Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Benim sadece atak şeklinde olmuyor sürekli takıntılı düşünceler geliyor aklıma sürekli olum korkusu geçmiyor korku geliyor bacaklarım titriyor icım sıkılıyor

Terapiyi nerde alıyorsun canım kaç günde bir alıyorsun özele mi gidiyorsun psikolog mu psikiyatrist mi doktorun neler anlatıyor çok soru sordum

Benim sadece atak şeklinde olmuyor sürekli takıntılı düşünceler geliyor aklıma sürekli olum korkusu geçmiyor korku geliyor bacaklarım titriyor icım sıkılıyor
Benimde aynı ya sadece atak olsa neyse ama 7/24 korku kaygı halindeyim. İstemsizce senaryo yazıyor beynim. Bazen o kadar zorluyoki bu durum kafam fena ağırlaşıyor, sersemliyorum.

Hayırlı akşamlar herkese nasılsınız. Birsey sormak istiyorum benim bu aralar iştah kaybim başladı acaba bu panik atak anksiyetedenmi

Hayırlı akşamlar herkese nasılsınız. Birsey sormak istiyorum benim bu aralar iştah kaybim başladı acaba bu panik atak anksiyetedenmi
Ben doğumu yaptım 1 ay sonra istahsizlik başladı anksiyete ye bağlı olduğunu düşünüyorum.. Şimdi ilaç kullanıyorum ilaçtan yiyemiyorum.. zayıflıktan göbeğim dusuyo :) olur olur. Takıntı ya bağlı yememezlik. Ben çok yaşadım.

Benim ılkkez başıma böyle gittikçe tuhaf şeyler geliyor ne kötü bir hastalık

Siz panik atak icinmi kullaniyosunuz okudum yazdıklarınızı bebekte emziriyomusunuz nasıl peki durumunuz bu arada hangi ilacı kullaniyorsunuz

Siz panik atak icinmi kullaniyosunuz okudum yazdıklarınızı bebekte emziriyomusunuz nasıl peki durumunuz bu arada hangi ilacı kullaniyorsunuz
Anksiyete benim. Evet emziriyorum. Selectra kullanıyorum. Ama henüz iyi sayılmam. Sanırım doz ayarı yapılacak. Düşük kalıyor gibi. Şikayetlerim gecmedi

Arkadaşlar bir gün için mesela bugün akşam herkes yaşadığı olumlu güzel şeyleri paylaşsa hissettiklerin i yada kendini şanslı hissettiği konuları arada bir böyle yapsak acaba biraz biraz şu kaygılardan uzak durmayı öğrenir mi beynimiz...Bu forum çok güzel herkes birbirine destek oluyor çare bulmak adına birseyler başlasak ..

Anksiyete benim. Evet emziriyorum. Selectra kullanıyorum. Ama henüz iyi sayılmam. Sanırım doz ayarı yapılacak. Düşük kalıyor gibi. Şikayetlerim gecmedi
Selectra ile kullandığınız başka ilaç var mı peki, bazı ilaçlar tek yeterli gelmiyor yada her ilaç herkese iyi gelmiyor onu bulmakta mesele. Satışını antidepresanların çok yaptım bir gün bende böyle olucaktim deseler inanmazdim:) sizin bebeginiz kaç aylik peki

3 ay bitecek. Ben daha önce cipraleks kullanıyordum. Sanırım bu düşük geliyor. Zaten doz ayarliyoruz henüz.15 gün oldu bugün. 1.5 içiyorum. Başka yok. Emzirdigim için başka vermedi. Haftaya gidince neder bilmiyorum. Belki ilave bişey koyar yada doz artar

Son düzenleme:
Selam kızlar, bazen o kadar zorlanıyorum ki.. Hayırlısı ile bir an önce zaman geçsede en azından bende gerekli tedaviyi olabilsem diye. Sizlerin yazdıklarını okuyunca bir an önce gidesim geliyor dr.a ama doğuma az kaldı Allahın izniyle..
Bu sabah gözümü ekatımlarla açtım, tabi günüm nasıl geçiyor tahmin edersiniz. Kalbim düzensiz atıyor gibi, paldır küldür atıyor gibi bişiler hissediyorum çünkü kendimi dinlemekten alıyokayamıyorum. Nabzımı dinleyince böyle tedirginlikle düzensiz atıyor illaki. Allah yardımcımız olsun şifa versin inşallah.

Canım yanliz hissetme kendini. Tedavi olsa ne olur. Bende uzandım kendimi dinliyorum. Sanki düzensiz gibi içinde bi heyecan var gibi. Sabah da gözümü açtığımda bisi oluyo.

Canım yanliz hissetme kendini. Tedavi olsa ne olur. Bende uzandım kendimi dinliyorum. Sanki düzensiz gibi içinde bi heyecan var gibi. Sabah da gözümü açtığımda bisi oluyo.
Aynen dediğin gibi canım, heyecanlıymışta sacma sapan atıyomuş gibi.. ben yatınca daha çok hissediyorum fırlıyorum hemen. Sabah kalktığında ne oluyor cnm?
bende en azından belki ilaçlar felan bi nebze iyi gelir diye ümit ediyorum, şimdiye kadar kısa süreli 1 kez ilaç kullandım. O zmn durum farklıydı.. şimdi belki kullanabilirim diyorum ama tabi kesinliği yok.

Bütün bu yaşadıklarımızın tek sebebi kaygılarımız kızlar bunu biliyoruz. Vücudumuzda bişey yok hamdolsun. Zihnimiz bir sürü kötü senaryo yazıp oynuyor ve bedenimizde tepki veriyor. Kendimizi dinlemek bu zamanlarda yapılacak en son iş olmalı. Başka bir meşgale bulup kafayı dağıtmalıyız. Bende dn gece eşim nöbetteydi yanlızdım üç saat uyuyabildim kafam hep senoryodaydı kurdum kurdum birsürü şey şimdi kafam sepet gibi. Hem uykusuz hem bitkin. Z Zynp23657 arkadaşın dediği gibi olumlu şeylerimizi yazalım şükürlerimizi hazırlayalım arada buraya iyi gelir belki.

Canım ilac tabiki çare düzeltiyo bedenindeki şikayetleri peki ya kaygıların onlar silinip gitmiyorki bedenin ilaç sayesinde tepki vermiyo sadece okadar. Bizim kafa yapımızı değiştirmemiz lazım. Kaygılardan boş heycandan kurtulmamız lazım. İnşallah ilaca gerek kalmadan yaparız bunu.

Bende senelerce ilaç kullanamadığım düşüncesini kabullenerek o fikri hayatımdan çıkarmıştım kendi adıma ama bazen gercekten dayanılmaz oluyor, bugünki gibi.. herseyin farkında olup, bir türlü önüne gecemeyince bnmde kullanabilceğim ilac vardır düşüncesi aklıma gelip durmaya basladı. Atlatıcam inşallah, hersey beyinde bitiyor. Şuan son haftaların verdiği duygusal değişimler yüzünden cabuk yakalanıyorum büyük ihtimalle.
Emzirenler bizim oraya gelmeyince biz buraya gelmeye basladık, insan arıyor birbirini ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…