Gecmis olsun canimKizlar merhaba
bu ara ben de minigimin derdine dustum diyeti de biaz bosladimgeceleri cok uyanmaya gundizleri de biraz fazla mizmizlanmaya basladi cisi de kokuyo gibime geldi. Ondan acaba sutum azaldi falan vesvese yaptim. Bugun dra goturcem kilosuna falan bakilsin bi de idrar tahlili isticem korkuyorum enfeksiyon falan olmasin
Ilk Çocuğum mama takviyeliydi bunu doya doya 6 ay emzirmek istiyorum sonra Ztn ek gıdalarla süt beraber kâfi gelir..süt yapan şeylerin ÇOĞU gaz yapıyor oğlumda ağlamasına kavranmasını dayanamıyorum inş 4. Ayda biter gazımız..Her çocuk farklı mesela ben kayısı reçeli yediğinde o gün gece hiç durmuyo .ama soğan gaz yapıyor ama çok yemedigim sürece atlatıyor çocuk sutte yapiyo sonuçta.cekecez o kadar.bunun gibi yapabilirsin
Eki Görüntüle 1349942 Eki Görüntüle 1349944
Onceki foto uzantisinda hata versi ama inanin kocaman bir gobisim vardi simdi sporla sikilama zamani
Umarim sizde biran once saglikli bir sekilde kglerden kurtulursunuz[/QUOTE
şimdi ki halini? Süper ya göbeğin sarkıkmıydı benimki sarkık acaba zayıflarsam toparlanırmı
maşallah inş benimde azalma olmaz.. Sen diyetisyene gittikçe listeni bizimle paylaş bari:/ ben de gitmek istiyorum ama eşim taraftar değil zayıflayamayacagımı düşünüyor koşu bandı istiyorum ikizin sonra sıkılırsın diyor. Annemde cok kiloluydu mide ameliyatı oldu 5 ay önce 40 kilo verdi vermeyende devam ediyor tabi o 140 kiloydu ben duan 82 tim ama eşim sende annen gbi olacaksın deyip duruyor cok Üzücü bir durumCanim ben 95 kiloyum, 2000 kaloriyle basladik kilo veremeyince 1750 ye dustuk.. sutumde azalma olmadi...
Aaa o nasi laf yaa ben olsam o gazla manyak kilo verirdim canim seni kamcilamiyo mu o sozleri esinin? Benimki ye ye demese ne hamilelikte 26 kilo alirdim ne de simdi bu kadar az kilo verirdim! Bu adamlar da bi acayip bi ortasini tutturamiyolarM
maşallah inş benimde azalma olmaz.. Sen diyetisyene gittikçe listeni bizimle paylaş bari:/ ben de gitmek istiyorum ama eşim taraftar değil zayıflayamayacagımı düşünüyor koşu bandı istiyorum ikizin sonra sıkılırsın diyor. Annemde cok kiloluydu mide ameliyatı oldu 5 ay önce 40 kilo verdi vermeyende devam ediyor tabi o 140 kiloydu ben duan 82 tim ama eşim sende annen gbi olacaksın deyip duruyor cok Üzücü bir durum((
canım benim kıyamam sizee.. kötü düşünme inşallah bişeyi yoktur miniğin.. bizi de haberdar et olur muKizlar merhaba
bu ara ben de minigimin derdine dustum diyeti de biaz bosladimgeceleri cok uyanmaya gundizleri de biraz fazla mizmizlanmaya basladi cisi de kokuyo gibime geldi. Ondan acaba sutum azaldi falan vesvese yaptim. Bugun dra goturcem kilosuna falan bakilsin bi de idrar tahlili isticem korkuyorum enfeksiyon falan olmasin
menün çok güzel tatlımm.. evde kendin yaptığın için minik bir dilim yiyebilirsin bence..Kizlarpiza yapiyorum, oglumun paylasim gunu icin okula gondercem.. hemde iki tepsi, nasi duracam yemeden yaaa...(
Dunku menum1 b yarim yagli sut
1k k peynir
2 d cavdar ekmegi
1 kase yogurt
10 findik
1 elma
10 kasik etli sebze
2 d cavdsr ekmegi
1 kucuk kase sutlac
1 kase tarhana
8 kasik barbunya pilaki
2 d cavdar ekmegi
waaooovv manken gibi olmuşsun yaaa....benim doğumda 7 kilo gitti.. kalanı hiç gitmedi..inşallah biz de koyarız böyle fotolarımızı.. çok sağol süper moral olduEki Görüntüle 1349942 Eki Görüntüle 1349944
Onceki foto uzantisinda hata versi ama inanin kocaman bir gobisim vardi simdi sporla sikilama zamani
Umarim sizde biran once saglikli bir sekilde kglerden kurtulursunuz
yaa niye öyle diyor eşin.. tam tersi moral vermesi destek olması gereken bir zamanda hem de..sen bir başla bakalım tatlıyı azalt ekmeği azalt,, ilk haftada 2 kilo verirsin bence.. ondan sonrası gelir.. koşu bandı alma.. dizleri yoruyor .. benim var , balokonda olduğu için şimdi yapamıyorum.. onun yerine leslie ile 3 mil yapıyorum daha faydalı koşu bandına göre.. şiddetle tavsiye ederim..M
