Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Kızlar gecmis oldun Allah hepimize sabır versin bendede bugün yogun iç sıkıntısı yüzümde ve göğsümde yanma korku fenalık hissi aglama istegi oldu .annem acile gidelim mi dedi.balkona çıktım duş aldım biraz hafifledim.uykum da yok .Çok zor cook

Aynı şeyler. İlaç şimdilik bende iç sıkıntısını giderdi. Bide korku fenalık hissi geliyo ama dağıtıyorum kendimi. Unutmaya çalışıyorum. Zor oluyo ama. Allahım şifa versin hepimize

Haklısın galiba. Bendeki düzleşme ilerlemiş olacakki emzirdikce yanma sorun oluyo. Eğilip bukulmekten galiba.

Senin yanında biri varmı saat başı kalkinca hep senmi bakıyorsun gecede mi saat basi uyaniyir her uyandığında emziriyormusun
Yanımda kayınvalidem var canım ama çocuk bende sürekli bi lavaboya gideceğim zaman veriyorum sağolsun o da yemek ve bulaşık yıkıyor.. Eşim gelince bir saat gibi bakıyor o zaman dinleniyorm. Gece yanım da uyuyor zaten her kalktığında meme veriyorum uyuyor geri

Aynı şeyler. İlaç şimdilik bende iç sıkıntısını giderdi. Bide korku fenalık hissi geliyo ama dağıtıyorum kendimi. Unutmaya çalışıyorum. Zor oluyo ama. Allahım şifa versin hepimize
Sizde ölüm korkusu varmiydi peki? Bende ölüm korkusu çok var bide bebeğime bişey olcak korkusu beni çok yoruyo.siz toparlandinizmi en son yemek yiyemiyorum demiştiniz duzeldimi bu durumda

Bendede aglama hissi çok oluyo bebeğime bakıp bakıp aglayasim geliyor bana bişey olucak korkusu bebeğime ne olucak korkusu

Sizde ölüm korkusu varmiydi peki? Bende ölüm korkusu çok var bide bebeğime bişey olcak korkusu beni çok yoruyo.siz toparlandinizmi en son yemek yiyemiyorum demiştiniz duzeldimi bu durumda
Sabah yiyemiyorum. Onun dışında yiyorum az çok. Ölüm korkusu bu hastalıkta herkeste vardır. O korku olmasa hasta olmaktan niye korkalım. Daha toparlayamadim. Benim boyun düzleşmesi artmış galiba. Bugün kafam kollarım bi tuhaf. Onu desem eşim kızacak artık. Ne yapacam bilmiyorum

Canım sıcak duş ve çıkıncada hemen omuzlara sırta viks+ sıcak havlu sarıp giyinmek rahatlatlatıyor. Emzirirken bende çok sıkıntı yaşamıştım. Artık kolum başım benden ayrı hareket ediyordu sanki. Hamileyken vikste yasak, kullanamıyorum. Emzirirken sıkıntı olmuyorsa dene mutlaka. Eğer imkanın varsa duşu günlük, viksi 2 gğne 1 sür.

Diğer tarafta eslem ve fatma kaldı onlarda buraya gelseler ya

3 ay ilaçsız dayanmissin bu da basari bende dayanabilsem.
İnşallah dayanabilirsin canım. İlaçsız ne kadar geçerse okadar iyi bizim için bebeklerimiz için. Allah güç kuvvet versin hepimize
Ya kızlar bugün nefesim çok daralıyor bazen aldığım nefes yetmeyecek galiba diyorum. Ama nefesime odaklandıkça bu his dahada artıyor. Oyalanmaca bulmak şart ama hiçmi oturup dinlenmeyim ben. Yatağa girdiğimde uyumaya çalışırken hemen seneryolar diziliyor en kötüleri tabi. (

Canim benim seni çok iyi anlıyorum hepsi geçecek. Bende sürekli evde is yapıyorum bebege bakiyirum oyalaniyorum.ama dün tansiyonum çıktı çok yoruldum bebek agladikca stres yaptim

İlaçsız 3 ay emzirdin demi inşallah bende emziririm

Amin canım. Ben Omas ile aynı gidişattaydım bu konuda. Onun nefes darlığı çektiğ zamanlara, yaşadıklarına şahit oldum. O bana bir nebze moral oluyor. Benim başından beri var bu durum ve senin haftalarında tavan yapmaya başladı. Bu son 1 ay adam akıllı yiyip içmedim daraldığımdan, buna rağmrn 3 kg almışım ama nefes darlığı yine değişmedi. Rahim yukarı çıktıkça onu hissetmen normal, panikleme elinden geldiğince. Hamileliğinin doğal parçalarından biri olduğunu, bebeğinin büyüdünü hissettirdiğini düşün.
Bende ekatımları duycam diye rahat oturamıyorum, uzanıp dinlenemiyorum. Sürekli de ayakta duramam zaten belime böbreklerime vuruyor ağrı. Dr. Dinlen diyo ben kaygıdan çıldırıyorum.

Öylemi olcak böylesi olcak derken bak 32.hafyaya geldin benim burayi okumaya baskadigiMda hamilelik haftan daha küçüktü.nasıl gecicek diyirdun.6 haftan kaldı galiba.hepimiz ayniyiz firsatimiz olsa bile uzanıp dinlenemiyoryz kendimizi dinlememek için. Hepsi geride kalacak hepimiz iyilesicez insallah

y4zy4qmurum ah bu kaygılar ... nasıl kurtulcaz bilmiyorum... başım ağrır hemen en kötü senaryoyu yazarım. Kalbim çarpar hemen öldüm derim töbe töbe. Geçen markete gidip gelicem iki biley almam lazım eşim işte kız okulda bende evden çıkarken telefonu evde unutmuşum. Ama ne kaygılar ne senaryolar tahin edersiniz artık. Toplasan evden markete gidip gelişim on beş dakika tutar. Ama o sırada ben düşük yaptım dışarda bayıldım ek atım başladı neler neler kuruyo kafam kimseyede ulaşamıcam tabi teş yokta yanımda. Yani gülermisin ağlarmısın halime. töbe töbe.

Burda emziren sadece serra ile ben mi varım kızlar. Sütun artması için neler yiyorusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…