evet canım.. oğlum, 5.5 yaşında kızım, 3 aylık, tam 5.5 yaş var aralarındaIspanyol senin iki cocukmu var kac yas aralari
sakın bozma moralini.. reglden dlayı şişsin.. bitince tartıl bak 2 kilo gitmiş olacak..İyi gunler arkadaslar.bu gun tartida 600 gram fazla ciktim.yani 81.4 ciktim.haftasonu misafir vardi dikkat edemedim.zaten regliyim su an.bilemiyorum ama hevesim yok.motivasyonum sifir.eee tabi buda sonuca yansiyor.ne yapcam ben.
merhaba canımm hoşgeldinn
kaç kilosun , kaç olmak istiyorsun..
hepimiz olmasak da bazılarımız tombiş anne.. mesela bennnn
süpersin canımm tebrikleeerrSabah tartildim. 67.3 ciktim. Sadece 100g vermisim. Haftasonu kacamak yaptim da birazcikAz da olsa vermek guzel..Sonuc olarak 3 haftada 2.8 kilo verdim..
Genel olarak hepimiz de vermisiz.. Tebrikleeerrr :))
vücudun su tutmuştur canım bozma moralini..Canlarim sabah 94.6 dan 95.5 a cikmisim bu ne anlama geliyo bilmiyorum, tamam diyete uymadim ama abartmadimda ... neys3 yarindan itibaren sporu hergune cikaricam ve sifir kacamak yapicam yarin gorusuruz..
allah bağışlasın canım benimki de 3 ay 11 günlük..bizim genelde yaptığımız az az herseyden yemek..diyelim sabah reçelli bşr dilim ekmek yerine yarım dilim yiyorsun..tatlı yiyeceksen akşama bırakma ..geçmiş sayfslarda menülerimize bir göz at istersen.. sonuçta haftada 300-500 versek yeterMrb İspanyol hosbuldumsuan 71-72 kg arasi gidip geliyorum 58 kg benim için kafidir. Beş aylik bir bebeğim var emziriyorum onun içinde yediklerimden pek kisamiyirm bide tatli düşkünlüğum var nasil zayiflicam ben simdi boyle
Canim supersinevet ben de tartıldım..75.4 ..700 gr vermişim
allah bağışlasın canım benimki de 3 ay 11 günlük..bizim genelde yaptığımız az az herseyden yemek..diyelim sabah reçelli bşr dilim ekmek yerine yarım dilim yiyorsun..tatlı yiyeceksen akşama bırakma ..geçmiş sayfslarda menülerimize bir göz at istersen.. sonuçta haftada 300-500 versek yeter
Evet canım maşallah abise :)Bnmki abi olmuş baya büyümüştatliyi aksam yemek istiyorum hep sabah cnm hic istemiyo bi bakim listelere
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta dereotu 2 zeytin, 2-3 dilim domates
ara: 2 pötibör bisküvi
ara: 10 badem 2 kuru erik 2 kuru kayısı
öğle: hamsi tava 1 portakal
akşam yağsız tost, nescafe ,1 tatlı kaşığı nutella ( 5 te yedim bunları )
ara: 1 mandalina
su 4 lt
spor 15 dk ancak yapabildim
dün doktordu hastaneydi derken saçma bir menü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?