Emzirirken hamile kalmak sorunsalı?

Benim daha 6 aylık midem kazınıyor çok acıkıyorum beyaz akıntım arttı
Ayyyy insan böyle stres oluyo valla akıntı hem yumurtlama belirtisi hemde gebelik senin bebeginde kücükmüs napıcaksın kan mı vericen bidaha mı test yapıcan bende bir haftadır doktoru bekliyodum yarın randevum icim rahatlasın artık

Sen istiyor musun ayy belirtilerimiz aynı gün boyu uyumak istiyorum

Ayyyy insan böyle stres oluyo valla akıntı hem yumurtlama belirtisi hemde gebelik senin bebeginde kücükmüs napıcaksın kan mı vericen bidaha mı test yapıcan bende bir haftadır doktoru bekliyodum yarın randevum icim rahatlasın artık
Ben kadın doğuma gideceğim çok korkuyorum istemiyorum

Belim de sızlıyor bel ağrım var mı

Sen istiyor musun ayy belirtilerimiz aynı gün boyu uyumak istiyorum
Evet canım aynı valla Canım istememek ne haddime ama benim icin daha erken bünyem kaldırmaz heralde oglum 11 aylıkken kızıma hamile kaldım simdi 34 aylık 15 aylık 2 evladım var ikiside sezeryan oldu bide kızım 4 aylıkken apandistim patladı bi ameliyat dahakarnımda 3 kesik var 51 kiloyum bi hamilelik daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum bide korunuyoduk bakamama gibi bi korkum yokta etrafımın laflarından bakıslarından utanırım:KK43:

Bi baktın ikimiz de hamile çıkmışız ayvayı yedik:KK14:

Ben de asla kimseye söyleyemem çok utanıyorum:KK66:

Ben de asla kimseye söyleyemem çok utanıyorum:KK66:
Bende aynı karnım sisince ögrensinler ama 2.yi söylemistim ya kendimiz istedik beraber büyüsünler diye demistik ama gercekten oglumla kızım o kadar güzel anlasıyolar ki anlatamam hic kıskanclık yok aralarında bi yandandaiyiki olmus

Yarın sabah erken test yapıcam sen kan testi mi yapcan

Kizlarrr sessiz sessiz takip ediyom sizi..
Hayırlısı neyse o olsun hakkınizda..
Bende beş buçuk ay oldu doğum Yapalı, 35 gün surdu kanama, iki ay sonra falan kanama oldu ama adet gibi değil değişik.. Ondan beri tik yok..
Bende çok korkuyorum uç aylık iğne vurdurmuştum, bu ay bitiyor suresi napucam bilmiyorum..

Kizlarrr sessiz sessiz takip ediyom sizi..
Hayırlısı neyse o olsun hakkınizda..
Bende beş buçuk ay oldu doğum Yapalı, 35 gün surdu kanama, iki ay sonra falan kanama oldu ama adet gibi değil değişik.. Ondan beri tik yok..
Bende çok korkuyorum uç aylık iğne vurdurmuştum, bu ay bitiyor suresi napucam bilmiyorum..
Saol canım insallah hakkımızda hayırlısı olsun bebegin kücük ya canım belki ondan kanamaların degisik olmustur bide ignede kanama yapıyo diye duymustum bizim ebemizde kilo aldırabilor deyince vazgecmistim o yöntemden seninde hakkında hayırlısı olsunn ayyy ne zor valla islerimiz yao_O

X