Canim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduneredesiniz yahu kimse yok ? tatili fırsat mi bildiniz yoksa ? :)
4 aylık canimaaa çok geçmiş olsun kac yaşında kızın benim kizimda yasamisti 1, 5 yaşında 10 gün sabah akşam serumla geçti surubu vs kusuyirdu. enfeksiyon kapmisti. e coli bakterileri istila etmişti mesanesinisiz ne yaptınız dr ne dedi inşallah bi an önce geçer
Canim cok gecmis olsun atlatir cabucak insallah.Canim kızım idrar yolu enfeksiyonu olduona canım sıkkın unuttum diyeti falan
Merhaba canim hos geldin bende skldim diyetten bazen mutfaga gidiyorum bozucam yiyicem diye bi iki lokma yiyorum sonra vaz gecip devam ediyorum. Bu ayin sonunda 3 haftaligina memlekete gidiyorum daha hedefime ulasmadim biliyorum orada bozarim diyeti ne yapsam bilmiyorumohh ne güzel vermişsiniz kiloları ben aldım valla. geçen hafta annemler bendeydi yedim onlarla birlikte ne varsa..off çok skıldım yaa diyettem falan .. keşke şu yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyenlerden olsaydım
hoş geldin canım.. biraz dikkat edersen verirsin çabucak.. forumda bir ben veremiyorum ne yazıkki kilo.. ama diğer arkadaşların maaşallahı var çok güzel veriyorlar,, onların menüsünü bir takip et bakalım..Merhaba bende 5 aylık bebisime ve 12 doğum kilosuna sahibim :) kılı vermeyi çok istiyorum zaten çok sütüm de yok malesef ama olan da gider mi diye korkuyorum. Şu an 71 kiloyum ilk hedefim 59 önerilerinizi ve teşviklerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?