maşallah inş benimde azalma olmaz.. Sen diyetisyene gittikçe listeni bizimle paylaş bari:/ ben de gitmek istiyorum ama eşim taraftar değil zayıflayamayacagımı düşünüyor koşu bandı istiyorum ikizin sonra sıkılırsın diyor. Annemde cok kiloluydu mide ameliyatı oldu 5 ay önce 40 kilo verdi vermeyende devam ediyor tabi o 140 kiloydu ben duan 82 tim ama eşim sende annen gbi olacaksın deyip duruyor cok Üzücü bir durum((
sıkılaşmak için hangi sporu yapıyorsun canım.. ben ilk kuzumda 25 kilo alıp verdiğim için sıkılaşmak içn callanetics ve jillian yapmıştım..Cnm toparlandi valla sanirim yaglar orda biriktigi icin ilk gobek gidiyor ama yinede yumusak simdi sporla sikilasma zamani
fıstık gbi olmuşsun maşallah ya benim karnımdan hiç ümidim yok zayıflarsam da öyle sarkık kalacak gbi hissediyorumCnm toparlandi valla sanirim yaglar orda biriktigi icin ilk gobek gidiyor ama yinede yumusak simdi sporla sikilasma zamani
Ya işte diyorum ya iradesizim iki gün gaza geliyorum sonra fıssss eskiye dönüşAaa o nasi laf yaa ben olsam o gazla manyak kilo verirdim canim seni kamcilamiyo mu o sozleri esinin? Benimki ye ye demese ne hamilelikte 26 kilo alirdim ne de simdi bu kadar az kilo verirdim! Bu adamlar da bi acayip bi ortasini tutturamiyolar
Canim benim menüm biraz degisik günlük degisiyor biraz bana bakma bazen cok az yiyorum baslayali bayagi oldu benim 2 ay olucak nerdeyse vucüdum alisti sütümü etkilemiyor sen yeni basladigin icin cok azaltamazsin yavas yavas azalticaksinYa bende hemen hemen herseyi denedim gaz yapıomu yapmıomu ama süt için marul roka yiyordum ilk ayımda oğlum kıvranmaktan uyuyamıyordu bu arada senin menün cok az değilmi öğle yemeği yok bikere benim sütüm azalıyor öğün atlayınca .. Birde 22 aylık bir oğlum daha var geceleri ona süt hazırlamaya kalkıyorum muhakkak bişiler atıyorum agzıma bu gecede Yaptım.. İradesizimmmm((((
Canim cok gecmis olsun insallah temiz cikar sonuclari cabucak iyi olur insallah kuzun .Kizlar merhaba
Esin inanmiyor diye umutsuzluga kapilma canim istersen verirsin sonucda kilo vermek grcekden kolay biraz uzun sürsede bogazi tutunca gidiyor Allah dan yavas yavas baslarsan sütünü de etkilemez illa bi alet almak zorunda da degilsin benim eliptik bisikletim var simdi 20 dakika yapinca pestilim cikiyor eskiden 45 dakika nasil yapiyormusum hayret ediyorum. Bu aralar hic kullanmiyorum kizim firsat vermiyor artik onun yerine evde dolanip duruyorum az da olsa hareket önemli beraber vericez kilolari sikma kendini canim.M
Yogurtla müsli denemedim hic denemeye deger pekmezle bende cok seviyorum süt zaten kizima degilde bana acayip gaz yapiyor ictigim zaman mide agrisindan ölüyorum.kızlar bişey diycem
nesfit veya müsli, yulaf ezmesi siz de yiyorsunuzdur.. ben çok da severim. hep light sütle yerdim.. son zamanlarda yoğurtla yemeye başladım .. hem daha az gaz yapıyor, daha çok tok tutuyor.. üstelik yoğurt sütten daha sağlıklı.. tavsiye ederim canlar ben içine biraz da 1 tk kadar pekmez koyuyorum mm nefiss.. pekmez tatlı ihtiyacımı karşılıyor, yulaf ezmesi tok tutuyor, sindirime iyi geliyor ve sütü arttırıyor
moral olmasına sevindim canım busebeple payşamak istemiştim bende.simdi yine kk da bir grup 5 ocakta jillian 30 day programına başlıyor bende onlara katılacağımwaaooovv manken gibi olmuşsun yaaa....benim doğumda 7 kilo gitti.. kalanı hiç gitmedi..inşallah biz de koyarız böyle fotolarımızı.. çok sağol süper moral oldu
sıkılaşmak için hangi sporu yapıyorsun canım.. ben ilk kuzumda 25 kilo alıp verdiğim için sıkılaşmak içn callanetics ve jillian yapmıştım..
valla benimde umudum yoktu ama toparlandı normal dogumun etkısı var diyorlar ama bilemiyorumM
fıstık gbi olmuşsun maşallah ya benim karnımdan hiç ümidim yok zayıflarsam da öyle sarkık kalacak gbi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?