Geçmiş olsun canım...
Yine abur cubur yedim maalesef
Yarım Acıbadem kurabiyesi
1 paket Bisküvi
Avuç içi dolusu ceviz
Senin bu gece yemelerin olmasagüzel vereceksin kilolari
Haklısın canım ama napayım o saatlerde çok karnım kazınıyor ve sütüm azalıyor
Bizim eşim eve gelince 5.30 gibi akşam yemeği yiyoruz bu seferde gece acıkıyoruz
Eşim hele cipsler çikolatalar götürüyor evde ne varsa..
Siz kaçta yemeği yiyorsunuz?
Bu kazınmaları nasıl anlatıyorsun?
Neler sütünü artırıyor?
Çok soru sordum ama kusura bakma canım
Canım ben eve hıc abur cubur almiyorum. Biliyorum ki alsam yiyeceğim. Onun yerine gün kurusu kayısı hurma bu tarz şeyler yiyorum. Ve hurma süt arttırıyor canım. Eşim de hacdan geldi bol bol yiyorum.
Akşam yemeğini saat 6-6.30 gibi yiyoruz. Eğer çok acıkırsam tekrardan az birseyler atıştırıyorum ama zararlı şeyler değil... hemen 1 bardak su meyve süt ikilisi yada
Yeşilçay kayısı hurma ikilisi ve en önemlisi süt için en az 2.5 lt su içiyorum.
Ve düzenli besleniyor um. 6-7 öğün yiyorum. Atlamiyorum hiç ve hem sütüm artıyor hem de kilolar gidiyor. Bu hafta gül bir sonuç alacağım inşallah....
Sebze yemekleri ve bol bol salata tüket canım
tatlı şeyler süt yapar ama dozunda yani fazlası kilo canım.... ben ilk bebeğim de çok tatlı yedim 110 kiloya çıkmıştım. Kabus gibiydi yaaa...
hala tatlilara bayılıyorum ama dozunda yiyorum sabretmesi çok zor ama alışırsam tamamdır. Mesela eşim ve ben halka tatli çok severiz hep alır. Yedim mi 3-4 tane yerim ama yarım ile durmayı ogrenmeye çalışıyorum. Bunu basarirsam kilo vereceğimede inanıyorum.
Amma uzun yazdım yaaa
Ben denedim her büyüyen farklı bu bebeğim de sebze bol salata ve düzenli beslendiğimde ve suyu fazla içtiğim de sütüm iyi oluyor
Canım hem bebek için en önemlisi de kendin için hazır şeyler tüketme bence .....
ben de gebelikten önce bir ara ben de yiyordum ama beni hiç beni doyurmuyor du zevk için iki kase arda arda yiyordum.
Sağlıklı ve dengeli ve düzenli beslenmen dileğiyle
Günlüğüm yine yazıyorum sana gece krizimi: 5-6 adet Bisküvi
4-5 kuru Kayısı
Çay
1 kuru incir
Biraz ara verdikten sonra daha demin de 1 elma 1 dilim armut 3 Çorba kaşığı nar yedim..
Yatarkende 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum..
Bence yine iyi atlatmışsın 1 paket Bisküvi nerdeee 5-6 tane nerdeeee
teşekkürler canım sağol..
Iyi ki varsın.. Bana çok moral veriyorsun
Canım emzirdiğim için seni çok iyi anlıyorum o tatlı krizleri off off bende aynı senin gibiyim merak etme bu yaz zayıf olacağız. ..
ben çok inanıyorum sende hiç inancını kaybetme ben diyete başlıyorum diyelim 2 ay oldu ve ben bu tatlı ve abur cubur ataklari ni yeni bırakıyorum sayılır. Ama 2 ay gibi bir sürede yap Boz şeklinde de olsa kilo kaybı oldu.almaktan iyidir yerinde saymak
hiç zayıf olmadım. 76 kilo idim evlendiğimde
herkes çok zayıf olduğumu söylüyordu. Boy uzun olunca 170 cm şimdi ise hedef 67
inanıyorum ve zayıflık istediğini giyinmek nasıl bir duygu tatmak istiyorum
Canım yaa sen anlattıkça bu kadar benzeyemeyiz diye düşündüm. Bende çocukluğumdan itibaren hep normal- Tombik arası gittim geldim..
Evlendiğimde en Zayıf kilo olarak 73 e indim çok zayıfladım zannettim.. Yavaş yavaş almaya başladım 80e ulaştım sonrada hamilelik derken işte al ver al ver yoruldum.. Bu arada benim boyunda 1.74 civarı ama hiç 60 lı rakamlar görmedim.. Inşallah görürüz bu yaz..
Ilk bebeğimin kilolarını 9.ayda diyetisyenin tavsiyelerine uyarak verdim.. 1 senede 103 ten 83 e indim.. Diyetisyene 1 kere gittim baktım nerelerde hata yapıyormuşum öğrendim bir daha gitmedim... Şimdi de biliyorum hatalarımı ama emziriyorum diye çok kısamıyorum yediklerimden.. Süt meselesi 1. De de bunda da beni Korkutuyor.. Göğüslerimi hiç çok dolmuş yada süt akmış bulmuyorum.. Ama 6 ay dolana kadar kilo alımında sıkıntı yoksa devam edicem inş. Öyle işte canım
Canım bebeğinin sütü inan rızık meselesi Allah ne kadar nasip ederse o kadar emecek ben buna inanıyorum hep... etrafta örnekler çok fazla kimisi emzirmek için neler neler yapıyor ama bebeğin midesi bulanıyor. Ya da sütü çok ama çocuk bir anda bırakıyor emmeyi. Yani bizim elimiz de değil ne kadar istesek emsin diye istediği anda bırakacak. Sen sebebe olarak yapacağını yap sütün artması için gerisini de hiç düşünme rahat ol.
Vee en az 6 aylik dönemde kılı veremesen de kilonu korumak bile önemli bence çünküben eemzirirken çok kilo alıyorum. Tatlıya dayanamadim için.
Canım sabah kahvaltını hiç aksatma
Hele öğlen leri ben karnımı iyice doyuruyorum. Ama akşamları hafif yemekler yani sebze yemekleri ile tam doya dan kalk ve hemen arkasından Yeşilçay ve tatlı niyetine hurma ye mesela bu beni kesiyor.
geceler uzun açıktık ça şu kahve Yeşilçay yanına da kayısı hurma incir kuru üzüm istediğini ye....Kafaya da çok takmadan rahat rahat gidiyor kilolar. Kilo verdikçe eglenmeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?