Emzirirken hamile kalmak sorunsalı?

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
Kızlar arasında emzirirken hamile olduğunu anlamadım bunu fark etmeyip sürpriz şekilde öğrenen var mı:KK23:

Yok mu emzirirken hamile kalan

Ben varım kuzum sende mi hamile kaldn ben oglum 11 aylıkken hamile kaldm 3 ay hamileyken emdirdim oglumu iki sezeryen oldum simdi dogdu kızım acaba diyorum bidahamı hamileyim
Kalmadım da şüphem var çok korkuyorum istemiyorum peki belirtin var mıydı

İnsan nasıl anlar ki bi de adet zaten düzensiz hep gecikiyor

bende o sorunsalı yaşıyodum az daha 60 gün adet olmadım oğlumuda emziriyorum 12 aylık adet oldum da çok şükür kurtuldum

İnsan nasıl anlar ki bi de adet zaten düzensiz hep gecikiyor
Canım ben adet oluyodum 5 aydan sonra gecikince test yaptım direk cıktı zaten bence sende internetten 10 lu 20li testler varya ucuz olanlar ondan al ara ara yaparsın benim iki gebeligimdede hic belirtim bulantım olmadı onun icin belirtiyle anlamam cok zor simdi kızım 15 aylık ve daha hic adet olmadım bir damla bile gelmedi evde testte yoktu eczaneden bi tane aldım hayalet bi cizgi cıktı sok oldum cunkü korunuyoduk sonra esim bi trst daha aldı bebetime marka onda negatif cıktı aklım karıstı yarın saat 2de doktor kontrolüm var bakalım korkuyorum valla

Benim uykum çok halsizlik karnımda karıncalanma var ara ara adet sancısı

Adetim 10 gün geçti 20 gün öncede üç gün kahverengi akıntı oldu

Adetim 10 gün geçti 20 gün öncede üç gün kahverengi akıntı oldu
Sende mi şüphedesin

Benim uykum çok halsizlik karnımda karıncalanma var ara ara adet sancısı
owwww batada gecikmis canım bi kan testi yap istersen yada baska idrar testi yap benim yaptıgımın birinde hayalet cizgi cıktı digeri negatif cok uykum geliyo aksamları yada acıkınca miden bulanıyo cok yemek yiyorum akıntım basladı hafif hafif benim bebegim 15 aylık senin ki ne kadar?

owwww batada gecikmis canım bi kan testi yap istersen yada baska idrar testi yap benim yaptıgımın birinde hayalet cizgi cıktı digeri negatif cok uykum geliyo aksamları yada acıkınca miden bulanıyo cok yemek yiyorum akıntım basladı hafif hafif benim bebegim 15 aylık senin ki ne kadar?
Benim daha 6 aylık midem kazınıyor çok acıkıyorum beyaz akıntım arttı

X