- 22 Mart 2010
- 555
- 159
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayinvalede de ben de hep kilo veririm karadenizli de pek uymuyo damak tadima. Cagiriyim da yemek yapsın kilo vermemin tek yolu bu kaldı heralde benimMerhaba arkadaslar evet yarin kilo bildirimi cok heycansizim zira pek bi gelisme olacafini sanmiyorum bu aralar kilom durmus iki tane tartim var birindeb inip ötekine cikiyorum moral olsunn diye ama ikisindede tik yok :)
Yarin kayinvalideme gidiyoruz ( 3 ay sonra ) ordada bozacagimi sanmam diyetimi.
Bugün ki menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek , krem peynir , bal, az yagda yumurta, yesillik sebze, 3 dilim salam
Bir meyveli yogurt, türk kahvesi bir , dilim bitter
Aksam ; firinda brokoli , karnabahar ( kremali , kasarli ) yarim porsiyon , yarim porsiyon da bulgur pilavi
Sonra bi kahve icerim tekrar canim tatli istiyor tatli istegimi de bastirir.
Canim bende hep ac kalirim cünkü cok rahat hic yemek yapmaz genelde yaptigi iki sey vardir yine onlari yapmistir cocuklarina normal geliyor bu durum ama benim cok tuhafima gidiyor uzak yoldan geliyor cocuklarim diye insan en azindan biraz özenir ama malesef oda yok yaptigi yemegi de genelde kendi bi oturus da yer cok düskündür midesine baskasi yapsin o yesin :) ay sinirlendim yine esim yüzünden gidiyom zaten el mahkumKayinvalede de ben de hep kilo veririm karadenizli de pek uymuyo damak tadima. Cagiriyim da yemek yapsın kilo vermemin tek yolu bu kaldı heralde benim
Aman boşver canım katlancaz mecbur. Ben de Günahım kadar sevmem bizimkinin fix yemekleri bezelye bi de taze fasulye. Neyse bunu şansa çevirip iyi kilo verirsin. Ama sıkma canını rahat ol sutun etkilenmesinCanim bende hep ac kalirim cünkü cok rahat hic yemek yapmaz genelde yaptigi iki sey vardir yine onlari yapmistir cocuklarina normal geliyor bu durum ama benim cok tuhafima gidiyor uzak yoldan geliyor cocuklarim diye insan en azindan biraz özenir ama malesef oda yok yaptigi yemegi de genelde kendi bi oturus da yer cok düskündür midesine baskasi yapsin o yesin :) ay sinirlendim yine esim yüzünden gidiyom zaten el mahkum
Bizimki de patatesli taze fasulye bu ikisi kutu da zaten yaptigi sey kutunun agzini acip salcayla bulusturmak 10 gün hastanede kaldim sözde yardima geldi bir lokma bisey pisirMedi evin hali icler acisiydi zaten kendiside bizim,e beraber disardan yiyordu sözde yemek yapmaya gelmisti esime :) aynen günahim kadar sevmem mecburi olmak daha bi sinirimi bozuyor ne yapalim canim katlanicaz. Yok canim artik takmamayi ögrendim buraya gelip bana yük olmasinda bisey de pisirmesinAman boşver canım katlancaz mecbur. Ben de Günahım kadar sevmem bizimkinin fix yemekleri bezelye bi de taze fasulye. Neyse bunu şansa çevirip iyi kilo verirsin. Ama sıkma canını rahat ol sutun etkilenmesin
Gunaydin kizlar.sabahin köründe tartildim. Ama sonuc facia 82.9 cikti.zaten 82 gibi baslamistim.3 haftalik emek bosa gitti.
Tabii ki durduk yere degil dikkat edemedim. Uykusuzluk ta kilo yapar demisti diyetisyeni eltime.zaten benim oglan gece gunduz hic uyumaz sagolsun.
Neyse sebep ararsak sebep cok ama keske bu kadar almayaydim hadi vermekten gectikte.simdi hadi bi hirsla yeniden motive olayim diyorum ama hic istek yok bende
İnsallah sizlerden iyi sonuclar gelir.
Kizlaaaar umutsuzluk yoook! Daha yaza cok var64.1 2 gün öncesinde 63. 6 gelmiştim iki gündür yedim maalesef çok kızıyorum kendime güya yılbaşında 60 olacaktım bende bu iradesizlik ve istikrarsızlık olduğu sürece 53 ü rüyamda bile göremem
eşim bile gülüyor bana sürekli irade yok sende deyp duruyor o öyle deyince diyet miyet yapamıyorumKizlaaaar umutsuzluk yoook! Daha yaza cok var
Inat et canim hirs yap :) hatta buyuk bi Iddiaya gir esinle o sayede gaza gelirsineşim bile gülüor bana sürekli irade yok sende deyp duruyor o öyle deyince diyet miyet yapamıyorum
alemsin cnm yaaaKayinvalede de ben de hep kilo veririm karadenizli de pek uymuyo damak tadima. Cagiriyim da yemek yapsın kilo vermemin tek yolu bu kaldı heralde benim
biraz egzersizle göbeğinden kurtulabilrisin canım.. biraz da yediğine dikkat edersen bir ayda tığ gibi olursun