Emzirirken hamile kalmak sorunsalı?

Canım yanına birini ayarlaman mınkünse ayarla valla cok rahat edersin yada annen 1 ay kalsın benim annem 1 ay kalm~stı dedigin gibi esim aksamları yardımcı oluyodu anca sen dinleme o icindeki sesi bol bol dua et arkadasım insallah bi kolaylık verir rabbim

İnşaallah canım inşaallah. Öyle dua ediyorum.

Merhaba hanımlar
Emzirirken hamile kalınca belirtiler neler oluyor benim ilk bebeğimde goguslerim felaket aciyordu hormonlarim bozuldu sandım meğer hamileymisim şimdi oğlum 17 aylık ve neredeyse yeni doğduğu zaman emzirdigim gibi yara oldu canım aciyo meme istediği zaman aklım gidiyo çok canım aciyo başına gelen varmı normalmi

Merhaba hanımlar
Emzirirken hamile kalınca belirtiler neler oluyor benim ilk bebeğimde goguslerim felaket aciyordu hormonlarim bozuldu sandım meğer hamileymisim şimdi oğlum 17 aylık ve neredeyse yeni doğduğu zaman emzirdigim gibi yara oldu canım aciyo meme istediği zaman aklım gidiyo çok canım aciyo başına gelen varmı normalmi
Ben bu sekilde anladim. Hic acimayan gogus uclarim bir anda sanki yaraymiscasina acimaya basladi. Cok kotuydum emzirirken.. simdi 12 haftalik gebeyim,uyurken 17 aylik kizimi emziriyorum o aci yok. Ilk zaman vardi. Ki o ilk zaman dedigimde 8 haftalik ogrendim :))

Ben bu sekilde anladim. Hic acimayan gogus uclarim bir anda sanki yaraymiscasina acimaya basladi. Cok kotuydum emzirirken.. simdi 12 haftalik gebeyim,uyurken 17 aylik kizimi emziriyorum o aci yok. Ilk zaman vardi. Ki o ilk zaman dedigimde 8 haftalik ogrendim :))
İnanmiyorummmm testte yok evde ins degilimdir yaa

Benimde kızım 4.5 aylık 2 ay zor emdi doğumdan sonra 55.gün adet oldum daha sonra 17 gün gecikmem ele oldu şimdi yine 7 gün gecikmem var 12.gün yumurtlama akıntısı olmuştu yani 14 gün sonra adet olunacaģını farzedersek 26.gün adet olmam lazımdı yani 4 gün önce onuda hesaba katarsak 11 gün gecikmem var 3-4 gündür ip gibi şeffaf akıntı var bende yine yumurtlama akıntısı gibi ama ayda bi kere bir gün olurdu bende bu şimdi 3-4 gündür olunca acabamı dedim birde göğüslerim ağrıyor hafiften yani hamileyken çokta bir belirti yaşamadığım ićin tam bilemiyorum da adetim 2 geçince test yaptım negatifti daha da yapmadım olmadım da bi fikriniz var mı ?

Merhaba. En son mesajın üzerinden pek geçmemiş ama inşallah buradaki herkes aktiftir :) Henüz adetime var, bebegim 1 yaşında ve emiyor. Bu ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum fakat hepsinin başka açıklaması da olabilir. Test yaptım negatif fakat buradan araştırdığım kadarıyla biraz şaibeli bir markaymış. Emzirirken hamile kaldığınızda aynı belirtileri mi yaşadınız? Benim göğüslerimde normalde pek olmayan bir hassasiyet var belim ağrıyor midem yanıyor halsizlik baş dönmesi vs. Bir de birkaç gündür çok yoğun akıntim var ama ince bir akıntı iltihap gibi değil. Bu arada istediğimiz bir durum panikle değil heyecanla yazıyorum :) Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin

Bu ay bende hamilelikten fazlasiyla supheleniyorum.. oglum 5 aylik, sadece anne sutuyle besleniyor. Adetim daha duzene girmemis olabilir o yuzden birsey diyemiyorum ama gebelik oncesi duzenime gore 1 hafta geciktim.. cok yogun seffaf akintim var.. acaba adet mi oldum diye kontrol halindeyim gun icinde.. bir de 3 gundur emzirirken ya da sagarken gogus uclarim acimaya basladi..

Bir tarafim seviniyor hamile olma ihtimalime diger tarafin panik halinde.. ne zaman test yapmaliyim acaba, bir fikriniz var mi?

Merhaba. Ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım bugün 10. gündü gecikmenin kan testi yaptırdım negatif. Ben de tereddütlü olsam da olmaması kesinleşince moralim bozuldu :KK43: Test yapın bence ama emzirirken adet düzeni şaşıyor benim gibi heveslenip hayal kırıklığına uğramayın. İnşallah gelir bebeler zamanında :)

Merhaba. Ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım bugün 10. gündü gecikmenin kan testi yaptırdım negatif. Ben de tereddütlü olsam da olmaması kesinleşince moralim bozuldu :KK43: Test yapın bence ama emzirirken adet düzeni şaşıyor benim gibi heveslenip hayal kırıklığına uğramayın. İnşallah gelir bebeler zamanında :)
Cok tesekkurler yanit icin :) bir hafta daha bekleyip oyle test yapayim diyorum sanki her an regl olacakmisim gibi geliyor cunku.

Hamileysem cok sevinirim ama degilsem de uzulmem gibi geliyor.. kafam ve hislerim cok karisik bu durumla ilgili..

Allah isteyen herkese aratmadan zamaninda hayirli evlatlar versin :)

Merhaba inanılmaz bir göğüs ağrısı oluyor idrar koyulaşıyor oğlumu kucagımda tasıyınca kasıklarım ağrıyor. Oğlum suan 9 aylık. Diğer bebeğim 6 haftalık oldu.

Merhaba inanılmaz bir göğüs ağrısı oluyor idrar koyulaşıyor oğlumu kucagımda tasıyınca kasıklarım ağrıyor. Oğlum suan 9 aylık. Diğer bebeğim 6 haftalık oldu.
Resmen aşerdim emzikli kadın aşerir mi bilmiyorum. 4 aylık bir oglum var henüz hiç adet olmadim. Kasıklarımda sancı var hafif ve akıntım da var iki gün önce gogsum tıkandı. Ha birde rüyamda gördüm hamileydim ve oğlan oluyordu ilk gebeliğim de de gormustimm. Siz nasıl anladınız?

Merhaba hanimlar 5 yas kizim ve 18 aylık oglum var. Brn emzirdigim için hep gec adet oldum. Oglumda 30 martta oldum ama sonra bir daha olmadim. Son on gündür goguslerim o kadar cok aciyor ki anlatamam. Burda yazilanlara gore gebelik belirtisi. Ama benim kafam goturmez. Annrme ne derim 😓😓😓

Doktora sormuştum bu konuyu, emzirme döneminde de hamilelik belirtileri gibi belirti yaşayabiliyormuşuz. 3-4 defa gitmiştim belirti var diye 😂 Ama hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamamıştım aksine, oğlum 9 aylıktı 40 günde bir adet oluyordum iki gün gecikince soğan suyu içmeden bir emin olayım diye test yapınca sürpriz diye yüzüme çarptı çift çizgi 😂

X