık hamileyim ve iki senedir ekstrasistol denen illetle uğraşıyorum. Forumumuzda yaşayan bir iki kişi daha far bu durumu. Bazen okadar üst üste oluyorki çok korkutuyor bazende unutturuyor. Kaç kere doktora gittim kalpte sorun olmadığını söylüyor herkeste oluyor dedi ama bu atımların heycanlı ve kaygılı insanlarda daha çok olduğunu söyledi. Senin sıklığı nasıl? Hiç doktora gittinizmi?

Arkadaşlar bir gün için mesela bugün akşam herkes yaşadığı olumlu güzel şeyleri paylaşsa hissettiklerin i yada kendini şanslı hissettiği konuları arada bir böyle yapsak acaba biraz biraz şu kaygılardan uzak durmayı öğrenir mi beynimiz...Bu forum çok güzel herkes birbirine destek oluyor çare bulmak adına birseyler başlasak ..
Evet olumlu şeyleri konuşmak tabiki çok güzel en güzel şey bu günde nefes alıyoruz ve evlatlarımızın başındayız çok şükür Allah zorlu imtihan vermesin ve hep şöyle düşünelim o taşıyamıyacağımız yükü vermez biz açız kalıyoruz sabırla düzelecek herşey inşallah

Aynı tarihte doğum yapmış iz galiba ben 1 aralıkta yaptım halen senin gibiyim yürümekte zorluk çekiyorum karnımin üst tarafina dokunun ca acıyor banyo yaparken dokunamıyorum.dikis yerlerimde geriliyor.bebis nasıl uyku düzeni nasıl gece sen uyuyabiliyomusun. Ben çok zorlanıyorum
Canım bebeğim neredeyse saat başı kalkiyor çok uykusu yok... on dakika uykular i bide gazı oluyor.. 27Kasım doğum tarihi bende yan dönünce dikiş yerimin kenarları ve altı müthiş ağrıyor karnım da da sancı oluyor geçer umarım

Canım bebeğim neredeyse saat başı kalkiyor çok uykusu yok... on dakika uykular i bide gazı oluyor.. 27Kasım doğum tarihi bende yan dönünce dikiş yerimin kenarları ve altı müthiş ağrıyor karnım da da sancı oluyor geçer umarım
Senin yanında biri varmı saat başı kalkinca hep senmi bakıyorsun gecede mi saat basi uyaniyir her uyandığında emziriyormusun

Offff allah
Canım bebeğim neredeyse saat başı kalkiyor çok uykusu yok... on dakika uykular i bide gazı oluyor.. 27Kasım doğum tarihi bende yan dönünce dikiş yerimin kenarları ve altı müthiş ağrıyor karnım da da sancı oluyor geçer umarım[/QUOT korkmayın ben 25 Mayıs'ta doğum yaptım ve hala ağrı var her gün sahada iyi olacaksınız yan yatamama çok normal bir iki haftaya sahada toparlanırsın bol bol dinlendim bol su için ç vitamini ve protein alın üşütmeyin fırsat buldukça uyuyun bişeyciğiniz kalmaz

Kızlar bişey soracagim. Az önce sanki boşluktayım gibi oldu başım. Hani kas gevşetici içersinya. Ama içmedim. Sıcak bastı onla beraber. Tedirgin oldum. Tansiyonum ve nabiz normal..yüzümde sanki karınca gezeliyo gibi. Bu panik tenmi yaa.. Bugün tüm tahlillerim yapıldı. Hepsi normal.

Kızlar bişey soracagim. Az önce sanki boşluktayım gibi oldu başım. Hani kas gevşetici içersinya. Ama içmedim. Sıcak bastı onla beraber. Tedirgin oldum. Tansiyonum ve nabiz normal..yüzümde sanki karınca gezeliyo gibi. Bu panik tenmi yaa.. Bugün tüm tahlillerim yapıldı. Hepsi normal.
Şuan tam öyle oldum kafamı tutmusum istemsizce. Birden boşlukta gibi oluyorum pozisyon bile değiştirsem sallanıyo hissi geliyo boşlukta duruyorum gibi. Kendimi dinlesemde başım döncek gibi oluyor. Allahım sabır..

Bende 2 senedir uğraşıyorum hamilelikte çok arttı. Tam dediğin gibi titreme gibi hissediliyor, bazen küt diye bir atım geliyor durduk yere ve sonrasında ritim bozuluyor, dinledikçe o ritim düzelmiyor. Berbat bişey..

Şuan tam öyle oldum kafamı tutmusum istemsizce. Birden boşlukta gibi oluyorum pozisyon bile değiştirsem sallanıyo hissi geliyo boşlukta duruyorum gibi. Kendimi dinlesemde başım döncek gibi oluyor. Allahım sabır..
Böyle olmuyordu yeni yeni şeyler çıkıyor. Sırtıma sıcak basar kafam ağırlasir boşlukta hissi çıkar. Bende öncede vardı bu hastalık böyle olmuyordu. Sırf sıcak basiyo diyo tüm testleri yaptırdım. Valla şaşıyorum artık. Allahım beterinden saklasın.

Böyle olmuyordu yeni yeni şeyler çıkıyor. Sırtıma sıcak basar kafam ağırlasir boşlukta hissi çıkar. Bende öncede vardı bu hastalık böyle olmuyordu. Sırf sıcak basiyo diyo tüm testleri yaptırdım. Valla şaşıyorum artık. Allahım beterinden saklasın.
Amin canım aminn..
Bu hastalık çok sinsi, gep diyorum şekil değiştiriyor. Bende önceden de olurdu nadiren. Ama ben bu son 1 sene içinde bazı şeylerin üzerine gidip rahatlamanın yolunu bulunca bu kez de daha farklı boyuta geçti.
Mesela başlarda 1,5 sene iç sıkıntısı, dısarı cıkamama yedi bitirdi beni. O geçti derken Çarpıntı 6 senedir artarak sürdü, acillik olmalar serum yemeler felan. Hamilelikten bir süre önce kafaya aldım, kabul ettim çarptığını hissetmesem daha kötü olurdum dedim. Şimdi çarpıntı doğal geliyor. Bu kezde 2 senedir ekatımlar artarak geliyor. Hamileyken iyice arttı zaten. Onunda üstüne gitsem baska belirti tavan yapıcak şüphem yok. Bunlarla birlikte olan uyusmalar, karıncalanmalar, sıcak basmaları, fenalıklar vs saymadım daha.
Ahtapoy gibi bi koldan kurtulsak diğerinden yakalanıyoruz. İnan çoğunlukla psikolojik ama boynundaki düzleşmede bunu tetikliyor malesef. Benim boynumda azcık huzursuzluk olsa dönme hissi geliyor.

Back
X